Zarinya a ta chyba, o ktere jsi psala, da se s tim neco delat?
Stěžovací vlákno
letolet no puvodne mel prijit uz vcera.![]()
To se tedy omluvil,pravda,ale vcera by se mi to byvalo hodilo vic.
Ja tu musela tak jako tak tvrdnout,protoze prijeli namontovat klimatizaci aby se zjistilo,ze to nepujde a ten co snad dojde dneska musi udelat jine diry.![]()
Kokoska jo nastesti jo,ale ten zas dojde nekdy az dorazi jinej material.![]()
Zarinya no hlavne, ze to pujde, pripadalas mi tehdy z toho dost nestastna. A vsechno vyrizujes recky?
Kokoska tak na fotce kdyz jsem to videla jsem fakt nestastna byla,no kdo by nebyl dat tolik penez a pak takovej nesmysl.
Slo o to,ze by byl problem se sprchovym koutem a dverma k nemu.
Ja to po telefonu vsechno zarazila,ze se bude cekat az dojedu.![]()
No Recky protoze jsem tu sama.Nekdy to jde,nekdy musim volat muze a treba kvuli tem klimatizacim sem dojel nas znamy truhlar to s nima resit s instrukcema od muze.![]()
Zarinya jsi statecna zena!
Kokoska dekuju,ale to ani ne.:-)
Mnohem vetsi praci mi dela usmernovat sousedky a presto zustat mila!![]()
Zarinya přeji nervy ze železa :)
letolet diky.![]()
Do vcera to slo mela jsem tu dost prace,ale co slo uz je hotove a na pokracovani musi dorazit ten instalater,ktery mimochodem s vyznamnym pohledem na me,rekl,ze prijde brzy rano a ted uz je z toho ze v pul 11...blbec.
A diky tomu nebude nic ani z odpoledniho spanku.![]()
Garfie no to taky delam co jinyho.?![]()
Zarinya No jasně, ty tam máš krásně! Já teda měla taky, ale jen náhodou, jinak furt leje! ![]()
jezis ten kreten jeste nedojel.![]()
No,ale uz to dotahuje na Garfie japonskeho remeslnika.![]()
Tak konecne....trikrat slava!
Doufam,ze zitrjsi elektrikar bude na tom lip.
zajimavej nastroj na delani diry skrz na skrz do kameneho domu jehoz sire je skoro pul metru.
Zarinya My jsme elektrikáře naháněli tři vikendy, on dost paří, pak ho sambo odchytil po nějakým slabším víkendu. Jednalo se asi o tři hodiny práce;-)
Karja Elektrikar ma dojet zitra tak uvidime.:-)
Zarinya hlavne kľud, ja som našimi prerábkami už zocelená celkom slušne. Držím palce a prajem pevné nervy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.