Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:00

Zvazovala jsem, ze si necham napsat bryle na rizeni a kdyz jsem unavena, ale uz nechci - vrasky a bordel vidim uz ted 

Offline Kokoska
34983 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:02
Reakce na Candance:

A úplně nejhorší je si ty brejle vyčistit 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:05
Reakce na Candance:

To vzdycky dostanu naprostou depku a nevim, co utirat driv   

V tu chvíli zatahuji žaluzie. To funguje .

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:06
Reakce na Berta:

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:09
Reakce na Berta:

moje řeč 

Online Emerald
2686 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:25
Reakce na Berta:

Tak to on taky najednou začal vidět ten pořádek ( vlastně najednou nepořádek ) kolem sebe jinak. Třeba v koupelně zjistil, že po něm zůstávají fousy v umyvadle - prej, proč mu to máma neřekla ( máma to radši vždycky uklidila, protože by kvůli tomu ještě bylo dusno, kdyby se o tom zmínila ). 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:55
Reakce na Kokoska:

Přesně! Člověk se pak nestačí divit...

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 11. února 2017 11:42
Reakce na Janulik03:

To mě moc mrzí, jakej to vzalo rychlej konec. Ale s věncem si nedělej starosti - chceš se s kamarádkou hezky rozloučit, a to k tomu patří... kolega ať si trhne nohou.

Offline Anwen
34 příspěvků moje polička 11. února 2017 14:01
Reakce na Janulik03:

Před časem jsem byla na pohřbu, kde se sešlo velké množství věnců. Pár jich bylo velkých jako kolo od traktoru, všechny byly z živých květin a všechny byly od kolegů nebo vedení z práce. Když paní z pohřební služby uteklo, jeden malý stál nejmiň 10 000,- tak to i manželce zemřelého vyrazilo dech a přišlo jako příliš. I když to dárci určitě mysleli dobře. A všechny členky blízké rodiny se shodly, že lepší by bylo, kdyby místo tak velkého počtu megalomanských věnců věnovala firma raději část peněz na studijní účet dětem zemřelého.  Mrzlo, takže většina květin už v obřadní síňi zhnědla a na hřbitově vypadaly pěkně jen chvíli. 

Tímto se nechci vašeho kolegy zastávat, charita je opravdu trochu mimo.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 11. února 2017 21:19

ja by som sa postazovala na baliacu a kuriersku sluzbu. objednala som si jeden produkt z cr vo stvrtok rano. v piatok rano mi dosla sms ze mi balik privezu (hura to bolo rychle) - citam dalej... no a samozrejme ziaden kontakt na kuriera a cislo z ktoreho bola sprava poslana nebolo funkcne na telefonaty. (tak toto bude este sranda si hovorim) samozrejme zekurier dosiel cez obed ked som bola v praci a behom dna som si s nim telefonovala niekolkokrat ze ci by mohol prist az po piatej. suhlasil. volal o pol piatej ze uz je u nas. manzel bol nastastie  vv tom case uz doma ale v sprche tak nebral telefon ked som mu volala. zas kolotoc telefonatov s kurierom. nastastie bol ochotny dlho zvonit a manzel nakoniec balicek prevzal. toto vsetko sa dialo kym som mala v praci peklo pretoze mi neskoro odovzdavali podklady a materialy a a do hodiny to muselo byt hotove ale ja som musela riesit nejaku blbu zasielku   to som uz lutovala ze som si to nedala poslat do prace. ked som nakoniec prisla domov tak som pochopila preco bol kurier taky ochotny. balicek vobec nebol zabaleny neutralne a chudak si myslel ze som asi tesne pred porodom alebo co. keby som takto zabalenu zasielku prebrala v robote to by bola ozaj parada...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. února 2017 23:05
Reakce na eless:

Ehm, a co ze jste si objednala?     

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. února 2017 09:06

aniball :D  si hovorim ze za pokus to stoji no...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. února 2017 10:36
Reakce na eless:

No, musim si to vygooglit, ja to nemela  

49357 příspěvků moje polička 12. února 2017 12:39
Reakce na Candance:

uff, to jsem fakt googlit nechtěla;-)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 12. února 2017 14:20
Reakce na eless:

Hned jsem si myslela, že to bude ono Můžete pak dát do toho dětského vlákna nějaké zkušenosti, až s ním trochu potrénujete? Mně to doktorka nedoporučila, ale stejně mě to zajímá. Díky

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 12. února 2017 14:45
Reakce na žluťásek:

Hned jsem si myslela, že to bude ono Můžete pak dát do toho dětského vlákna nějaké zkušenosti, až s ním trochu potrénujete? Mně to doktorka nedoporučila, ale stejně mě to zajímá. Díky

Mě by zase zajímalo, proč to doktorka nedoporučila, kdybys to mohla případně napsat do příslušného vlákna :) Já totiž zatím četla jen samé pozitivní zkušenosti (včetně toho, že když doktoři slyší, že to žena používala, taks e tak nehrnou do nástřihu...)

49357 příspěvků moje polička 12. února 2017 15:40
Reakce na A666:

prosimvás běžte s tim do toho těhotnýho vlákna, slibuju, že už tam ani nepáchnu!

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 12. února 2017 17:01

Už jsme pryč

A666 Máš to tam