Tabea pujde do soukromy a meli jsme stesti, ze skolny nakonec bude jen 4k misto 12k mesicne!!! Diky nejakymu grantu, kterej ma v podmince, ze nesmej chtit moc vysoky skolny:) plati to teda jen pro detskou skupinu, takze jen prvni rok, ale i tak usetrime fakt hodne. Spat tam muze i nemusi, ale teda kvuli praci se budem snazit aby spal, no...jediny co, tak je to dal od bydliste, ale zas pro me na pul cesty do officu, kam budu muset aspon 2x tydne.
Sairon takze taky vlastne vubec...protoze kdyz mas 6h prac. dobu, bude se po tobe stejne chtit stejny mnozstvi prace, jen dostanes min penez
711990 s tím množstvím práce mas pravdu, měla jsem to tak v prvním těhotenství. Jsem zkrátila úvazek na 6hod ,ale práce mi jaksi zůstalo stejně. Ale to.by mě teď v podstatě nevadilo, mám svou práci ráda a nedělá mi problém si k ní sednout večer místo seriálu, jen když tam nebudu muset moc chodit. Protoze čím min budu muset být v práci, tím víc toho udělám protože ušetřím čas za přesun do Brna
Pinot Noir to mě paradoxně trochu uklidňuje, že je jedno, jaký úvazek si vezmu, protože pokud budou děcka stejně nemocný jak loni, tak si vyzvednu v říjnu kartičku a spis a uvidí mě tam znovutak v květnu