Takže bereš pravidelně prášky na spaní? Nebo nějaké jiné?
Stěžovací vlákno
slniecko verím, že už bude len lepšie ![]()
33lejaby Antidepresiva.
Narozdíl od Stilnoxů a podobných na spaní nejsou návyková.
Makara aaale, ja to nejako vydržím a večer zhasnem. Obehla som záhradu, dala kávu a poslala muža pre vnuka do skolyy, nech odlahcim dcére a my si to užijeme.
urobim wafle.
Sweet Potato ano? Tak to som rada ze ti to vyšlo.
A dočítam, a Abrham
. Uff bolo to rychle. Nech im je tam spolu niekde krasne ![]()
Teda, já když to tady čtu, tak si snad už na nic nestěžuju. Všechny se seberte, konečně se vyspěte a snad bude lépe.
Karja rozkaz !
Janulik03 No ono to zní asi hrozně:-D. přeju vám abyste se sebraly, ono to rozkazem samozřejmě nejde. Já jsem tuhle nemohla spát, normálně jsem si dala takovej uklidnovák na kašel, jenom abych usnula a měla klid!
Aha, se spánkem mám dlouholetý problém. Ale určitě se u mne projevuje i stres.
Přiznávám, že já prášky na spaní beru, v podstatě každý den. Hrozné, vím.
Karja ono keby ten rozkaz pomohol, to by bolo niečo . Ale ja som zvyknutá, len niekedy to naštve, no. Idem pohladat cbd kvapky, niekde by tu mal byť zvyšok.
Měla jsem nedávno období, kdy jsem prášky začala vysazovat, ale zase přibylo stresu v osobní rovině, tak jsem tam kde jsem byla.
Janulik03 ty jsi nezmar. Chtěla bych mít tvou energii. Ja jsem v podstatě lenoch, spím dlouho a pak nic nestíhám
.
Jsem si vědoma, že moje stížnost je trochu provokace, ale nemůžu si pomoct
. Za dva dny mi končí lázně a já bych tu klidně ještě vydržela. I jsem to bez rozpaků řekla mým zlatickum doma. Tři týdny neřešit jídlo, uklid, faktury, řemeslníky - úžasné. Jediná starost, jak mezi procedury a jídlo vložit svoje cvičení a projížďky na kole. Teda taky doufám, ze během pár týdnů se projeví zdravotní efekt. Budu si muset hodně hlídat, abych to hned nesmazala, jak budu v práci kvaltovat na termíny.
Píšu to ale hlavně proto, aby ty, které fakt mají zdravotní problémy, si o lázně řekly. Doktoři vám je většinou nenabídnou/nedoporučí sami od sebe, ale když se zeptáte, tak "jasně, napíšeme žádost".
Makara užij si poslední dny ![]()
Stezuju si na sebe, jsem uplne blba, zase jsem si toho nalozila moc a zase jsem si prestala hlidat pitny rezim. Takze jsem vcera rano vstala, vypravila se do prace a pri obouvani omdlela, pak sla rovnou do postele a spala s prestavkama do 15.00 hodin. Takze si davam predsevzeti hodne odpocivat a hodne pit vodu.
Evaeva díky. Jdu na privatní yogu na balkoně.
Makara Krása, užij si té péče a klidu.
Kan dik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.