No tady jsou zas zprávy. ![]()
Všem a jejím blízkým přeji buď brzké uzdravení a tam kde to opravdu nejde alespoň, aby léčba dobře zabrala a přišla úleva.
No tady jsou zas zprávy. ![]()
Všem a jejím blízkým přeji buď brzké uzdravení a tam kde to opravdu nejde alespoň, aby léčba dobře zabrala a přišla úleva.
Renusatko no právě! Takhle vážná diagnóza a všichni mají dost času.
Kokoska Tuhle měla zánět v uchu - prý z bazénu - jedna moje kamarádka, normálně dospělá, a říkala, že to bolelo tak strašně, že kdyby jí nařídili, ať ve stoje na hlavě spolkne psí hovno (s odpuštěním), tak to udělá. A po píchnutí ve vteřině úleva.
Já se tomu v dětství vyhnula, zánět se rozehnal antibiotiky (to byla tak jedna ze čtyř atb za celý život), ale rozhodně jí to věřím.
Renusatko uf tak uz je to na dobre ceste, ses sikovna
Renusatko nevím jak teď, ale Žluťák byl nejlepší. Dávno tomu, co jsem se tam léčila a i po přestěhování do Prahy jsem tam 20let dojížděla na kontrolu než mě vyřadili. Párkrát jsem to zkoušela na různých pracovištích v Praze, ale vždycky jsem se tam vrátila. Tak komplexní a rychlá péče nebyla nikde. Tehdy (osmdesátá léta) jsem tam přišla, druhý den mi udělali všechna vyšetření a ten třetí už mě operovali.
Aranel verim ![]()
Renusatko dúfam, že je to už na dobrej ceste ![]()
Jsem velice nenaložená.
Proč jsem si vyhlídla linku v Ikea, a proč jsem objednala kompletní instalaci?! Aby mi řekli, že tzv. stavební přípravu si musím (já sama) objednat extra u jiný firmy?! Ale povinný zaměření mi objednali sami - u téže firmy... kterážto má ale tak strašlivý termíny že hrozí že se toho starší spoluobčan (=já) ani nemusí dožít...
Inu vyhlídla jsem si zboží a tu kompletní instalaci v Ikea proto, aby mi to doprdele udělali na klíč celý!!
Tak ne prej. A to mi prosimpěkně sdělili dneska, kdy jsem tam jela to finalizovat, sjednat termín a zaplatit a šlus! Takže mam kulový a voči pro pláč!
Eště mi drze doporučili obrátit se na "Super souseda", že prej ty jejich kuchyně dělaj taky. Neznáte to někdo?! Jsem tam teda briskně zadala poptávku... ale některý recenze mě kapku rozhodily...
Soucítím se všema budovatelama, Zarinya i Karja - je to teda děs běs! Nevim jestli to vůbec dám ![]()
barbucha hele super soused teď nevím, ale kolega má zkušenost hrozivou, poslali tam nějakýho neschopnýho narkomana, kterej předstíral, že tu práci dělá..a pak utek..nějak se prý dušovali, že tohle už nikdy, ale nevim tyo. Pokud by to zvládl hodinovej manźel třeba? Tak já můžu doporučit
tohohle, už je to pár let, co u mě byl, ale byl fakt dobrej..
barbucha no hele jsou to nervy proste...
Dnes elektrikar taky musel neco opravovat na klimatizaci kterou vcera instalovali...a ja si myslela jak jsou fajn.![]()
Sice jsem dum v Nemecku neprestavovala,ale my si vse v byte nechavame na klic protoze se s tim nechcem delat a tahat samy do ctvrteho patra a to tedy mam jen pozitivni zkusenosti,prijedou na cas uklidi a odvezou i ty papiry kartony,igelity,polystyreny a i stary spotrebice kdyz chces.
Tady tedy od rana do vecera uklizim a vynasim odpad ktery ac muz objednal kontejner za 150€![]()
Uz neni kam davat.![]()
Já právě nevim. Vono tak 80% hodnocení je cajk, ale já už vidim jak se vejdu do toho zbytku 20% ![]()
Hodinovej manžel asi ne, to je práce pro pár lidí, komplet vybourat starou a nainstalovat novou... Já mám teda kamaráda eště z dob letních táborů, co dělá rekonstrukce a tak, ale ten má plno na hrozně dlouho... tak jsem myslela že to objednám v tý Ikea a hotovo dvacet, bez starostí... No, spletla jsem se.
barbucha no asi na tom super sousedovi záleží, na koho narazíš..tenhle hodiman ikeu montuje, ale jestli teda poťrebuješ víc lídí? No pokud neseženeš lepšího, můžeš se nezávazně poptat, třeba má kolegu?
barbucha a taky se tedy priznam,ze tu "posedlost"ikeou(to si neber osobne) nechapu.Ja tam vubec nechodim a do dnes jsem ten kram nepochopila(to usporadani)![]()
No já to chtěla právě taky na klíč! Nejsem zvědavá na nějaký shánění a domlouvání přes x lidí...
Hele a když si vzpomenu jak to funguje ve Švédsku... čert by mě vzal! Kolikrát jsem tam byla u nějakýho zařizování, oprav... všecko v pohodě, termíny, řemeslníci... tak jsem doufala že švédská firma bude fungovat podobně i u nás. A prd!
Hele v jednom to asi nezvládne, ale podívám se na něj, dík za tip.
barbucha no ja to z nemecka znam taky tak,vse dohodnes s prodavacem dal je to jejich zalezitost jen zavolaji kdy dojedou.
barbucha ja mam cloveka na kuchyne od nas z venkova, ale jezdi delat i do Prahy. Starou kuchyn vyboural vcetne pricky, kterou byla oddelena jidelni skrinka, vsechno sam zameril, ma svyho truhlare, malire, elektrikare, instalatera... bylo to fakt na klic, kterej jsme mu nechali a pak prisli k hotovy kuchyni. Neco takovyho jsme v Praze nezazili, i kdyz jsme teda nahodou taky padli na dobry studio, ktery stavi z prvku Hanak. Ani nevim, jestli jeste existujou, muzu se podivat, co byli zac, nepamatuju si nazev.
barbucha a obvzlast u kuchynsky by to melo fungovst vsak to neni lehka zalezitost.
barbucha no ja to z nemecka znam taky tak,vse dohodnes s prodavacem dal je to jejich zakezitost jen zavolaji kdy dojedou.
Se poseru. Proč jsme tady takový votroubkové furt?!
Prosimtě podívej se po tom, já jsem tady z těch "služeb" na mrtvici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.