Janulik03 držím palce ať se to doma zlepší, když jde do háje psychika, tělo ji brzy následuje, tak si najdi malé radosti, kafe s dobrou kámoškou, vnoučata, drž se a buď na sebe opatrná ![]()
Stěžovací vlákno
Isca tuším jak se cítíš, včetně introvertního asociála. Ať je ten závěr co nejpřijemnější a brzo najdeš něco nového - držím palce.
Raději bych tu chytla něco jiného - výpověď mám od pondělí, úterý je můj poslední pracovní den. Není mi příjemný způsob jak to proběhlo a vtírající se pocit, že člověk pracoval špatně.
bublifuk to je teda rýchle, je mi to luto. ![]()
bublifuk achjo, to me mrzi:(
bublifuk To je mi líto. :-( Tak přeju, ať rychle najdeš něco lepšího!
Janulik03 děkuji. Tobě taky hodně síly a pozitivních zážitků, jak to tu čtu asi nemáš nejlepší období.
Ta rychlost je na tom ve výsledku asi to nejlepší, akorát po sobě nestihnu uspořádat všechno tak, jak bych si představovala, ale to by mě nemělo trápit.
bublifuk Ouvej, to muselo být hodně nepříjemné. Aspoň už jsi odtamtud pryč.
bublifuk to je sice hnusná věc, na druhou stranu budeš hned venku s čistou hlavou. Ať si "pozůstalost" uspořádají, jak chtějí. Tebe už to nemusí trápit. Držím palce, ať se brzy naskytne něco zajímavého. ![]()
slniecko to mi pripomenulo, že kamarádka má manžela, ktorý rád umýva riad! A to se nebavíme o apartmáne s bojlerom, ale hajenke, kde voda netečie vôbec, ohrieva sa v hrnci na kachlovej peci a riad sa umýva v lavore.
To byl jeden z důvodů, proč jsem si vzala milostpána.
Za společných dovolených s celou partou (kdy byl ještě jen jedním z kamarádů) u mě na chalupě - úplně stejně vybavený, všechny vždycky vyhnal ven a radostně se vrhnul na obrovskou hromadu nádobí ![]()
Koupě myčky o pár let později pak byla rána do jeho zad ![]()
Tady je nakažlivý absolutně všechno! Frustrace z práce (zdravím Luna ), únava a blbá nálada doma (drž se, Janulik03 !!
), podivné výpovědi v práci ( Isca bublifuk - jedna ze sester ve vedoucí funkci u nás v pondělí sdělili, že pd středy není vedoucí. Kecy v kleci, důvod žádný, vytýkací dopis nic, zjevná antipatie s jednou prudce problematickou kolegyní, která je jí jako doktorka nadřízená). Takže nevím, jestli sem vůbec napsat, že jedem 158. kolo chorob ve složení- covid, necovid moribundus a sedmá nemoc. Začlo mi 5tidenní volno do středy o jarních prázdninách. Po něm mám ve čtvrtek ambulanci do večera a v pátek službu do soboty. Za to si teda můžu sama, ale s těma chorobama v rodině mě chce kosmír nejspíš zničit.
marieu Mne onemocnel syn, sla jsem od vcera na OCR a je mi strasne fajn.
U me stacilo malo, ty se ale drz! Zadnej vesmir te nema co nicit.![]()
Luna já teď budu mít každý měsíc prodloužený víkend a pak hned 2 týdny volna o prázdninách. Roky si nejsem schopná rozvrhnout nějaký volno přes podzim a zimu (nelyžujeme) takže jsem vyšťavená už jen z toho.. užij si očr.
marieu ať už jsou ty nemoce pryč, dítě mělo mít druhou dávku očkování v listopadu. Buď je nemocná nebo na před prázdninami. Příští týden už ji tam objednám, i kdyby čert na koze jezdil.
Já jsem se dneska rozmýšlela, jak to udělám s tou výpovědí. protože že by mě někde zrušili pozici i s odstupným, to spíš zmrzne peklo.
continuity já se k tomu, co se děje v práci nechci vůbec vyjadřovat. Co se týče nemocí- ještě jsem nevyšla z úžasu. Chuděra malá, kterou jsem považovala za odolnou (fakt! nebýt covidu, tak by první rok ve školce zvládla prakticky bez absencí) je od října na hromadě. V říjnu měla nějaký rýmičky, pak se mnou covid (nejspíš já od ní), ve školce byla 1 týden, pak ještě jeden v listopadu, který ale jinak prokašlala s RS virózou až do prosince, den před tím, než se měla vrátit do školy jí píchli ucho a v závěru téhož týdne chytla pravou chřipku od starší. Pak byly vánoce a do školky se vrátila po novém roce- první den přišla chudák s odřenýma patama, protože za tu dobu vyrostla z bačkor! Vydržela zdravá do tohoto týdne. Už nemám fantazii, co kde ještě můžem chytit.
marieu já mám teď dva kolegy nemocné, jeden COVID a druhý říká, že asi chřipka. Ale je jim bídně oběma. Já jsem ráda, že jsme zvládli v alespoň nějakém zdraví dovolenou.
continuity já si myslela, naivně, že jsme si to odbyli dost, že už bude jaro- aspoň víc sluníčka, že se to dooprvady zlomí. Tak ještě ne. Covid má muž a úplně dobře mu není.
marieu já četla nějaké názory, že sice každá viróza dost rozbourá imunitu, ale COVID je těch sraček král.
Někde byla dokonce tabulka jak se zvedla četnost různých nemoci po prodělaném covidu a nic hezkého teda. základ jsou anginy a záněty středoušní, ale byly tam i takové lahůdky jako diabetes. Doufejme, že na jaře se z toho nějak konečněvyhrabeme a ten imunitní systém trochu nabere dech. Už je to za chvilku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje