dzizisketa s Mall uz nechci mit nic spolecnyho, 2 blby zkusenosti stacily.
Stěžovací vlákno
slniecko to je peklo
nevim jestli bych na něco takového měla sílu. Je dobré že ses nedala.
A léky už zabírají?

S panem Abrhamem je to pro mě hrozně smutný a šok, ale manželka mu tady asi moc chyběla. ![]()
Je mi to líto
, ale dalo se to bohužel čekat
.
Sweet Potato
můj oblíbený film
Pan Abrhám byl skvělý, vždycky mě bavilo, že nehrál jen toho hezouna. A myslím, že kvalita jeho života šla rapidně dolů po smrti manželky, snad se zas potkali ![]()
Sweet Potato V týhle fotce je všechno!
Ta zpráva mě před pár hodinama rozbrečela, měla jsem je moc ráda oba. Ale vzhledem k tomu, jak ten poslední rok vypadal, to pro něj zřejmě bude spíš vysvobození - a snad jsou zase spolu.![]()
A jinak jsem letemsvětem dočítala velkej kus dozadu - tak nestíhám reagovat na všechno, ale všem nemocným a zraněným, jakož i jejich blízkým, držím moc palce, ať je to na dobré cestě!![]()
Prosperina Je to tak, přeju mu klidné spočinutí. Ale je mi smutno za dalším kouskem "mého" světa.
Prosperina taky si myslím, že je to pro něj vysvobození. Líto mi to je, to jo.
Sweet Potato
ale teď opravdu doufám, že oni se sejdou na věčnosti ![]()
Nemôžem spať. Zas!!!! Od včera som hore, rano som išla do práce, tarez ze budem spat a nič.
To len tak , aby rect nestála. ![]()
Janulik03 hmm. A nechtělo by to teda nějaký ty pilulky, jak tu o nich průběžně "holky" píšou? Jinak lituju, nevyspání je dost na nic...
Janulik03 Lituju tě strašně moc. Já dlouhý roky spala blbě, pak úplně nejhůř, doktor mi rok ladil prášky a teď spím, jako nikdy, usnu už třeba do půl hodiny! A když se v noci vzbudím, tak zase usnu, zázrak pfostě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.