Karja řeklas jí, že toužís mít takový břicho, jako ona? ![]()
Stěžovací vlákno
Luna :-D:-D. Víš co, ale já bych ještě jakžtakž brala...(no nebrala, ale nebylo by to tak hrozný). Kdybych řekla ne a tim to skončilo. Ale přesvědčovat me, že to břicho je skutečně těhotenský...no za hranou, daleko za hranou. Tak jsem ji řekla, že je to normální vypouklý břicho a že ona by touto logikou byla těhotná asi tak odjakživa a že mě to teda dost uráží. A byla jsem nasrana. Hodně.
Karja No me taky mrzi, ze jsem te babe nerekla, ze jsem si taky myslela, ze ma aspon pres pade, (ma 46 a vypada dost blbe),ale na rozdil od ni bych to nerekla nahlas.![]()
Karja a to jsi jí řekla dobře!
Nase deti snedly bratrancum boruvky, co si svagrova pestovala u spolecne prababicky deti na zahrade, protoze prababicka nasim detem rekla, ze at si klidne daji, protoze svagrovci stejne jedou na dovolenou
prave jsme absolvovali dost neprijemny telefon se svagrovou, a muz je nastvany na sebe (coz chapu) a na me (coz me sere neskutecne, protoze ja tam ten den vubec nechtela jet a donutil me neprijemnym natlakem) ze jsme si to u svagrove telefonem neoverili...tvl nakonec jsem ji konecne poslala do haje, a stejne si myslim ze tohle bude jeste velke tema na pristim spolecnem setkani...
Karja doufám, že osoba se chytila za nos a už si tyhle kecy odpustí.
rasaNori Hele, popravdě, já být na místě švagrové, tak jsem taky naštvaná, tak se jí moc nediv...
Zapomněla jsem si vzít na dovolenou hřeben, a nemůžu si ho ani od nikoho půjčit, protože jsem jediná, kdo se v naší rodině češe ![]()
JankaM stalo se mi teď to samé, pomůže hodně kondicionéru.
JankaM to se mi stalo víckrát ![]()
Sofi ty vado ze je nastvana chapu, jsme se taky omluvili, samozrejme, nicmene rikat veci ze holkam zakaze vstup na zahradu, kdyz neumi poslouchat ze tam nemuzou trhat veci?
Tabea leti na 10 dni pryc...a pak pry uz nebudou. Hele nevim, jako mrzi nas to, protoze jsme jim to samozrejme zakazali, a hlidali je, a pak babi prisla s tim ze muzou...
Tabea Já bych třeba osobně vypěnila pěkně. Kdybych je pěstovala pro svoje děti a někdo mi je všechny bez zeptání snědl, mě by to teda třeba naštvalo...
Karja Dobře, žes ji sprdla, čůzu.
rasaNori ja bych byla nastvana na babicku, ale pokud skutecne rekla detem, ze muzou, proc by to deti mely odnaset?
Já bych se spíš snažila svým dětem vysvětlit, že se stalo nedopatření a nikdo to neudělal schválně. Matlat se v tom už nikomu pranic nepomůže, akorát to udělá po celé rodině dusno.
Navíc tady to vlastně neúmyslně způsobila babička, které ta zahrada patří, proč se zlobit na děti?
rasaNori Po příjezdu z dovolené bych jí koupila dvě kila borůvek a dál se s ní nebavila. A ještě nějaký sazenice:-D, hodně sazenic, pokud si to můžete dovolit:-D. Prostě bych jí nasrala ještě víc. Ale tak byla jen otázka, kdy ten váš vztah vypění.
Kokoska babicce je 78, to je tezky no... proste situace na prd. Ale deti si to 100% vyslechnou jeste, to jsem si jista.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.