No,ja kdyz vidim fotky od Kokoska tak si rikam ze to by byla pro me dovolena za trest.![]()
Ale uprimne,v cervnu jsem jeste nikdy ventilator nevytahla a v cera jel celou noc.Ode dneska uz,ale zas nebude potreba.
Zarinya já taky nejsem vyloženě milovník zimy, Kokoska dovolenou bych brala hlavně kvůli přírodě. Jinak jsem ráda, když mám na dovolené aspoň 18 stupňů. Nejradši mám pozdní jaro, ale tyhle extrémní teploty jsou na mně moc. Ale máš pravdu, že teď už snad zad bude chvíli tak akorát krásně. Dneska je teda u nás pěkná prádelna, ale taková normální ![]()
Garfie ale to já se znam i se vídám s hodně lidma, ale není to ono, i nějaké ty akce dost odmítám, ty ,,best,, jak píše Luna jsem taky poztrácela všude možně v prostoru v běhu času. Takovy ty jak je čas s nima jak pohlazení, úplně nabití energie. Teď když si s někým takhle rozumím, tak buď je to fakt tak friendly člověk co má už svoje blízké přátele dané a nebo je to chlap, což jako se s ním kamosit ani nebudu. Ale podle mě je to takovej normální beznej stav v průběhu času se to všechno mění, to ani není původní stížnost;-)
Karja ja jsem ta kamarádka, co se vdala na druhý konec republiky. 2x ![]()
Muž se odsud nechce hnout a ví proč.
Ja jsem trochu rada, ze i nekdo jiny postracel ty best pratele nekolikerym stehovanim
Plha se hlásí k častým ztrátám a častému stěhování ![]()
Stěžuju si na vedro. Jestli bude takovéhle celé léto, tak mi nebudou stačit prášky na hlavu (doslova i přeneseně).
Mmch, když jsem tu nemoc ruka pusa noha neměla, ani děti, to ji asi můžeme chytit kdykoliv, že. Pokud si to nepletu, měly to děti mojí známé před cca 20 lety a bylo to považováno za kuriozitu. Asi se to rozmohlo.
Rosťa tu sedmou ruku nohu pusu chytil předminulý týden, vygooglila jsem, že u nás se rozmáhá až od 90. let. A poslední dobou je skoro všude. A bohužel na ni po prodělání nemáš rezistenci, je několik kmenů toho původce.
Aranel Fiction Zarinya já mám teplo ráda, ale čím jsem straší, tím nižší teploty mi stačí ke štěstí. Dřív jsem se u toho moře, kde bylo 36, vyloženě nabíjela na chladnější dny doma, ale ony ty teploty jsou teď tak posunuté, že tam 40 ve stínu už není výjimka a to už je fakt na mě moc. V Čechách bych jako ideál viděla tak 25, to by mi stačilo.
Nižší teploty na dovolené mi na kratší dobu nevadí, obléct víc se dá a člověk se v pohybu zahřeje, v těch vedrech už nepomůže nic. I ty 3° se daly vydržet, když na chvilku přestal ten ledový vichr. Ten byl strašný, to zalezlo pod všechny vrstvy, a že jsem jich na sobě měla dost, včetně péřovky pod vrchní bundou.
Karja jo přesně. Já mám třeba fajn lidi v práci. I občas s nima nějaká akce je, ale to není ono. Nebo jsme se prostě moc dívaly na Friends![]()
Luna jsem na tom podobně, kamarádky z mladých let se povdávaly po republice nebo jsme nějak ztratily kontakt a když jsem se párkrát o něco snažila a odezva veškerá žádná, nechala jsem toho. Mám vlastně jen jednu kamarádku, které můžu říct všechno, je mi blízká a dost mi pomohla už tím, že mi dělala tu vrbu. Párkrát jsme spolu byly na dovolené a bylo to bezva. Ale v běžném období se taky nevídáme úplně často.
dzizisketa dík, no potěš.
Kokoska Zrovna o víkendu mě napadlo, že už přes dvacet let nemám nikoho na svěřování "face to face". Ještě jsem si pár let psala s kamarádkou z A. a pak už opravdu nikoho.
Candance sťahovaním a deťmi.
Evaeva Mam to asi podobne. Nejdriv odpadli kamaradi z gymplu, pak ti z vysoke, ale zase pribyla prace a nove bydliste. Ale nejak zvlast tim netrpim, jsem v pratelstvi dost preletava
. Mam jednu blizkou kamaradku, se kterou jsme se nekolik let taky nevidaly a ted jsme v kontaktu (alespon online) prakticky porad. A dal se to proste porad meni.
Jos já taky moc netrpím, já zas nejsem svěřovací typ, ale nějaká parta mi občas chybí. Ale většinu času si vystačím s mužem:)
Kora Evaeva Pinot Noir Začíná nám to krásné období roku, kdy Catherinne a Zarinya volají: ještě tři stupně navrch, ještě pět, ještě dva týdny, ještě tři! Zatímco náš team Eskymaček truchlí po starým dobrým "normálním" létě a se slzou v oku studuje fotky od Kokoska se zbytky sněhu
Já jsem tým teplo
. Vůbec mi to nevadí a přeju si, aby tak bylo celé léto. Páč tým zima má mnohem delší roční období![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.