Karja to co navrhuje continuity je asi lepsi, no:D ale tvuj pristup je mi kdoviproc blizsi:D
Stěžovací vlákno
rasaNori to jsou tak zbytecny trenice. Snad nejlepsi uz to nechat byt, u nas se rikalo Cim vic se s ho** mazes, tim vic smrdi. Maximalne bych se svagrove zeptala, co by detem misto tech boruvek udelalo radost a tecka.
Já bych jí teda nedovolila říkat nic mým dětem. Jednak jsou ještě malý aby se jim nějak zpětně nějaký výčitky rozpatlávaly, to se absolutně nehodí a druhak jim to babička, majitelka zahrady dovolila. Moudrá to žena, věděla, že z boruvek se většinou nepodělává. Jste se omluvily a hotovo. Já si myslim, že by z toho mohla být taková pěkná rodinná vzpomínka...takový to jak si jen mezi s sebou s mužem řeknete "no jak borůvky" a víte.
Když to vytáhne omluvila bych se krátce a jasně, že to bylo nedopatření, babička vám to mylně dovolila a víc se o tom nebudeš bavit. Děsný teda.
Docela koukám, co lidi tak moc řeší. Nám borůvky každý rok sežerou ptáci. Dětem zakazujeme to jíst nezralé a když by to už už šlo, celá úroda zmizí (a další už není). Jako že bych se z toho podělávala, nepodělávám. Samozřejmě nás to netěší, ale zas nás to netočí tolik, abysme včas přes to něco hodili, no... Mě by naštvalo, kdyby to někdo cizí kradl. Když to snědí děti z rodiny
. Jako pěstovat borůvky fakt není takový úsilí, abych se kvůli tomu zlobila na děti. Jim kup kilo borůvek v obchodě, ať to do sebe narvou, než odletěj.
Jsem potrebovala trochu upustit paru, meli jsme dneska a vcera uplne bozi 2 dny, a tohle mi tak trochu zkazilo ten prozitek (zas chapu ze jim taky no, holt se obcas nezadari...).
Karja víš co, to záleží. Syn by byl hodně smutný, kdyby mu někdo třeba snědl všechen "jeho" hrášek. Sice ho akorát zasel, ale nevadí. Ale holky Řasy za to nemůžou, když jim to babička dovolila. Takže chápu, že je švagrová naštvaná, ale na dětech si to vybíjet fakt nemůže.
dynda nasi pres ty kere hazi starou zaclonu a fakt to pomohlo, predtim to taky ozirali ptaci. Vypada to sice desne, ale funguje to.
Právě, že to blbě vypadá. Klasickou záclonu nechci, do toho se chytaj ptáci. Máme tu poděděný takový bezdíratý průhledný záclony nebo závěsy, co bych si do baráku nedala. Je na tom nějaká princezna či co... no nic, letos jsme to stejně prošvihli. Oni nám teda zhruba v tu stejnou dobu očesávají i višně, taky všechny (to je jak krvavý masakr) a poslední úrodu rybízu. Ten nám dozrává postupně a většinu ho sníme.
rasaNori Hele je to nedorozumění, omluvila bych se a šla dál. Max. koupit ty borůvky dětem.
continuity Tabea tak kondicionér nepoužíváme nikdo
ale vyřešeno, hřeben zakoupen ve vesnické večerce.
rasaNori - já bych tam s borůvkami a omluvou poslala muže a už by od něj měl jen padnout dovětek, ať děti dál vynechá. Je jiný, když to řekne chlap.
Jo a tady se chytne opravdu vše, včera vosí bodnutí těsně pod zadek do stehna. Jo a rybíz mě taky komplet očesali ptáci.
rasaNori hele, na to, aby si holky řekly, že babičce je 78, tak to její schválení asi nebude směroplatný, na to jsou moc malý. Došlo k nedorozumění, vaše holky za to nemůžou. Koupila bych jim borůvky a poslala s nimi muže, to mi přijde jako velmi dobrý nápad
MaeGandal Mně přijde, že za to nemůže vlastně nikdo. Děti samozřejmě nejmíň, jedny i druhé. Ale není to nic, co by se nedalo odčinit a omluvit.
rasaNori tjo asi by se mi nestalo, ze by to dotycna vic rozmazavala, pac uz bych se s ni nepotkala. aspon vis, az te tam priste bude manzel nutit jet, ze ho mas poslat do prdele rovnou
Naštvaná bych byla, nový už nevyrostou a vypěstovat boruvky někdy úsilí je (letos se mi urodily dvě a stejně je sezobly ptáci
). Ale děti za to moc nemůžou, jako jasnej viník se jeví babička. A tam těžko říct, jakou mají domluvu se švagrovou - jestli si to babicka nějak blbě nevyložila, že teda když jedou na dovolenou ... Blba souhra náhod, nejlíp se v tom moc nepitvat.
.
A ty borůvky tam měly deset dní čekat, nebo jak? Dávno by je přece sežrali ptáci. Chování švagrové mi připadá úplně absurdní.
Ja byt svagrovou jsem nasrana, kdybys mi prinesla sazenice boruvek, tak to bych pochopila jako provokaci nejvyssi.
Domluvu babicka a svagrove nezname ale nejsou to jeji sazenice, nema si jich s prominutim vsimat. I kdyby shnili.
Protoze toto mne delala tchyne porad. Ja si nasadila co slo a ona to dala druhym vnukum. A jeste jsem byla za kravu, co mi to vadi. Ale ja zalevala, okopavala a oni jezdili k vode a ovoce meli.
Proste se omluv, neco jim kup a popros , at to neresi s detmi.
Pinot Noir ja pochopila, ze by si ke jeste stihli otrhat.
Candance tak to jsem asi blbě pochopila já. Ale prdlá mi připadá i tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.