Pinot Noir souhlasím. Manžel nemám moc ráda, ani manželka. Ale partner mi přijde taky dobré označení, žádné obchodní v tom necítím.
Stěžovací vlákno
Evaeva jo, partner taky, akorát já starej koktal jsem schopná si u toho zlomit jazyk, muž je bezpečnější. ![]()
Pinot Noir to jo! Ale zase používat partner, když jsem vdaná, to bych asi neřekla. Muž je univerzální.
Pinot Noir my rikame doma podle Simpsonovejch "panter" :D
711990 panter je u nás "pán tréner" ![]()
Já právě mluvím rychle, dost drmolím, ještě tak jako trochu zadrhávám, když jsem nervózní, takže mně vyleze panter, i když chci říct partner. ![]()
Dejte pokoj s názvem, copak ten vobejda už patří do rodiny? Pcha!
Hele zeť je svärson... prazeť by teda byl ursvärson. Vycházím z toho, že pračlověk je urmänniskor ![]()
Ty se modli (vzhledem k tomu drmolení atd.), aby si mládenci nenašli nějakou Švédku ![]()
barbucha to ne, příroda určitě bude chtít, aby měli viditelný děti, ti naši průsvitní blonďáci si budou muset nabrnknout cikánky.
Pinot Noir eh eh, dvě cikánky...
barbucha Zatím to vypadá na syna sváru než svarsona:-D
Ježiš a já furt přemejšlela, kde se to slovo vzalo a hledala ho všude možně. Je mi totiž strašně protivný, takže ho odmítám byť jen vyslovit, natož používat...
jsem na tom stejně, přijde mi to strašný...takovy jakoby svetovej level příti ![]()
Stěžuju si, že letos potřebuju dovolenou, hodně potřebuju, a něco jsem si vymyslela, letadlem, náročnějšího a můj muž řekl rovnou ne. Tak nevím, jet jen s dcerou? Jednou už jsem to udělala, ale přiznávám že z toho budu mít trochu nerv. A mrzí mě to.
Mirka a letadlem nenarocnejsiho? Jako nevim, co je náročnějšiho, tak tezko radit a neco si myslet
stes zejména mu vadí letadlo. Náročnějšího, že bez cestovky, tedy to všechno zorganizovat. Chtěla jsem si hlavně postěžovat, už pár let je to život bez zážitků, jen do práce, domů a nemládnu.
Mirka no jo,tak kdyz se mu do letadla nechce,tak to jde tezko prekonat. Pokud si na to troufnes s dcerou, nevim, jak je stara, a neni to divocina, tak leť
dej si čas na pripravu a plan a budete urcite spokojeny
stes Mně totiž inspirovala právě Tvoje zmínka o koupených letenkách do Bari. Ta Apulie je fakt krásná. Pak jsem si ještě našla nějaký blog ... a manželovo ne.
Mirka to je pech no...a co tedy s cestovkou, pokud nechces s dcerou sama planovat
Mirka a prečo budeš mať z toho nerv? Že budeš na dcéru sama? Alebo že manžela necháš samého doma? Ak chceš ísť, tak choď. Ja som ptakticky v takej istej situácii, manžela vôbec neviem dostať nikam za hranice. Len my máme tie deti dve a priznám sa, že sama s dvoma deťmi lietadlom sa mi fakt nechce. Ale keby mám len jedno, idem.
stes Pokud letadlem, tak už je to asi víceméně jedno, jen jsem ještě takhle necestovala, neumím ty věci okolo (letenky, ubytování). S dcerou jsem byla už před 6 lety na Krétě, s cestovkou. Ale projely jsme celý sever samy, autobusem, moc fajn to bylo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.