Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 10. února 2017 18:52
Reakce na whiskas:

No tak "žena při těle" může na základě takové zpětné vazby ještě se sebou něco podniknout, ale "zralá žena" ze sebe mladici už neudělá při nejlepší vůli... maximálně tak diblíka...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 18:54
Reakce na RoSa:

To je sice pravda, ale porovnala jsem ta označení aktuálního stavu, nikoli možnost s tím něco dělat.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 10. února 2017 19:54
Reakce na whiskas:

A ty máš nějaký mindrák ze svého věku?

Já se cítila snad úplně nejlíp po čtyřicítce, kolem 45, kolem padesátky. Mně to přišlo jako naprosto senzační doba. V plné síle, už vyrovnaná, cítila jsem se silná a sexy. Fakt parádní období. Dneska jako pořád ještě úplně ok, ale už trochu straší myšlenka, že to taky může jednou skončit.  Trošičku, někdy, pociťuji malilinkaté vyhoření. Nebo spíš pocit, že už znám, už vím, to už jsem zažila, už mě nebaví něco dělat, když stejně vím, jak to dopadne. Ale to jsou jen občasně, zatím tedy řídce občasné záblesky. Jinak pořád skvělé období.

Tak nevěš hlavu a nepočítej čísla, to nejlepší teprve přijde  

Offline Lilly_Ku
4544 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:01
Reakce na Dadoo:

To je potesujici cist! :)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:05

barbucha  Á, lecitel :) no, to bych brala, ale tata si to vytloukl virou (zcela vazne)  a manzel si netroufa. No a sama sebe lecit neumim :) holt, budu muset konvencnima metodama, pokud nebudu mit kliku, se svou praktikujici bandou se mam potkat az na konci dubna. :( Jsem carodejnice :-D

Offline Kokoska
34983 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:08
Reakce na whiskas:

Před časem tu razorblade dávala tip na krém od Clarins na oči. Tak jsem si ho šla koupit taky. Měli jich tam víc druhů a prodavačka se ptala, jestli mám nějakou přestavu. Tak jsem říkala Podívejte se na mě, co by bylo tak nejvhodnější. A ona No na hluboké vrásky to bude... Teda nemyslím si, že mám pleť mladé holky, ale přímo brázdy to snad taky nejsou. Ale musím říct, že nakonec jsem s jejím výběrem spokojená, tak asi budu muset přehodnotit to, jak se vidím :(

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:14
Reakce na Dadoo:

Mindrák nemám, ale že bych skákala radostí, to tedy nikoli . Beru to jako běžný a nezvratný životní cyklus. Pro mě byl nejlepší věk kolem 35, do té 40.  Přesně, jak píšeš, už nějak vím, jak vše dopadne, nic mě nepřekvapí (tedy hlavně v tom pozitivním slova smyslu) a že bych se na něco zvlášť těšila, to také nehrozí. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:20
Reakce na Kokoska:

Hmm, ony to asi tak nemyslí. A víte co? V parfumeriích je většinou velice nelichotivé osvětlení - takže záhada vyřešena .

Oční Clarins (myslím, že v červeném obalu) mám poznamenán a k němu sérum ze stejné řady. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:21
Reakce na Kokoska:

Před pár lety jsem si přinesla první brýle,nasadila si je doma,kouknu do zrcadla a panika! Ty vrásky,nene,to já nosit nebudu! Manžel dostal záchvat,prý,to myslíš,že pomůže?

V tu chvíli mi došlo,že jsem to byla já,kdo o existenci mých vrásek nemá tuchy 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:22
Reakce na Solathis:

Čarodějnice? Tak až budete pořádat kurz, hlásím se do první linie. 

Offline Kokoska
34983 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:27
Reakce na whiskas:

Jste laskavá, ale v osvětlení problém nebude 

Offline Kokoska
34983 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:32
Reakce na rozarka:

Brýle jsou nebezpečná věc, naštěstí je mám zatím jen na čtení a k počítači, takže při běžném pohledu do zrcadla je většinou na nose nemám. A stejně mám nejradši zrcadlo u nás nad umyvadlem na WC - světlo tam je šikovně za mnou, takže  nemívám ve většině případů hned po ránu chuť nasadit na hlavu papírovou nákupní tašku. Bohužel pak musím do koupelny a ...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 10. února 2017 20:40

Pokud jde o návštěvy parfumérií, ať už za účelem zkoušení/koupě parfému, dekorativky nebo "péče", mně se osvědčilo omezit komunikaci na minimum. Maximálně se zeptat, zda tu a tu konkrétní věc (o které si dopředu zjistím, co potřebuju) mají nebo nemají, případně jestli a kdy ji budou mít. Leckdy mě reakce i jen na tuhle čistě "technickou" otázku dokáže dostat do kolen.

Online Emerald
2686 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:04
Reakce na Kokoska:

rozarka Mámin partner ( 71 ) byl nedávno na operaci šedého zákalu na obou očích. Když sundal druhý den obvaz po operaci prvního oka a podíval se do zrcadla, tak zoufale prohlásil: "Ježiš, já jsem fakt starej." Když šel na kontrolu a postěžoval si doktorce, tak ta ho uklidnila slovy:" Vaše paní je na Vás už zvyklá, to jen vy jste se pořád viděl v milosrdné mlze."  

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:15
Reakce na Emerald:

U mě si většinou po operacích stěžují ženy. Že najednou vidí, jaký mají doma nepořádek. Že  to před operací neviděly a myslely,že mají naklizeno.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:25
Reakce na whiskas:

Kurzy nedelam, uz jsem iniciovala, ale delam to jen pro kamarady, o kterych vim (citim), ze maji talent, ale nevedi "jak do toho" a chteli by. A taky magie samozrejme neni vsespasna, treba z tarotu vykladam velmi vyjimecne pro nekoho, ve chvili, kdy jsem se jich na neco ptala trikrat denne jsem si uvedomila, ze je neco spatne :)

Offline Kokoska
34983 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:43
Reakce na Berta:

Tak ono stačí, když tak hezky ze šikma zasvítí do oken slunce.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:45
Reakce na Berta:

chachaaa, to kdysi tchyně (už teda neni mezi námi) měla fakt silné brýle, ale doma je nenosila. byla velice pořádkumilovná a v jednom kuse uklízela, furt někde šůrovala hadrou sem a tam... ale všude měla poměrně dost binec. třeba na televizi měla vyleštěný jen takový oválný okýnko a okraje byly úplně černý:-))

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:58
Reakce na Berta:

Pravda, dcera, než jí našli v pubertě kolem dvou dioptrií, taky měla koberec bez jediného smítka :-) 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:59
Reakce na Kokoska:

Tak ono stačí, když tak hezky ze šikma zasvítí do oken slunce.

To vzdycky dostanu naprostou depku a nevim, co utirat driv