Garfie tlapkam ![]()
Stěžovací vlákno
Ale takhle si ten původní záměr můžete nechat na příště, ne?
a ten puvodni plan byl uplne nej!
Ja bych si s dovolenim jen tak posteskla. Nic se mi nedari, na co sahnu se zkazi, nic mi nevychazi. Nejakou vec si pomyslim, ze mam z krku a ona se jeste nejak zkomplikuje a vrati se, nebo zustane. Vsechno jsou drobnosti ale uz jich je moc.
Garfie do Karlovic pojedete prece vsechny.spolu
Garfie Až přiletíte na vánoce, tak si uděláte nějakou dámskou jízdu ve třech a budetese mít moc fajn. Uvidíš!
Garfie Původní nápad byl mnohem lepší, takhle je z toho takový běžný dárek. Takže svůj nápad ještě využiješ. Jinak chápu, že se to vše nesešlo podle plánu a mrzí tě to.
Nevšimla jsem si nlbeho rohu chodníku a zničila si ráfek a asi i pneu. Volala jsem asistenci a dlouho jim to trvalo, než se vůbec ozvou.
Mezitím dcera vyměnila kola a násadila náhradní. ![]()
To neumím.
A zítra do pneuservisu.. Snad to dobře dopadne.. ![]()
Děkuji všem za účast a pochopení! ![]()
Garfie ja si naopak myslím, že je od sestry fajn, že si ten první tvuj nápad ponechala pro vás tři, až se vrátíte. Mohla vzít babičku s dětmi a jet do Valmezu. Takhle si užijí pobyt v Polsku a budou mít všichni společný zážitek s babičkou.
Dadoo Šikovná holka. Ještě, že se vám to nestalo v Bulharsku jako mně. Náhradní kolo bylo jen dojezdové. ![]()
Malvin Ne, my už nepojedem. Mámě je 80, zase tak akční není, ségra už ani nebude chtít, to ji znám. V zimě určitě ne a v létě, až přijedeme, se vdává neteř, to budou úplně jiné priority, prostě tu akci už určitě neuskutečníme.
Garfie to je celé nějak šejdrem. ![]()
Bledule já zůstala úplně paf, jak to s přehledem sfoukla. Během chvilky.
Ja byla úplně rozhozena, v lehkém šoku. Skripalo to strašně, já vyděšená, že mám určitě servany celý bok auta
aa pak ten strašný vztek sama na sebe. Se mi chtělo jen sednout a brečet. Ona mě ale úžasné podržela ![]()
Pneu je taky dojezdová.
Jak jsi to zvládla ty? Nějaký pneuservis potom? V Bulharsku to asi nebylo snadné..
Dadoo Můj cholerický bratr mě strašně seřval, hlavně když se zjistilo, že nemám klíč na kola. Zastavili jsme nějakého Němce, A ten, když viděl, jak s tím brácha zápasí, tak to kolo radši vyměnil sám.
Pak jsme zastavili v prvním servisu, ale byl na náklaďáky. Byli ale ochotni a kolo sehnali.
Bledule je to spíš do radostného vlákna, ale.. Auto mám v cajku. Pneu byla ok, ráfek vyklepal (vybušil) a řekl si o petikilo. Ufffffff.. Jsem happy! ![]()
Já jsem dnes v práci zažila tolik šovinismu a mansplainingu, že už si říkám, že to už je moc..jen jsem si potřebovala odložit, no.
Ounz my máme nového CEO, ktorý nemá rád ani jednu z našich ženských manažériek. Buďto ich ignoruje alebo má také sarkastické akože vtipné reči. Ešte to bude zaujímavé...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.