barbucha ale tady (a ve vetsine Evropy ) budou lidi frflat a nebudou se chtit uskromnit
Stěžovací vlákno
Nebudou chtít... a co s tim budou jako dělat? Já vim že lidi (zvlášť tady a zvlášť ta sůl země) jsou hrozná pakáž, ale zas když plyn nebude, tak kvůli tomu budou vraždit nebo co? Leda se můžou k Putlerovi odstěhovat, čímž si výrazně pomůžou ![]()
barbucha jako nejlepsi moznost pro nas mi z toho vychazi, ze bude ho podporovat vic lidi, budou protestovat proti pomoci Ukrajine a tak.
Nepokoje muzou vzniknout snadno a situace mezi lidmi je uz ted napjata
Myslíš, že bazény budou fungovat? Jestli se bude všeobecně šetřit
To je ale řešení pro ty letní odstávky. V prípade, že bych měla teplou vodu doma třeba 2-3tydne, tak už si poradím doma. Jen toto bude prostě pokaždé skoro týden.
Já se přiznám že se modlím, aby to Putler fakt vypnul, i kdybych měla zmrznout. Jinak se s ním totiž vždycky někdo dohodne a bude mu platit (=sponzorovat teroristy) i nadále!
19 stupňů ještě jde přece. Hele vzpomeň si na Anglii, jak tam za války doporučili napouštět vanu jen do x (teď si nevzpomenu přesně) centimetrů - a druhej den byly vyprodaný fixy, jak si lidi značili tu výšku! Trochu disciplíny, občane!
ale on nepotřebuje prodávat Evropě, mu bude platit (= sponzorovat teroristy) Indie a Čina
To už zkoušej teď - drahota kvůli Ukrajině a tak podobně
Jak říkám, je to pakáž... Ale na druhou stranu už máme nějaký paragrafy přece, kterejma se dá tomu řevu trochu zatnout tipec... No, že budou volit nějakýho idiota, to je jistý (ale oni by ho volili i tak páč jak známo, Fiala nás ožebračil a za Babiše bylo líp. že jo).
Já se přiznám že se modlím, aby to Putler fakt vypnul, i kdybych měla zmrznout. Jinak se s ním totiž vždycky někdo dohodne a bude mu platit (=sponzorovat teroristy) i nadále!
Na tomto se shodneme. Já si teda myslím, že to prostě vypne, asi by se mi víc líbilo, kdybychom jsme ho začli bojkotovat my.
barbucha
Nepokoje muzou vzniknout snadno a situace mezi lidmi je uz ted napjata
Já to nechápu. V sámošce má každej nákup, že čekám hodinu než se dostanu ke kase... a teď s tou kuchyní jak mi řekli, že maj všechny termíny na dva měsíce plný, to mě eště dorazilo. Napjatá situace a všeobecná bída, to jsem si teda představovala jinak!
Na tomto se shodneme. Já si teda myslím, že to prostě vypne, asi by se mi víc líbilo, kdybychom jsme ho začli bojkotovat my.
Souhlasím naprosto. Proč čekat, jak se báťuška vyspí?! Poslat ho do prdele i s plynem, hned bychom se líp cítili.
Gin z láhve už je dávno venku, ty sociální nepokoje vzniknou i bez vypnutého plynu. Muž se včera vrátil z hospody úplně rozladěný. Hlavně, že na Fialovu drahotu nadáva někdo, kdo má pořád 50 korun na jednu Plzeň. Možná nakonec bude lepší, pokud i vyssi střední vrstvy budou ve stejném srabu a s vypnutím plynem to tak bude.
když Putin vypne plyn celé Evropě, tak budou protestovat proti komu přesně?
Můžou protestovat proti tomu, že se Ukrajina nevzdala, ale to je takový vcelku tenký led požadovat na někom, aby se vzdal území jen proto, abych já měla teplou vodu.
Putin nebojuje jen proti Ukrajine, ale proti celé Evropě. Toto se myslím hodně málo vysvetluje.
continuity to vime my, ale hrozne moc lidi Putina podporuje a budou mit dalsi teorii, proc to chudak musel vypnout.
Candance jasné, ale tomu nepredejdeme, když půjdeme Putinovi na ruku. Když nebude Putin, najde se něco jiného. To bychom zas měli.chapat my.
Neštěstí se stalo tak dva roky zpět.
@continuity souhlasim
Gatita no to jo, holení je problém!
Ono nejde jen o moji teplou vodu a oholeny nohy, ale i o podniky, ktery by prisly prvni na radu a musely omezovat vyrobu nebo prestat uplne, tim padem zas budou nezamestnany lidi, mensi prijmy, jak a z ceho by se to lidem nahrazovalo, netusim. A vseobecna drahota spis se zvysujici nez naopak. No, neni to dobra startovni pozice.
Můžou protestovat proti tomu, že se Ukrajina nevzdala, ale to je takový vcelku tenký led požadovat na někom, aby se vzdal území jen proto, abych já měla teplou vodu.
Putin nebojuje jen proti Ukrajine, ale proti celé Evropě. Toto se myslím hodně málo vysvetluje.
Já mám obavu, že obrovská skupina lidí při rozhodování Ukrajina versus jejich teplá voda a další pohodlí má jasno co by upřednostnili a mám z toho depku.
To, že už to tady v historii bylo, kdy se jinému diktátorovi podstoupilo část území Československa a stejně to Evropu nezachránilo a za několik let Německo obsadilo Francii a bombardovalo Británii a že pravděpodobnost, že by se znova opakoval v Evropě tento scénář je vysoká a někteří lidi to fakt nechcou pochopit, hlavně aby oni měli svoje pohodlí a levný benzín.
Kokoska Problémy budou a obrovské, ale tím, že budeme Rusku ustupovat ty problémy nevyřešíme, jenom je odsunem a stejně do toho jednou budeme muset říznout.
Černá kočka ja s tim souhlasim, cim driv tim lip.
Potrefenáhusa nám teď asi týden teče tak horká voda z vodovodu, že v ní neudržím ruku. Jsme napojeni na teplárnu. Myslím, že to překračuje nějakou normu. Ale proč? Co to je za strategii, v téhle době?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.