Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 15. července 2022 20:24
Reakce na Zarinya:

barbucha a taky se tedy priznam,ze tu "posedlost"ikeou(to si neber osobne) nechapu.Ja tam vubec nechodim a do dnes jsem ten kram nepochopila(to usporadani)

​tak to bludiste je sice strasny, ale v drivejsich dobach par vyhod bylo - v jejich cenove kategorii se mi v jinych obchodech obvykle to zbozi zdalo ohyzdne a kycovite, 2. po mnoha spokojenych nakupech tam uz jsem naopak vubec nedokazala pochopit koncept jinych obchodu, tun ze si tam na prodejne sice zbozi vyberes, ale nemuzes si ho koupit- bud nebylo ke koupi vubec (=cely nejaky soubory nabytku jen vcelku a ne jednotlive skrinky z toho), a kdyz uz, tak na objednani a 2 mesice cekami. no tak to

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. července 2022 20:27

barbucha Jako zákazník vidím problém v komunikaci a nabízeném servisu a jako poskytovatel služeb cítím tu nechuť zákazníka ocenit a hlavně zaplatit tu práci.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 20:30

barbucha no jo, IKEA holt dodává jen ten nábytek. 

My jsme tu teď měli moc šikovné Ukrajince, předělávali nám koupelnu, byli, myslím, přes nejřemeslníkmám ti zjistit, kdo přesně to byl?

Online Sweet Potato
40399 příspěvků moje polička 15. července 2022 20:31

barbucha Tak ale těžko čekat, že ti ikea udělá zedničinu nebo rozvody, nebo to slibovali?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 20:33

viktorka_od splavu copak bludiště, stačí jít po šipkách. Ale babička jednou vlezla do ikei přes pokladny. Pak si nám stěžovala, že je to hrozné, že jí to pořád vracelo k východu ty šipky a ona pořád nemohla najít to, co chtěla. Byla to její první a poslední návštěva 

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 15. července 2022 20:36

barbucha bylo to tohle, jen tenkrát měli ještě jedno studio v Ječné, na rohu do Štěpánské, a to už tam není.  Ovšem jaký lidi jsou tam po těch 15 letech, to nevím.

PS - Kuchyně s.r.o.

Praha 10 . provozovna Klimentská 48

110 00 Praha 1

tel.: 224818708

e-mail: klimentska@ps-kuchyne.cz

https://ps-kuchyne.sluzby.cz/

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 15. července 2022 20:39

barbucha Já jsem ráda, že se o nic nestarám, jen o tu kuchyň a to jsou dobří lide, ti mě nenatahnou, neosidi a tak. Já bych na to neměla. Dneska nám po x měsících udělali dveře v jedné firmě a ať doplatime zálohu a můžeme si to vyzvednout. Tak jim sambo rovnou řekl, že at si to zařídí u sebe jak chteji, ale že jiná varianta než že to doplatí potom co si ty dveře doma vybalí není. On už jako ví jak na to. Okna jsme taky měli na reklamaci, takový kosmetický vady, ale sambovi to vadilo, tak jim to taky nezaplatil než to dají do richtiku. Soucítím s tebou moc, já jsem ráda, že ty nepříjemnosti nemusím řešit. Já na to moc nemám no! 

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 15. července 2022 20:43

barbucha Pokud ta kuchyň není hodně špatná, taky je možnost ji nabídnout za odvoz ci nějakou drobnou. Sambo právě jednou takovou kupoval, celý si to odmontoval, odvozil, bylo to k oboustranné spokojenosti

Offline Vosina
příspěvků moje polička 15. července 2022 21:31

Jdu si postěžovat, že týden před dovolenou muž řeší změnu práce v rámci podniku. A má hlavu v pejru z toho, že ho tlačí do jemu nevyhovujícího přístupu (jeho slovy "sedět na třech židlích najednou a ani jedno nedělat pořádně", bohužel je poctivý pedant, takže "tady vidím velký špatný"). Čili jsem na organizaci dovolené, svoje drobné podnikání a velmi aktivní dvouleté batole sama a lezu z toho po čtyřech. Nehledě na moje temné myšlenky, že by měl možná radši úplně změnit lokál, do čehož se mu ale nechce.

