Hahaha, složili jsme kočár a zjistili, že o pár centimentrů neprojde dveřma výtahu. Sice bydlíme v prvním patře, ale i tak to znamená od vchodu do domu troje schody.
Stěžovací vlákno
ja ho teda do vytahu narvem ale na mna uz moc miesta neostava. to su super akrobaticke kusky krizene s tetrisom :D
Zacatecnicka chyba. Toto jsem vychytala, ale pokud jsem nesla garazi, jedny schody k vytahu jsem mela - domovnik nechal.udelat najezdy dle sousedky a nas kocar byl sirsi. Jezdila jsem po nich jen polovici.
Ale v prubehu mi manzel koupil nove auto a do kufru se kocar slozeny nevesel. Hlavne ze to premeroval.Tak jsme si auta museli docasne vymenit.
My jsme ten kočár dostali, teda máme ho zapůjčený od příbuzných. Nějak mě ani nenapadlo něco přeměřovat, byla jsem ráda, že nemusím vybírat a kupovat nový. Samotný kočár moc velký není, bohužel zadní kola jsou příliš široká. To nějak vymyslíme, jinej se mi moc pořizovat nechce, tenhle je bezva.
Stěžuju si, že jsem odpoledne usnula (pročež teď nebudu spát do rána a zcela jistě zaspím), a probudila jsem se se škrábáním v krku a nudlí u nosu. Doprčic! ![]()
Nejde kočárku sundat jen jedno kolečko? Kamarádka to tak dělá. Vycvakne do výtahu, pak zase nacvakne.
Napadlo mě to, ale popravdě už ta představa mě otravuje. Asi ho budeme parkovat dole pod schody, jestli to sousedům nebude vadit.
To je taky řešení. Nám zase jezdí výtah jen z mezipatra do mezipatra, tak jsem měla takové vyklápěcí ližiny. Golfky jsem vynášela a měla jsem tehdy krásně vyrýsované ruce
.
Přes den se mi to škrábání v krku moc pěkně rozjelo ![]()
tak jedno patro jsem se s kocarem naucila vyskakat. byli jsme zvysene prizemi a barak bez vytahu. a pul roku to nosit neslo, parkovat pod schody jsem se bala.
ted jsem udelala vybornou zkusenost s takovymi cucacimi prirodnimi pastilkami s lisajnikem a druhe se sajveji a nevim cim. lepsi nez vsechny strepfeny a septolete. akorat toho cukru ![]()
Přes den se mi to škrábání v krku moc pěkně rozjelo ![]()
Moje Tchýně učitelka vždy doporučuje Müllerovy pastilky s Islandským lišejníkem, prý jí to vždy zachránilo hlas a krk, měla je v práci vždy ve stole v pohotovsti :)
hm tak cumlat něco s cukrem mi připadá značně kontraproduktivní. nejlepší zkušenost mám s jodovkou (betadine) do vody a kloktat. samozřejmě, není to tak snadný a chutný. ale o to účinnější.
Přidala bych Priessnitzův obklad - přímo na krk nějaký kus látky namočený do hodně studené vody, vyždímat, stačí na přední část krku. Na to igeliťák a nakonec suchý šátek, pořádně omotat a zavázat tak, aby nekoukaly ty spodní vrstvy. Nechat tak 2 hodiny. Opakovat po cca třech hodinách.
Holky jste zlatý, všechno vyzkouším ![]()
Já bych to překloktala slivovicí ![]()
S tím, že je škoda ji vyplivovat, že jo?
![]()
Dosloužila mi žehlička. To by ani tak nevadilo. Blbý je, že se rozhodla odejít zrovna během žehlení mého oblíbeného trička a spálila mi ho, takže je po něm
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.