Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kora
příspěvků moje polička 19. června 2022 21:13

Mermaid mě uz  "potěší" i 30 a bourky

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 19. června 2022 21:15

Ehm, u nás je docela příjemne....musíte se přestěhovat:-D:-D.

Offline brrr
12346 příspěvků moje polička 19. června 2022 21:17

Karja U nás to taky není tak hrozné, ke všemu celý den dost fouká.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2022 21:24

Karja my byli na chalupě, tam bylo taky celkem fajn, ale být v Praze, tak to vidím na víkend někde v obchoďákuale doma máme příjemných 26, tady začíná být problém, až když horka trvají dýl.

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 19. června 2022 22:07

Evaeva Neboj, u nás v patře je taky pak hrozně...naši mají nezateplenou střechu a většinu oken na jihozápad...Ale v přízemí je fajn furt. Ovšem jak se přestěhujeme, tak tam vůbec není žádná zelen, nikde, ani u sousedů, to je taková planina, západně nakloněnej svah tak tam zdechneme i tady na venkově, tam je hroznej hic jako na těch zahradách venku. 

Offline Pinot Noir
29894 příspěvků moje polička 19. června 2022 22:12

Tak pán od klimatizací se slitoval, přijel, opravil, roční servis rovnou sfoukl, takže jsme o pár tisíc lehčí, ale chladíme!

A souhlasím s Kora - aktuální počasí je hnus.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2022 22:19

Karja jojo, nezateplené patro máme na chalupě takyno planina bez stromů je fakt pitomá, to vám teda nezávidím. U nás je blbé, že to ani v noci moc neklesá, aktuálně máme na severní straně venku 31 stupňů.

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 19. června 2022 22:39

Jsem vrba a je to pro mě nějaký těžký. Na moje rady a doporučení nikdo nedbá, asi z toho fakt zdřevěním. Mám to asi jako takovou zkoušku pred dospíváním děti, abych si zvykla! 

Já jsem taková vysata asi, málo s kým z mého blízkého okolí si rozumím. Jakože mám spoustu přátel, známých, ale není tam takové to souznění. S rodičema je to náročný, se segrama je to jak když mluvím do dubu s ozvenou, tchani blbý a teď ještě tahle vrbí funkce, je to sociálně tak jako vyčerpávající. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. června 2022 23:30

Karja ja ti uplne rozumiem! navyse moje najdolezitejsie (a nie len moje ale aj ostatnych) rady typu nerob to lebo si pose**s zivot neboli vyslysane. no a ako to dopadlo? mali dat na rady neaujatych a nezatvarat oci pred pruserom do ktoreho sa hnali a potom mam pocuvat staznosti ze jezis preco sme to urobili? a ja si mam hryzt do jazyka a nepovedat lebo ste blbi a nepocuvali to zjavne co vam vsetci vraveli!

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 20. června 2022 04:11

Karja Já ti rozumím a moc tě lituju. Dovede to být vyčerpávající. Dost pomůže ty tajné vrbí informace poslat dál, buď někomu, koho to vůbec nezajímá a okamžitě to zapomene nebo v nějaké pozměněné podobné...:-)

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 20. června 2022 09:54

Karja Zrovna ted jsem o vikendu zjistila, ze fakt nemam kamarady a vlastne vubec nikoho. A taky ze se tomu vlastne vubec nedivim, pac jsem neskonale uzavrena a nudna.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 20. června 2022 10:11

Luna Prosím tě.  Uzavřená nevím, ale krásná, milá, chytrá a sympatická jsi, tak to přestaň řešit, otevři adresář a pozvi někoho na víno!! Podle mě se tě lidi (i kamarádky, nejen chlapi!) bojí oslovit, protože nevěří, že nemáš nic lepšího na práci a dala bys jim košem. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 20. června 2022 10:22

Garfie Já nevím, no...Asi fakt působím, že jsem vytížená a na roztrhání, přitom celé dny sedím doma a kreslím nebo ještě hůř - Na kreslení se chystám.

Online Karja
44724 příspěvků moje polička 20. června 2022 10:31

Luna Já bych si taky na tvém místě vybrala někoho s kým si myslíš že si nejvíc rozumíš nebo bys mohla a iniciovala to. Já kamarádky mám, ale většinou se sejdeme ještě s detma a já se těm svým musím hodně věnovat a stejně cejtim, že to není to ,,vono,,. Ale normálně mi to ani tolik nevadí, jednu dobrou kamarádku mám odstehovanou ale přes léto se vídáme. Ovšem teď jak se cejtim všema taková sociálně umlacena by se mi někdo hodil! 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 20. června 2022 10:56

Karja Moje kamarádky se samozřejmě povdávaly po celé ČR i SR, takže se sejdem jednou za rok. V okolí je to bída...

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 20. června 2022 11:02

Luna Ale to bude ono, já to mám trochu taky. Když jsem byla poprvé na mateřské, seznámila jsem se s holkou, která měla stejně staré dítě a bydlela za rohem (teda ona se ke mě přihlásila, že mě její muž kdysi vezl z nějakého večírku, já pochopitelně vůbec netušila ). Ona je hrozně bezvadná, vtipná a společenská. Musím říct, že mi z mateřské udělala téměř ráj na zemi. Pořád jsme někam jezdily, chaty, výlety, chodily tančit, vymetaly večírky, pořádaly společné obědy, ona lidi nabalovala úplně přirozeně a já se vždycky svezla, tolik lidí, se kterýma jsem se díky ní seznámila! Teď se moc nevídáme, ale vždycky když se nachomítnu poblíž, je z toho nějaká akce! 

Karja Někoho takovýho bys potřebovala! 

Offline Aranel
6616 příspěvků moje polička 20. června 2022 11:06

Kora Evaeva Pinot Noir Začíná nám to krásné období roku, kdy Catherinne a Zarinya volají: ještě tři stupně navrch, ještě pět, ještě dva týdny, ještě tři! Zatímco náš team Eskymaček truchlí po starým dobrým "normálním" létě a se slzou v oku studuje fotky od Kokoska se zbytky sněhu

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 20. června 2022 11:07

Garfie někde byl takový průzkum, že člověk 80% svých známých zna díky pár lidem, kteří ho s nima propojili. Takoví spojovači to jsou, my ostatní z toho jen žijem.

Teď jeden z nich vypadl kvůli dětem a nové partnerce a všichni jsou z toho úplně vykolejení. Jako potkáváme se normálně dal, ale vždy přijde na pretras, že tam není a hrozně se to řeší. U všech ostatních se jen skonstatuje, že jeli k babičce. 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 20. června 2022 11:10

continuity Jo, máš pravdu! To je strašně zajímavé a úplně to sedí! Já vlastně kdysi taky takový spojovač byla, ale to už je dávno, pak se něco stalo a já se nějak stáhla, dnes už mi to dělá problém. 

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 20. června 2022 11:55
Reakce na Aranel:

Kora Evaeva Pinot Noir Začíná nám to krásné období roku, kdy Catherinne a Zarinya volají: ještě tři stupně navrch, ještě pět, ještě dva týdny, ještě tři! Zatímco náš team Eskymaček truchlí po starým dobrým "normálním" létě a se slzou v oku studuje fotky od Kokoska se zbytky sněhu

​Přidávám se do klubu! Nesnáším ulepený vedro