Tak Betty souhlasím! My teda všichni spíme jak zabití. A po obědě o víkendu taky kolikrát usneme
Candance
Stěžovací vlákno
Doporucuju někdy udělat to samy (není myšleno jako naschvál). Proste když je muž doma, tak tak taky čas od času zalezu už v půl osmý. Nekdy ani nespim, jen si čtu, vylezu až když jdou s malým do postele. A co. Proste řeknu, ze jsem měla náročný den, nebo co mám za problem a jdu. Jindy to zas udělá on. Nevnímám to nijak ukorne, na druhou stranu nevidím důvod, proč by měl bejt večerní cirkus automaticky na mně.
MP Meri no to je právě ono jádro pudla - zalezu. Podle toho co čtu, tak nevadí to, že jde spát, ale to, že to provozuje v obýváku, a stěžuje si, že ho ruší = blokuje prostor zbytku rodiny ..
Ja jsem strasnej chudak,dnes v praci.![]()
A az skoncim a vyzvedne me muz s tim,ze pujdem na veceri avizuji bourku.![]()
Politijte me nekdo.![]()
Zarinya lituju tě, fakt, v tomhle vedru cokoli dělat je za trest! Já dnes odmítla vylézt z báječně studeného bytu, ani k vodě. Ovšem večer jdem na koncert a taky to vypadá na buřinu.
Zarinya Já jsem taky chudák v práci, lituju nás obě![]()
Zarinya ajo, dyt ty jsi na vedro zvyklá
tak jo, lituju tě že jsi v práci, když je pro tebe venku tak báječně ![]()
andulka01 no prave.![]()
Pokazila se nám klimatizace. ![]()
Pinot Noir Doma nebo v maringotce? nebo v autě? My tady v tom patře máme ted taky děsně, nejhůř na ten polední spánek, ale dítě chce spát pouze ve svém pokoji a nikde jinde!!! Budu to muset nějak vymyslet než bude hůř.
Karja doma! Do maringotky jsme si pořídili jakýsi chladicí přístroj a samozřejmě jsme ho tam nechali. Přijedeme domů, zapneme klimu, cosi zašramotilo a konec! Kdybychom si aspoň vzali domů ten přístroj! V kuchyni je 29 stupňů, v patře bude přes třicet. ![]()
Pinot Noir vidím to na noc pod širákem
Pinot Noir a co sklep? Máte sklep? A mohly by jsme ho vidět?
Pinot NoirTy jo, nejhorší je, pokud je do toho malej ještě nemocnej, to je pak tříkrát tak umorný, jak se pak má vylečit. Tropické noci snad nebudou (u nás zatím nejsou), tak je alespon šance to vychladit trochu přes noc. Držím palce na brzkej servis, kdyžtak se rozbreč do telefonu, že máš nemocný děti, nabídni peníze navíc, cokoliv! A snad to do středy bude.
Pinot Noir
my teď jedeme autem bez klimy a je to zážitek ![]()
doma to naštěstí ještě půjde, za tři tropické dny se to tolik nevyhřeje. U vás to snad aspoň v noci chladne rychleji.
Proc nemůže být nějakých normálních 26-27 stupňů jak se na střední Evropu sluší. Tohle je fakt hnus.
Kora Souhlasím. Já jsem z toho úplně psychicky rozložená a co jsem koukala na počasí, tak další dny o moc líp nebude.
Vypadá to, že nezbývá než doufat v blízký nástup glaciálu.
Kora ano, přesně. Kde jsou ty časy, kdy tropická vlna znamenala 32 stupňů a byly to dvakrát tři dny za sezónu. Teď mluvím jak stará bába, ale loni nebo předloni jsem narazila na tak patnáct let starý článek, kde psali o šílených tropech ženoucích se Evropou a mysleli těch 32 stupňů![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.