Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mha
příspěvků moje polička 17. května 2022 18:10

Lamicka

Tlapkam a soucitim, jsem to samý v bledě modrým. Pitný režim mi musí hlídat aplikace v mobilu.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 18. května 2022 00:53
Reakce na Antje:

slniecko dekuji, me to po ranu rozbrecelo cim sis prosla. Moc ti preji at ta lecba zafunguje.

​Och, to je mi ľúto, to som nechcela ...ber to tak, že mne aspoň nie je nič, čo by mohlo skončiť fatálne. Sú tu dievčence, ktoré prechádzajú omnoho horšími vecami. Mňa to hlavne v živote obmedzuje, ale neohrozuje.

A ďakujem , zatiaľ to vyzerá (klop-klop), že by to mohlo ísť! Ako bude to nadlho ale prvé výsledky už začínajú byť, tak len nech sa to nezastaví.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 18. května 2022 00:57
Reakce na continuity:

slniecko moc ti prajem nech to pomôže.

Ja mam kamaráta, ktorý si asi 15-20 rokov späť bral hypotéku, aby mu endoprotézu kvůli pourazovej artróze operovali vtedy novým spôsobom v Holandsku. Tu to nikdo ešte nerobil (dnes už je to úplně běžné) a poisťovňa neplatila. Lenže to chce osvieteného doktora aj tuná, lebo jedna vec je operácia a druhá sú všemožné kontroly a rentgeny. 

​Chudák...ale zdravie za to stojí.

Ako s tým doktorom tu máš pravdu, ja som tiež veľmi, veľmi vďačná mojej, že to dokázala vypapierovať....ale musím sa priznať, že aj keby som po každé balenie (rentgen, hocičo) musela do tých Drážďan na otočku...spravila by som to. Inak odbery som si dala podľa inštrukcií tej nemeckej lekárky robiť tu ako samoplatca priamo v súkromnom laboratóriu, možno by sa tak dal aj ten rentgen, neviem. Ale je samozrejme lepšie, keď našiel tu rozumného doktora.

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 18. května 2022 00:58
Reakce na rysamona:

slniecko to je peklonevim jestli bych na něco takového měla sílu. Je dobré že ses nedala. A léky už zabírají?

​Ďakujem , a áno . Dúfam, že ďalej budú.

letfenixa

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 18. května 2022 07:36

Mha a pomaha ti ta apka? Ja jsem fakt strasna, chvili vydrzim pit hodne a pak zase pomalu prestavam a prestavam. Dokazu udelat i to, ze si reknu, ze bych se mela napit a nenapiju se. No a pak to skonci takhle. Tak 1x za rok se mi to podari... 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 18. května 2022 07:39
Reakce na Lamicka:

. Dokazu udelat i to, ze si reknu, ze bych se mela napit a nenapiju se.

​Tohle já dokážu dělat opakovaně celý den.

Večer si uvědomím, že jsem měla od rána jeden černý čaj a dvě kávy.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 18. května 2022 07:42

Pinot Noir jo to je presne ono :(

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. května 2022 07:54

Pinot Noir Jo jo, za den vypiju vic kavy nez vody. V praci je to nejhorsi. Ale ani doma nejsem schopna a dopijim se az vecer a tesne pred spanim, protoze si vzpomenu. Snad nikdy jsem nevypila vic nez litr a pul za den. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 18. května 2022 07:59

Jos tak to u mě naopak, v práci na to myslím a piju dost. Ale doma...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2022 08:25

Pinot Noir no přesně, v práci jsem neměla problém pít, ke stolu jsem si vždycky brala plnou sklenici a jednou za hodinu dvě se člověk stejně chce projít, tak jsem jí doplnila. Ale doma je to bídaale Jos má jiný charakter práce

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 18. května 2022 09:03

tak u ortopeda me objednali na konec cervence. vcera jsem cetla moudrou knihu o tom, ze vetsina bolesti zad a podobnych je "jen v hlave", tak se pokousim koleno presvedcit at si nevymysli, ale nejak mi to nejde

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 18. května 2022 10:02

viktorka_od splavu koupila bych si zatím na chrupavky condrosulf. Tím se nic nezkazí. Mě to teda pomohlo dost, i po úrazu  teď mě taky bolí šlachy, tak se na to znova dám, jen si musím trochu srovnat žaludek. 

49357 příspěvků moje polička 18. května 2022 10:09

continuity jo uz jsem krabici sezrala

ja si teda samodiagnostikovala vnitrni postranni vaz, ale zadny uraz jsem nemela takze netusim co mu haj.lovi chybi

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 18. května 2022 10:15

Lamicka bacha na to!!

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 18. května 2022 10:25

viktorka_od splavu Jedna kura jsou tři balení. Jo ten vaz může být po úrazu už i dele a teď je víc v zátěži a znovu se to ozývá. Muži našli na rezonanci povolené postranní vazy, on o tom vůbec nevěděl a nečinilo mu to žádné problémy. přitom ortoped lomí rukama a pořád říká, že to by chtělo ještě upravit ( po těch aktuálních problémech si myslím, že do toho nepůjde ani omylem)

Jinak šlachy sílí hrozně pomalu. Na rozdíl od svalů, kde je to otázka pár měsíců, šlacha treba rok.

Je to klasický lezecký problém, svaly se naposiluji rychle a ty šlachy za nimi nestíhají. Jsou z toho pak ošklivé úrazy rukou. 

49357 příspěvků moje polička 18. května 2022 10:54

continuity no je po urazu ve ctvrte tride nebo tak nejak:-) ale to byly myslim ty zkrizene (lyze nj) s tim posilovanim zajimave info, diky!

muzi moc drzim palce, moje lektorka jogy ma koleno rezane 4x a rika pokud to jen trochu jde tak se nenech!

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 18. května 2022 10:56

tze vetsina bolesti zad a podobnych je "jen v hlave", tak se pokousim koleno presvedcit at si nevymysli, ale nejak mi to nejde

​Možná ti tohle samy bude říkat i ten ortoped:-D. Mymu tátovi řekl, ať se podívá do občanky. 

49357 příspěvků moje polička 18. května 2022 10:58

Karja jo, to mi rika obvodni uz od 30, to mate vekem, co byste chtela

ortoped spis pichat rezat, to uz mam tez vyzkousene - minule s tenisovym loktem, prej orteza a operace, jina moznost neni. no tak jsem to rozcvicila podle videa na youtube

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 18. května 2022 11:02

viktorka_od splavu no ortopedi umí léčit operací. Když chceš léčit cvičením, musíš k rehabilitačnímu lékaři.

Aneb, když nás v ruce kladivo, celý svět se zdá být hřebíkem. 

49357 příspěvků moje polička 18. května 2022 11:04

continuity ale jo jenze se zadama me na rehabku poslal, s tim loktem rekl neexistuje