Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. července 2022 13:24

Karja takze u vas je problemovej elektrikar u nas to bude instalater.

Cekam na nej pet hodin a udelal jednu diru do zdi v loznici  a druhou v obyvaku trefil kabel od elektriky,takze zbytek veci nedodelal a je pryc.

Zbytek pry zitra.....

Muz mu rekl,no dneska zadny penize nedostanes mozna zitra.

Ja obdivuju muzuv klid.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. července 2022 13:28

milacka tak ja jsem od prirody netrpelivy clovek,ale tady je takovej klid a pohoda,ze jsem v pohode.Jen bych byla rada abych si to co tu budujem trochu uzila,alespon tech par dni...a ne,ze to bude hotove a ja se budu muset pakovat zpet.

Ja se sem zas dostanu kdyz to dobre dopadne az na jare.

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 14. července 2022 13:31

Zarinya Hele,jakoby u nás zas tak moc problemovej nebyl nikdo. My jsme věděli, že ten elektrikář je problemovej už od začátku. Je to můj kamarád z dětství, co se dal trochu do drog, ale jinak je hrozně šikovnej:-D:-D.Ale dělal si to sambo celý sám a potřeboval to skontrolovat a zapojit jen a prostě na takovou blbost těžko někoho seženeš. Dokonce jeho dva hodně dobri přátelé jsou elektrikáři, ale už specializovaní a tohle mu fakt nechtěli ještě po práci dělat. 

Ale jinak máme spíš štěstí, ale on muj taťka hodně lidí zná, nebo dělá hodně našich kamaradu v oboru tak se u někoho přimluví, ať nas vezmou. Má toho každej schopnej fakt moc no! 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 14. července 2022 13:34

Zarinya to ti verím, kór, keď ďalší pobyt máš až na jar.

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 14. července 2022 13:56

continuity Zarinya díky za úplňky,

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 14. července 2022 14:08

Zarinya Nedá mi to, jak to popisuješ, vzdycky si vzpomenu na tuhle reklamu na nějaký bramburky a olympiadu v Athénách 2004

https://youtu.be/67ykGyZLa9U

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. července 2022 14:16

Potrefenáhusa no,ja si muzu zatim postezovat jen na tohodle blba.jinak ok....kdyz tu tedy nekdo je.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. července 2022 14:18

ja mam tedy i pochopeni v tom vedru to je fakt dvojnasobne tezke,pracovat,ale vetsinou chodi prave brzy rano a v poledne padla.

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 14. července 2022 14:22
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. července 2022 14:30

Konečně, od únorové diagnózy, se pohnula taťkova léčba. Doktor přímo neřekl, že jsou v druhé nemocnici idioti, ale minimálně 3x si to myslel. Takže přes protekci, mojí dávné kamarádky a jejího muže, dnes prosezený den na Žluťáku, ale hned zahájená léčba.

Do stěžovacího je to kvůli té půlroční prodlevě, neskutečným doktorům, které vůbec nezajímá, že pacientovi nikdo nepíše léky a vůbec jim nevadí, že se vyšetření táhnou půl roku bez výsledku. Vidím teď ty nemocnice z druhé strany, i když v takovém chaosu jsem nikdy naštěstí nedělala. Naopak Žluťák mi dnes přišel jako dobře organizovaný a to už v ambulanci nic o protekci nevěděli.

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 14. července 2022 14:40

Stvrty den mojej dovolenky a muza vidim vzdy az vecer a len padne do postele. Robi deckam gabionovy plot, vacsinou sam tie klietky montuje a az dnes prisli nejaki chlapi co mu pomozu s kamenom. Na jednej strane som rada ze mozme deckam pomoct ale predsa len budem rada ked to bude hotove, lebo sa mi zničí. Takze ja to striham, kosim, periem , varim, pripadam si ako v tej komedii s Tomasom Holym. 

Vlastne to ani nie je sťažnosť len taky povzdych a decka su zlaticka

Nakoniec ísť do práce nebude vobec zlé.  

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. července 2022 14:49

Renusatko Tak to vám přeju. U nás je to všechno jinak a to byla protekce, Žlutý kopec a stejně to stojí za kulový..

Online Janulik03
20264 příspěvků moje polička 14. července 2022 15:02

Renusatko teraz citam , jejda to je trapenie s tymi nemocnicami. Tak nech uz otcovi je lepsie a dostane fakt dobru liečbu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2022 15:15

Renusatko to je teda děs, čekat na léčbu půl roku Snad už to teď půjde nejlíp jak může.

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 14. července 2022 16:40

Vsem  marodum preju co nejrychlejsi a nejuspesnejsi lecbu a uzdraveni.

Puvodne jsem si prisla postezivat, ze mi dneska pichali na ORL ucho, ale to je nic.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. července 2022 16:50

Kan To mě mrzí. Evaeva U nás nebyl problém s diagnózou, ale půl roku s jedním vyšetřením, které mělo být hotové před zahájením léčby. Vyšly špatně výsledky ledvin, tak se dva měsíce čekalo, jestli se to SAMO neupraví. Vrozený problém, tak se asi neupraví. Pak to mělo být za hospitalizace a potom si to doktor rozmyslel, že se udělá jiné vyšetření (termín září) To už mě naštvalo, takže jsem se obrátila na kamarádku a její manžel náhodou to vyšetření dělá osobně, značně se vyděsil, jak se to neřeší. Takže neděle vyšetření, dnes poradna. S dotazy...a co se dělo od února do teď, vy teď nic neberete od stanovení diagnózy, vy jste byl naposledy na kontrole v únoru? 

Taťka se totiž dostal do blbé situace. Z jedné ambulance už se ho zbavili, vypsali žádanky, odeslali. Jenže do druhé nepatřil, tam se měl objednat s výsledky a ty pořád neměl. Vlastně tím pádem nikomu nechyběl a když jsem něco řesila, tak se to přepojovalo a předávalo a nikdo to nechtěl řešit.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 14. července 2022 16:58

Renusatko Moc vám přeji, ať se to co nejdříve vyřeší. A napíšeš, kde byl tatínek předtím? Na Žluťáku se léčila mamka a přišlo mi to tam fakt dobré.  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. července 2022 17:04

Lav Předtím Bohunice, ale žádné speciální pracoviště, tam se ještě nepropracoval.

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 14. července 2022 17:18

Kokoska prý nic

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 14. července 2022 17:29

Pinot Noir nebudu zachazet do detailu, ale byl to trochu jiny zakrok, nez kdyz se pichaji usi detem (samozrejme jsem se zeptala, jak dokazou, aby deti neuhybaly hlavou). Litat s rymou se fakt nema, ale jinak to bohuzel neslo.

Ale proti tem pribehum o dlouhem diagnostikovani a jeste delsich problemech, nez se lidi neceho domuzou, to je fakt o nicem. My to zazili kdysi s tatou, porad pry zablokovana krcni pater, rehabilitace, motolice... no mel nador  a velky stesti, ze se nasel nadsenec ochotny u stareho cloveka udelat riskantni ooeraci. Prodlouzili mu zivot skoro o 10 let a zemrel na neco uplne jineho.