Renusatko snad budou rodiče v pořádku!
Stěžovací vlákno
jo jo dcera teď měla taky covid, I přítel a jeho maminka. Tato chytla někde jinde. no asyn má něco nevíme co dostal injekci na bolesti zad a má krev a bílkovinu v moči. jelikož antibiotika dostal na pohotovosti tak obvodní mu jen napsala neschopenku a testy na covid![]()
Pak nemam mit tolik odpadu....![]()

Renusatko Tak to je mi líto. Přeji všem brzké uzdravení.
Pavlena ja sem musela ted Tondovi test zaplatit, protoze teploty, kasel a pozitivni pribuzny, se kterejma sme stravili dovolenou, se zastupu jeho pediatricky zdalo malo. Prej nevidi duvod
kazdopadne onemocneli jsme vsichni, ale na rozdil od pribuznejch sme byli negativni, tak ja nevim...
Renusatko nejsou na to už nějaké léky? Příbuzná na Slovensku našim něco sháněla.
Každopádně držím palce, ať jste všichni brzo v pořádku. Máma má taky snad půlku rizikových faktorů z toho seznamu a zvládli to dobre. Byla už nemocná i víc.
Renusatko jak píše continuity zkuste zajistit nějaké léky. Děda chytl na začátku jara kovid od našich, od praktika dostal předpis na léky do nemocnice (jen mu je tam vydali) a téměř nic mu pak nebylo. Je mu 85, kouří, ale jinak je teda v dobrém stavu na svůj věk.
Renusatko Určitě léky, jak píšou holky. Teď to měl jeden známej po transplantaci a hned mu něco dali.
Renusatko drzim palce, at to vsichni prekonate co nejlip. Ta mrcha covidi je teda podla bestie, kdyz jsem ho mela, nebylo mi skoro nic a prisla jsem na to vicemene nahodou. Ted jsem byla fakt dost nastydla, kasel, trochu i rymu, jeste mam ty usi zalehly, ale covid nemam. Tatinek by urcite mel nejake leky dostat.
Díky za radu, hned zítra to zkusím pořešit.
711990 My jsme ted taky byli vsichni nemocni, i vime, kde jsme to chytli, i jsme to bohuzel predali dal. U me, syna a manzela to melo prubeh uplne stejny jako covid v lednu, ale jsme vsichni negativni, i ti puvodci nakazy, i dalsi nakazeni. Fakt nevim, co za mrchu jsme to chytili, hrabem se z toho uz druhy tyden.
Myrtilato je fakt zahada tohleto...u nas fakt cela ta druha rodina jsou pozitivni, travili sme vsechen cas spolu, deti spolu spaly v posteli, onemocneli sme vsichni +- stejne a presto my negativni, PCR i 3 druhy antigenu. Tak nevim jak pravdepodobny muze bejt, ze my mame neco jinyho?
711990 No, to je fakt divny. Kdyby vam vysel negativni 1 test, ale tolik opakovani? Ti, co nas nakazili, se taky testovali vickrat ruznymi testy a nic. Ale ja si stejne myslim, ze jsme ted covid meli. I bez te lednove zkusenosti, je to hodne divna viroza, co nas ted potkalo.
711990 Jeste me napadlo, jaka je ted vlastne citlivost antigenu, kdyz uz mame kdo vi kolikatou variantu covidu. Na co presne byly ty puvodni testy kalibrovane? Ale to uz fakt teoretizuju. PCR by to kazdopadne mela ukazat.
Myrtila to jsem si taky rikala, ale ty nasi pribuzny ho meli pozitivni, ten stejnej:D
Myrtila nebyly u omicronu nějaké studie, že pcr se musí udělat ve správnou dobu ze správných dutin ![]()
Díky za radu, hned zítra to zkusím pořešit.
Ja mam taky covid, od soboty je mi pekne blbe. Prakticka lekarka vypise papir na antivirotika a vyzvedava se to pouze v lekarne u Sv. Anny. Blby je, ze ten recept nejde vyzvednout elektronicky; je to papir, pro kterej se tam musi fyzicky dojit. Tatinek je rizikova skupina, takze mu to bez reci musi napsat. Ja jsem to zacala brat dnes, doufam, ze to zabere. Ale jsou to 2 x denne ctyri kapsle!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.