tv tlapkám ![]()
měla jsem to letos 2,5 měsíce. Buď nebyl doma vůbec nebo nepoužitelný.
tv tlapkám ![]()
měla jsem to letos 2,5 měsíce. Buď nebyl doma vůbec nebo nepoužitelný.
Mulen vďaka!!!!
Inak je to tu fakt zázračné, dnes som teda strávila celé popoludnie telefonovaním, ale mám fyzioterapeuta na zajtra a ortopéda na budúci týždeň
!!!
tak to si mala obrovské šťastie. Zohnať ortopéda pre dieťa je ako za trest. riešila som to asi 7 rokov dozadu s jednou, teraz ma to zháňanie čaká s druhou. A predpokladám, že buď budeme cestovať do Nitry, alebo do BA, a z tých termínov sa už teraz osypávam, že kedy nám dajú.
a to dnes taká "potešujúca správa" - orientačná cena strojček pre dcéru okolo 3300 eur. ![]()
Mohučanka continuity děkuju za účast. Ale teda..moje nervy..kam jdeš, kdy přijdeš? Jak moje matka.![]()
tv
Ten poslední příspěvek!!! Ale jinak tlapkam....
tv no to vážně naštve! Aspoň využij toho hlídání, když už se dovolená nevydařila.
tak to si mala obrovské šťastie. Zohnať ortopéda pre dieťa je ako za trest. riešila som to asi 7 rokov dozadu s jednou, teraz ma to zháňanie čaká s druhou. A predpokladám, že buď budeme cestovať do Nitry, alebo do BA, a z tých termínov sa už teraz osypávam, že kedy nám dajú.
a to dnes taká "potešujúca správa" - orientačná cena strojček pre dcéru okolo 3300 eur.
Ďakujem
. A držím palce. Na Kramároch nám dali totiž briskný termín na konci novembra
. Pre dieťa, ktoré nedokáže dostúpiť na nohu.
No, ja som hľadala v BA, ale bola som pripravená cestovať hocikam. Nakoniec sa mi podarilo v Profy, tí sú myslím aj v Trnave.
Jo a strojček gratulujem, u nás 5000€ pre syna. Stále pozerám, kde je to bezplatné zdravotníctvo, o ktorom sa toľko hovorí
.
slniecko ďakujem, skúsim pozrieť aj tú Trnavu, všetko mám v rovnakej vzdialenosti z DS, tak už mi je jedno, kam pôjdem.
fúha 5000? a to môjho muža skoro vystrelo, keď začul tú sumu. No vidím, že ešte bude veselo.
Držím palce, nech skoro poriešite problémy, a bude synátor v pohode.
a to bezplatné zdravotníctvo tu už dávno nie je. a keď chceš aj nejakú kvalitu, tak ešte okrem poplatkov treba aj cestovať po lekároch kade tade.
tv Tomu rozumím a je mi to líto. U nás to čtyři roky zpět bylo dítě, dva dny před odjezdem. Od té doby to pojišťuju, protože tenkrát jsme na dovolenou už nejeli, ale za vrácené peníze jsme udělali klimatizaci v celém bytě. Začátek prázdnin, zlomená klíční kost, podruhé, takže pevný obvaz na 8 týdnů.
Renusatko Tak pojištění jakékoliv cesty považuji za naprosto nezbytné. Když už se něco po ..., Tak aspoň část peněz dostanu zpět.
slnieckoJá dnes bojovala se zdravotnictvím a vzpomínala na všechny vaše nářky a na naše soukromé zařízení
.
Taťka má onkologickou diagnózu. Už to trvá tři měsíce a stále nemá všechna vyšetření, aby se mohla řešit léčba. Poslední vyšetření nebylo možné kvůli špatným ledvinám, ale čekalo se dva měsíce, jestli se hodnoty neupraví. Má vrozenou vadu, takže logicky neupraví
. Tak jsem v pátek trávila asi tři hodiny telefonováním, co s tím teda budeme dělat. Doktor navrhnul jiný typ vyšetření a že mi nechá žádanku na recepci. Dnes na recepci nic a já hodinu a třičtvrtě čekala než mě vezme a tu žádanku mi dá. Když jsem s ní šla taťku objednat, tak mě tam doktorka seřvala, že je to špatně napsaný. Sakra, copak jsem si to psala sama
. Že je doktor blb a že by těch magnetických museli dělat asi 5.
Takže jsem si řekla, že klasickou cestou to nepůjde a využila známosti. Tam jen škrtli na žádance jedno slovo a už to půjde.
Hanka H Já ten rok měla nějakým zázrakem to pojištění poprvé a ještě nějaké dobré, přišli jsme z hodně velké sumy, jen asi o 5 tisíc.
Renusatko ach jo![]()
Renusatko taky uz jsem dostala vynadano za blbe napsanou zadanku, ze tam jsou nicnerikajici plky. Tak jsem sla k jinymu doktorovi, ktery si udelal nazor podle vysledku sveho vysetreni a ne podle zadanky.
Renusatko To jsou strašné zážitky - znám to, jeden doktor nadává na druhého a vynadá pacientovi
! A tohle za situace, kterou prožíváš ty s tatínkem.
Jinak k cestovnímu pojištění - sjednávám si vždy a už několikrát jsem musela stornovat - nemoc, covid. Jenom se mi ještě nepodařilo zjistit, zda je možné do pojistky zahrnou i situaci, kdy se na letiště nedostanu včas kvůli např. uzavřené kominikaci - bouračka, kalamita a pod. Před lety jsem takle kvůli sněhu málem do Prahy nedojela.
Hanka H podívej se do pojištěních podmínek. Moje pojistka to kryje. Ale nekryje samozřejmě zhoršení zdravotního stavu v důsledku úrazu, který nastal před tím.
Takže zítra jdu zaplatit celkem ranec zálohu a budu se modlit, ať se to muži zas nerozjede.
continuity Řešila jsem to před lety přímým dotazem, bylo mi řečeno, že na to se pojistka nevztahuje. Každopádně už je to nějaká doba, pokud by to bylo aktuální, zapátrám. Byly to tehdy strašné nervy - cesta z Plzně do Prahy trvala místo předpokládané hodiny dvě a půl.
A budu držet palce, ať zdraví slouží co nejlépe!
Hanka H to je úplně jedno, kdo co řekne. Moje pojistka ke kreditce výslovně uvádí, že pojištění zmeškání odjezdu se vztahuje na:
Pojištění zmeškání odjezdu se sjednává pro případ, kdy pojištěný nemůže využít jím původně plánovaný a zaplacený způsob dopravy do nebo ze zahraničí (z nebo do místa pobytu pojištěného v tuzemsku), a to z důvodu dopravního omezení způsobeného přírodní katastrofou, dopravní nehodou, výlukou nebo zpožděním veřejného hromadného dopravního prostředku, pokud toto dopravní omezení brání pojištěnému ve včasném dostavení se k původně plánovanému odjezdu.
Hanka H a díky!
continuity Díky za odkaz - teď jsem to neřešila, ale je dobré vědět, že se s touto situací v pojištění počítá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.