Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 17. května 2022 06:44

continuity  Tak aspoň něco, paráda! Už to bude jenom lepší, uvidíš.

marieu Moc lituju, ono se někdy tak nakupí na jednu hromadu. :-( Budu držet pěsti, ať je líp, s vašima je to dobrá zpráva, tak ať to vydrží! Třeba jim už na stará kolena taky něco dochází...

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. května 2022 07:25

slniecko dekuji, me to po ranu rozbrecelo cim sis prosla. Moc ti preji at ta lecba zafunguje.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 17. května 2022 07:34

slniecko moc ti prajem nech to pomôže.

Ja mam kamaráta, ktorý si asi 15-20 rokov späť bral hypotéku, aby mu endoprotézu kvůli pourazovej artróze operovali vtedy novým spôsobom v Holandsku. Tu to nikdo ešte nerobil (dnes už je to úplně běžné) a poisťovňa neplatila. Lenže to chce osvieteného doktora aj tuná, lebo jedna vec je operácia a druhá sú všemožné kontroly a rentgeny. 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 17. května 2022 07:57

Fiction continuity wobenzym bych rozhodně nezatracovala, viděla jsem spoustu klinických studiíí a z praxe máme taky velmi dobré ohlasy. Je ale důležité brát správnou dávku a užívat ho dostatečně dlouhou dobu, což se často neděje, protože to velmi leze do peněz. Znám lékaře různých specializací, kteří na něj nedají dopustit (i takové, kteří řeknou, že je zbytečný samozřejmě). Muž ho bral po těžkém úrazu páteře na lyžích a zhojilo se vše víc než dobře. Jako vedlejší efekt měl skoro na dva roky pokoj od oparů, které ho jinak opakovaně trápily. Super výsledky jsme taky viděli u infektů v orl oblasti a třeba u žen po ablaci prsu, kde se znatelně redukovaly otoky. A na ty alternativy bych si dala trochu pozor (i když úplnej přehled teď nemám teda).

Offline Zuzuli
3778 příspěvků moje polička 17. května 2022 08:05

tina ablace prsu... To me zaujalo, ta me do mesice ceka. Otoky mysleno pooperacni? A nebo lymfaticke po odstraneni uzlin v podpazdi? Ja se priznavam, ze jsem vuci wobenzymu taky dost skepticka a moc na podobne veci neverim, ale rada se necham poucit. Jake je davkovani a potrebna doba brani? 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 17. května 2022 08:08

A jinak mám takovou lehce vtipnou stížnost. Včera jsem nemohla usnout a pak mě uprostřed noci přišel vzbudit náš pětiletý s tím, že má takový problém - potřebuje vědět a nemůže spočítat, kolik je šestnáct krát sedmnáct. Tak samozřejmě, že vás to o půl druhý v noci velmi potěší, že... A tuhle jsem musela sedět a kontrolovat, jestli to do té tisícovky napočítá správně

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 17. května 2022 08:23

Zuzuli tady se jedná spíš o ty lymfedémy. S dávkováním ti teda úplně neporadím, vybavuje se mi minimální dávka dvakrát denně tři tbl, ale určitě by to bylo na dlouhodobé užívání v řádu týdnů, měsíců... To by jsi stejně měla nejlepší poradit se přímo tam, kam chodíš, kde tě budou operovat. Ale k wobenzymu je hezky zpracovaná knížečka, občas ji někde v lékárně nebo u lékaře pro pacienty mají. Můžeš se podívat i přímo na stránky Mucosu.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 17. května 2022 08:31

tina Zuzuli diskuze o wobenzymu je aktuálne čistě akademická, protože je stejně nedostupný a to už od konce března. 

Nás to samozřejmě napadlo to s tím zkusit, otázka zůstává jestli by pomohl na pooperační infekci. 

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 17. května 2022 09:24

continuity nevim, jestli to pro vas ma smysl, ale v nemocnici ve Vysocanech je soukroma ortopedie, zamerovali se na sportovce. Treba by poradili a pomohli s nejakym planem pro rehabilitaci, je ve stejne budove, taky soukroma. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 17. května 2022 09:32

Kokoska díky, asi něco podobného budu nakonec hledat. Čistě na tu konzultaci. 

Zítra bude velká vizita, tak třeba se to konečně hne. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 17. května 2022 09:40

Pan Abrhám

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 17. května 2022 09:41

continuity mivalo to dobry zvuk, snad se nepohorsili. Meli i par luzek a operacni sal, chodivala jsem tam kvuli pocitacum a byli tam dost prijemni lidi. Ale uz je to par let. No za zeptani nic nedate.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 17. května 2022 09:42

Mermaid mně se z toho sevřel úplně žaludek a hned se mi začaly vybavovat všechny ty krásné role..

ach jo

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 17. května 2022 09:52

tina mně taky. Sice měl svůj věk, nemoci... ale stejně je mi to hrozně líto

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 17. května 2022 09:57

Mermaid ale ne

Od toho odchodu Libusky se asi dost trapil, tak uz jsou zas spolu.

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 17. května 2022 10:05

continuity kdybyste ten wobenzym chtěli, tak koukám teď na amazon, doručení do ČR klidně zítra. Wobenzym immun 60 tablet

240 ks, doručení mezi 27.05. a 2.6.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 17. května 2022 10:27

Tabea to spíš pro Zuzuli.

Muž má jiný problém než špatně hojení. 

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 17. května 2022 10:29

Mall.cz!

Objednala jsem pěnovou podložku pro mimino. Ta první byla přeprodej z jiného obchodu, takže mi po pár dnech napsali, že není skladem, takže objednávku ruší. Navíc jsem ji platila částečně poukazem, takže část mi poslali na účet a část jako nový poukaz. Tak jsem objednala jinou, tentokrát už přímo z Mallu. Takže u té včera při převzetí muž zjistil, že je v propíchlé krabici, propíchlá byla i podložka. Rovnou jim ji vrátil, ale protože ji nemají skladem a nemohli ji hned vyměnit kus za kus, poslali mi zpět peníze a novou objednávku, kterou musím zase zaplatit.

No nic, jdu jim napsat na facebook a chci aspoň 25 % slevu.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 17. května 2022 10:29

Mermaid tina Kokoska Teď to zrovna čtu a napadly mě hned ty samé věci, co vás. Je mi to moc líto, ale už mu tu asi bylo smutno.