Korsičanka No to já si na teplo nestěžuju
, to je pravda. Ale soucítím se všemi, protože když poslouchám zprávy, tak mám pocit, že Brno je na jiné polokouli. Co se týče teplot i deště. Včera tady 2x pršelo, ale sotva mokrá silnice a je tady opravdu strašné sucho.
Stěžovací vlákno
jo presne to mi rika muz do telefonu,on na me bude cekat v Thesalonikach,ze az dorazim budu zdrava hned.![]()
Renusatko potvrzuju, ja vcera musela i nektere kytky na terase zalit...![]()
Zarinya To tě lituju, ať je ti už dobře a tu cestu zvládneš
. Migrény znám moc dobře a představa letět v tu chvíli je teda děsná. Ale určitě si to tam užiješ a bude líp hned jak doletíš.
Renusatko my jsme tak 15 km na Z od Brna, a prší tu teď poslední dny tak akorát, že není potřeba zalévat, ale není bláto.
Renusatko a přitom podle předpovědi byste tam měli mít sotva 20 stupňů
Renusatko My už jsme zavření týden doma, chodíme akorát do obchodu, protože kdykoli vylezem z baraku, začne strašně pršet. Třeba včera slejvák cestou na bazén, tak jsme zalezli na kofolu do kavárny, zmoklí a ověšení koloběžkama a věcma do vody. No, vyloženě super léto.![]()
![]()
Catherinne 20C? Žabaři. My máme 12, teď skoro v poledne. ![]()
u nás,kousek od C.Budejovic,15 stupňů, na slunci 30.a fouká vítr.
Turecko 30° a modro nebes ![]()
Mi zas tak moc nevadí, že je asi 16 stupňů, ale mám pocit, že mi zmrznou děti na táboře. Jsou v takovém pitomém ďolíku. Muž, když tam byl minulý víkend na stavěčce, říkal, že v noci bylo kolem 5 stupňů a to byl ještě přes den hic.
brrr my jsme od 1 v rychlebech, a teda první 3 dny bylo přes 30 stupňů, a teď už týden je okolo těch 18 a je to drsný docela:)
Catherinne Evidentně budou nějaký rozdíly i v jednotlivých částech Brna, v centru tu mám na venkovním teploměru lehce pod dvacet, je oblačno a i dost fouká, na balkon bych teď vylezla leda ve fuskách a v dece, na mě už je to chladno prostě.
SunEclipse hele, hele...
Tak chybí mi zpravodaj z Poděbrad, Kolína, ale pokud brutálně nezmoknem, což nevypadá, tak běh zahřeje ![]()
Nicméně jsem ráda, že se shodnem na tom, že léto vypadá jinak ![]()
Nevím no, mně přijde, že týden teplot pod dvacet, navíc ne všude, a deště není o prázdninách nic nenormálního.
dzizisketa přesně, prostě se na týden ochladilo, minulou neděli jsem se ještě valela u rybníka. Nic nenormálního.
Taky si přijdu trochu jak z nějakého jiného kontinetu. Minulý týden celý bylo vedro na padnutí, pak se tedy trochu ochladilo, ale většinu týdne tak kolem 20-25 stupňů, teď je trošku chladněji a sem tam zaprší, ale žádné drama... Mimochodem zatím ještě stále platí, že červenec je nejdeštivější měsíc. Přijde mi, že lidem ty tropy poslední dekády nějak vymazaly povědomí o tom, jak vypadá průměrné léto...![]()
Mne tohle ochlazení taky vyhovuje, vždyť příští týden má být zase okolo 30. Je fajn, ze prší, ale nijak extrémně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.