Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. února 2017 14:38
Reakce na whiskas:

kterou jsem tipovala cca na 60 let. Probíraly jsme + a - různých značek a u jedné onou paní doporučované jsem se dozvěděla, že v "našem" věku

Třeba jste měla špatný odhad a prodavačce bylo 40 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. února 2017 14:44
Reakce na Potrefenáhusa:

To video teda nic moc... ale uklidnuje me, ze i celebrita jako M. Koblizkova ma nedokonalou plet :-). True match na me pleti brutalne oxidoval do oranzova. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 15:21
Reakce na Janulik03:

Blb. Není to zbytečné, poslední rozloučení je velice podstatný rituál. A příspěvek se vybíral na pohřeb, tak o co mu jde? Vrátila bych mu jeho podíl, ať si to šoupne na charitu sám. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 15:42
Reakce na Lilly_Ku:

To chápu, ale když mi je doporučen výrobek osobou, na které tedy výsledek jaksi není moc patrný, navíc s tím konkrétním komentářem, tak mě to ke koupi zrovna nenakopne . Stejně, jako když mi bude kadeřnice vychvalovat produkt XY a sama bude mít vlasy, které jsou spíše k pláči. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 15:44
Reakce na Solathis:

Mixu, ani Inglot jsem nezkoušela. Jistě, že podstatná je péče a u makeupu to chce vychytat odstín, ale v určitém věku je velmi podstatná i konzistence makeupu, aby nelezl do vrásek, nebyl moc hutný ....

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 15:45
Reakce na :

tak to je dobrá historka. Spíše bych zabila dotyčného chytráka. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 15:54
Reakce na :

To je také pravda, kolikrát si říkám, že bych chtěla mít alespoň poloviční sebevědomí té konkrétní osoby. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. února 2017 15:57
Reakce na whiskas:

Vsechny klientky licim HD makeupem s plnym krytim, kdyz ho chci jemnejsi, fluidnejsi, aby nezalezal do vrasek, vezmu si blender, namocim ho ve vode, vymackam a pak jim nanasim makeup. To pak opravdu do vrasek nezaleza a vypada velmi prirozene. Z plneho kryti fluidni makeup vyrobite, opacne se da akorat vrstvit... Mam odlicene klientky ve veku 11-67 let ;)

Inglot ma spoustu odstinu, proto ho hodne vizazistky pouzivaji. Asi nejbeznejsi je rada AMC, lehce rozjasnujici, stredni kryti. Odstinu je pres 20, od LW100 ktery je temer bily po (myslim) DW400, ktery je tak akorat na cernosky.

U vseho to chce vzorecek a zkouset, ja se osypala po avizovane hypo alergennim Clinique, moje kamaradka zas po te Mixe. :)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Bože, tak vím, že tento makeup si určitě nekoupím. Asi chtěli, aby to bylo přirozené, prostě "aby to bylo jako ze života" . Ale tohle se opravdu jako marketingový tah moc nepovedlo. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:22
Reakce na Lamicka:

kterou jsem tipovala cca na 60 let. Probíraly jsme + a - různých značek a u jedné onou paní doporučované jsem se dozvěděla, že v "našem" věku

Třeba jste měla špatný odhad a prodavačce bylo 40 

vidíte, to mě nenapadlo. 

Online Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:23
Reakce na whiskas:

přirozené teda nevim, to by jí snad toho makeupu nedali na obličej centimentrovou vrstvu? 

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:27

Stěžuju si, že jdu na večeři do baječnýho podniku, s báječným chlapem a chtěla bych vypadat jak? No báječně... Tak mám opar na nose, hrozný kruhy pod očima a nějak výraznější vrásky nebo co... achjo.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak mi zvědavost nakonec nedala a reklamní video jsem si pustila. Přiznám se, že jsem pořád čekala, kdy už jí teda pomůžou k té dokonalé kráse, vůbec jsem nepochopila, že to už je ono 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:36
Reakce na Jehelníček:

ten flekatý makeup je opravdu hrozný.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:45
Reakce na whiskas:

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:47
Reakce na Jehelníček:

Ti Vaši medvědi ... 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:49
Reakce na Jehelníček:

Tak mi zvědavost nakonec nedala a reklamní video jsem si pustila. Přiznám se, že jsem pořád čekala, kdy už jí teda pomůžou k té dokonalé kráse, vůbec jsem nepochopila, že to už je ono 

Presne, kdyz to skoncilo, tak jsem nechapala, kde je ta krasa. Plet ma opravdu osklivou.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 16:49

A když už byla řeč o výběru makeupu, tento blog mě fascinuje , Beauty Professor.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 10. února 2017 17:43
Reakce na whiskas:

Já bych si to asi njak nebrala. Nejspíš chtěla vyjádřit, jak už psal někdo výše, že tě prostě viděla jako zralou ženu. Bez bližšího určení počtu dosažených let. Rada zralé ženy zralé ženě.  A třeba máš špatný odhad a paní je mnohem mladší, než se ti zdálo. Fakt bych se tím nestresovala 

Solathis Taky jsem jednou měla zánět šlach na ruce. Bolest pekelná, hned mi to chtěli dát do škrobáku? nějaké léky, neschopenka (tu jsem odmítla), tak nějak. Jela jsem do práce a jeden kolega se ptal, co mám s rukou. Pak mě za ni vzal, chvilku mi ruku držel, hladil, dotýkal se jí ... a byla jsem zdravá. Bolest přestala a druhý den ani památky :-)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 18:02
Reakce na Dadoo:

Mě to nijak zvlášť nestresuje, jen v tu danou chvíli to nebylo příjemné (realita není vždy milá). On tedy výraz "zralá žena" je také nic moc. Řadím ho do kategorie "baculka",  "při těle" atp., přestože to značí jediné a to, že osoba je prostě tlustá.