Šatník mě napad taky... nejradši bych, kdyby to šlo na zařizování bytů pro ukrajinský přistěhovalce - ale oni už fungujou zas jako dřív, úplně pro všechny: to jest i pro český samoživitelky, který se vesměs velice nerudně stavěly vůči tý pomoci pro Ukrajince, což se mi hodně nelíbilo. Tak nevim.
Stěžovací vlákno
Emi Občas se mi synátora povede udat dědečkovi nebo mému bráchovi, přebírá jim sbírku šroubů a utahovacích klíčů, montuje klackem a tak. Měl bohužel covida taky a k tomu doléčuje zánět spojivek, tak to s ním mezi děti moc nejde (ve zdravých časech by mě klidně prodal za chuml dětí
).
barbucha myslím, že to tam pořád můžeš specifikovat. Ale nepřišlo mi, že se nerudně stavěly všechny, zaregistrovala jsem tam několik komentářů, ale určitě jich tam chodí víc a nebudou všechny nepřející. Za dotaz nic nedáš.
barbucha můžu moc doporučit Dobrodějnu, mají sídlo na borislavce v tom novém obchodním centru a organizují pomoc UA uprchlíkům. Sbírají zejména věci tam na místě, ale mají i nějaké kapacity na odvoz větších věcí, nebo minimálně měli před pár týdny.
Jestli jsi aktivní na fb, napiš jim přes messenger, reagují rychle.
Dík, podívám se tam.
Vosina
Tak ať už jste brzy všichni v pořádku.
Vyprala jsem scuba saty s papirovym kapesnickem v kapse.
Ted jsem je vytahla z pracky a mam pocit, ze to nikdy nemuzu dostat dolu. Nemate s tim nekdo zkusenost?![]()

razorblade zkusila bych odstraňovač chlupů ![]()
a příště kupovat kapesníky odolné vůči vyprání ![]()
razorblade já bych zkusila lepící váleček, ale bude to náročné ![]()
razorblade Míčky do pračky na záchyt nečistot a existují i s hrotama. Není zač.
Kan mas to vyzkouseny, jestli to zachyti kousky? S hrotama bych docela se bala, co to s pradlem udela.
razorblade proboha....nemuzes to odnest nekomu do susicky?
razorblade jestli nepomohlo opakovane machani, tak jedine jak pise Catherinne, po uschnuti nasadit lepive valecky, spotreba asi bude vetsi. Ja vcera taky vyprala tmavou varku s kapesnikem, a prisaham, ze jsem ty kapsy fakt prohlizela! Nastesti to byly vetsinou sportovni kalhoty a dziny, na kterych to az tak nedrzi, bohuzel taky jedny kalhoty z takoveho chytlavejsiho materialu a uz se tesim, az to z nich budu dostavat. Drzim palce, at se ti to podari, ale bude to vopruz.
SunEclipse dik za tip, po tech kapesnikach se podivam.
razorblade namočila bych je na pár hodin do vody, občas osprchovat a zase namocila. Lituju tě moc, já včera takhle vyprala dvoje černý džíny s vlhcenyma ubrouskama.
Kora vcerejsek asi nepral prani tmaveho pradla
Z dzinu se to da i za mokra kartacem, tem se nic nestane. O ty scuba bych se bala.
Kokoska evidentně hvězdy černému pradlu nepraly
Na ty scuba se to asi víc nalepi. Ale jednou se to odmocit musí ne.
A buďte všechny při praní ve střehu, víte jak to tady je
Kora on ten "neopren" je dost zvlastni material. Je to vo mrtvici, tohle vytahnout z pracky.
Diky za rady. Zkusim vecer, az uschnou, ten valecek. Kdyz nepomuze, pujdu na to jako Kora a budu je sprchovat. Ja jsem na kapesnicky uz ztratila ostrazitost, protoze vetsinou je zapomenu v kapse dzin, kde se scvrknou na malou kulicku. Tenhle ale byl primo v kapse tech satu a nejspis to nebyl ten praniodolnej od kleenexu, ale jen nejakej, co jsem si v praci vytahla z krabice![]()
Kokoska Mám. 80% oblečení mám černé barvy a pravidelně to peru s papírovým kapesníkem. Takže to dám zpět do pračky, peru už jen aby se tam ty koule otáčely, takže čistá voda, bez prášku. Kapsy teda nevyčistí do mrtě, ale co je vizuálně na očích tak ano. Program dávám ten nejdelší, což je asi 2 hoďky. Jo je to neekonomický, ale za blbost se prostě platí, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.