Renusatko tým zima to měl letos tak týden v prosinci a tyden v únoru. ![]()
Stěžovací vlákno
Jos tak paradoxně my si doma udržujeme jak kamarády z gymplu, tak z vysoké, ale jen proto že jsou to v mnoha případech spolecni kamarádi jak mě, tak muze. Kdyby to bylo na mě, tak se s nikým nevidím, holt medvěd samotář. Horo oddíl máme v Praze, stejně jako skoro všechny kamarady![]()
Renusatko Já si teda ten tým zima vyprošuju. Zaprvé žádná nebyla, jen podzim a za druhé jsem tým středoevropské! léto![]()
Já jsem tým teplo
. Vůbec mi to nevadí a přeju si, aby tak bylo celé léto. Páč tým zima má mnohem delší roční období
Konečně je nádherně a ty teplé večery jsou úplně och ![]()
Ja jsem trochu rada, ze i nekdo jiny postracel ty best pratele nekolikerym stehovanim
![]()
![]()
Fiction mně ani tolik nevadí vysoké teploty, jako ta dlouhá období sucha. To mě fakt drtí.
Pinot Noir vcera jsem na tebe myslela. Prijeli jsme domu , vycistili v klimatizacich filtry, pustili a hadej co? Chybove hlaseni. Ze tri vnejsich jednotek funguje jen ta u muze v pracovne.
Proc nemůže být nějakých normálních 26-27 stupňů jak se na střední Evropu sluší. Tohle je fakt hnus.
Já si z dětství a mládí pamatuju, že celé léto hlásili 22-24°C - to bylo skoro setrvalý. Ale možná si to pamatuju špatně
.
Pinot Noir to sucho je desny, dnes po tom velkym lijaku hrabnu do zahonu a suchej prach. Promoklo to jen tam, kde byla zkyprena hlina. Potrebovalo by prset tyden v kuse
Já si z dětství a mládí pamatuju, že celé léto hlásili 22-24°C - to bylo skoro setrvalý. Ale možná si to pamatuju špatně
.
Tak já si z dětství a mládí pamatuji, že první tři týdny v červenci hlásili 14°- 16°C, zataženo přeháňky, což bylo vzhledem ke každoročnímu povinnému pobytu na pionýrském táboře značně deprimující. I když včerejších místních 37°C bych možná za počasí z těch času vyměnila
!
Hanka H to byla stará známá věc, že prvních 14 dní v červenci prší, ještě když já jezdila na tábory
takže vlastně nedávno. Takhe divná suchá a horká léta jsou záležitostí tak posledních pěti osmi let, mi přijde. Ne že by nebývlo horko, ale vždycky jen pár dní lehce přes třicet.
moora sucho je hrozný. Ty lijáky jsou nanic, to všechno hned zteče, chtělo by to mírnější delší déšť, no.
Tak já si z dětství a mládí pamatuji, že první tři týdny v červenci hlásili 14°- 16°C, zataženo přeháňky, což bylo vzhledem ke každoročnímu povinnému pobytu na pionýrském táboře značně deprimující. I když včerejších místních 37°C bych možná za počasí z těch času vyměnila
!
Jo, to bylo taky, ale jinak furt 22-24°
. Bane, ono asi bývalo různě, člověk si to jen maluje, že to (počasí) bývalo lepší (normální).
Ja si pamatam ako dieta jedno rano v zime nasnezilo tak, ze nam museli odhrabavat sneh zpred panelaku, aby sme vysli von. A to sme nizina. Teraz si uz ani ladovu klzacku na chodniku nemozem spravit lebo skoro nemrzne.
Inak teraz nam typek na Krete vravel, ze u nich su posledne roky paradoxne chladnejsie zimy (ale na zrazky som sa uz nestihla spytat).
Kokoska když jsem byla malá já, tak se cokoliv nad třicet bralo jako šílené tropické vedro. Poslední dobou je tolik po ochlazení:)
Velikonoce 2013

Tak Betty moje babička vždycky říkala, že na Velikonoce pokaždé sněží. Sice to úplně neplatí, ale ochladí se docela často.
Evaeva dost často taky poletoval sníh nebo byla hrozná zima na 1.máje, jak jsme museli do průvodu, vytahovali jsme zimní bundy. A když jsme ještě museli v pionýrských a později skautských krojích, podvlékalo se všechno možné.
Evaeva Občas sněžívalo i na Prvního máje - povinný průvod se tímto stával ještě atraktivnější.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.