Offline Makara
3649 příspěvků moje polička 15. července 2022 21:37

Vosina vydrž! Jsi ženská a ta, jak vime, vydrží víc než člověk

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 15. července 2022 21:49
Reakce na Kan:

barbucha Jako zákazník vidím problém v komunikaci a nabízeném servisu a jako poskytovatel služeb cítím tu nechuť zákazníka ocenit a hlavně zaplatit tu práci.

​Jako zákazník naprosto souhlasím - ale poskytovateli služeb k tomu můžu říct jen: cože?! Tu cenu=zaplacení tý práce si přece určuje ten poskytovatel, a já jsem se ani v nejmenším nezdráhala zaplatit to, co si řekne. 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 15. července 2022 21:49

Vosina A jak se cítíš? Už jsi v pořádku? 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 15. července 2022 22:00
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Tak ale těžko čekat, že ti ikea udělá zedničinu nebo rozvody, nebo to slibovali?

​Žádnou zedničinu nebo rozvody nepotřebuju, jen snad nějakou úpravu vzhledem k elektr. zásuvce jinde apod. Ale čekala jsem to, vzhledem k tomu že nabízej buď instalaci linky NEBO kompletní instalaci. A pod slovem "kompletní" jsem si představovala prostě něco jinýho, a rozhodně ne to, že já budu muset jednat extra ještě s další firmou, která, jak jsem už řekla, patří do Ikea spolupracujících a nebyl problém u ní objednat - opět přes Ikea - toho zaměřovače. Ten přisvištěl rychle. Proč teda to další jednání - se stejnou firmou - nechávaj už jen na mně?! Nevim jak jinak to vysvětlit, co mi vadí...

Offline Vosina
příspěvků moje polička 15. července 2022 22:01

Emi Díky za optání, čich a chuť se srovnaly tak po týdnu, únava zůstává. Chytlo mě to krátce po hnusné angíně, tak to byl poněkud větší opruz, než je teď obvyklé. Ale na WP se těším

Makara Jo, to si říkám taky. Ale mám chuť u něj v práci předvést, co je zač lopatové komando. Zvlášť potom, co s nadřízenými v dubnu složitě ladil termín volna.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 15. července 2022 22:08

Karja

Já z toho mam nervy na pochodu. Kuchyň je na odpis resp. na likvidaci, akorát myčka a lednička jsou v cajku, a to už mam předem hrůzu komu to jakože nabídnout aby to nepřišlo nazmar, páč von by si to každej vzal, kdybych mu to dovezla až pod rypák Takže nic, půjde to asi do stoupy taky... 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 15. července 2022 22:12

Vosina Únava asi ještě chvíli vydrží, ale to není divu, když si čtu tvůj příspěvek o něco výš. Nemůžeš někomu na pár hodin předat batole a starat se jen o sebe?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 15. července 2022 22:17

barbucha jinak myčku a ledničku, když nabídneš za odvoz, tak ti ruce utrhaj. Případně napiš šatníku, nabízejí to pak na fb odvoz, dost často jim tam něco visí..

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 15. července 2022 22:17

A aby toho nebylo málo, chudák snacha má podruhý pěknýho covídka.

Pročež zrovna skáču kolem sporáku (ve starý kuchyni ) a vytvářím výživný posilující vývar plus kuře na paprice - aby ani mladý pán nepřišel zkrátka, když jeho žena nemá sílu šaškovat u plotny. A to mi už volal, aby mi důtklivě připomněl, že očekává slíbený proviant k vyzvednutí zítra dopoledne, aby mohl dobře poobědvat! 

Brzo se o mně dočtete v černý kronice...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. července 2022 22:19

barbucha Šarjá to je anabáze, takový velkoměsto, reuse centrum tam nemáte? My takto zlikvidovali kde co z pozůstalosti. Přivést to tam teda musíš, to jo. Víš co je potřebnejch lidiček?

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 15. července 2022 22:23

barbucha zkus to PS, docela by me zajimalo, jak to tam vedou. Meli dost bohaty nabidky doplnku a spotrebicu. A svoje lidi na vsechno, i obkladace.