Tabea Tezko rict, ja si tam jednou varila testoviny, ony i funkcni plotynky moc nefungovaly, byla to akce na hodinu :-D. Stul na pokoji jsme mely jeden pro dve, takze ani tam by to moc neslo.
Stěžovací vlákno
V kuchynke na VŠ intráku sme sa ucievali, ani nás nenapadlo tam variť ![]()
Mrakoplas asi, beru knížku a jdu zalézt do postele, tam to snad bude bezpečná zóna.
A jdu si taky postěžovat, neptejte se jak, ale při běžné chůzi z místnosti do místnosti jsem se zásnubním prstýnkem zahákla za kliku od dveří, jak jsem šla celkem rychle, škublo to se mnou tak, že mě bolí rameno, prsteníček jsem si málem urvala, mám tam moc pěknou podlitinu a prstýnek vypadá, jak kdyby prošel mlejnkem na maso, je to bílé zlato, takže celý zkroucený, topaz mi vypadl a mně se chce brečet. Má někdo tip na šikovného zlatníka, opraváře?
Pres zlato a kamení je 999
Malenge Fíha! Ještě že to prst vydržel. Prsten se opraví. Dcera se jednou při běhu do pokoje zahakla kapucí za kliku. Naštěstí povolila mikina. Rupla jí až do pasu. Na krku pak měla obří strangulační rýhu asi měsíc. Strašný to bylo. Se nám dítě malém podrizlo přímo před očima ![]()
Malenge Jasně, napiš SZ a domluvíme se.
tina ja ted koupila v MS detem pyzama a taky to smrdelo jako zvratky. Nechapu, to musi necim silenym barvit nebo napoustet.
Z eobuvi mi prislo zbozi uz 2x uplne rozhrabane, kabelka mimo sacek, sacek zmuchlany vedle...
Namontovali mi konečně nový krásný sprchový box do koupelny.
Paní, pojďte se podívat, ono to neodteka..
Sprchac plný stojící vody..
Tak zkusíme pustit vodu v kuchyni..
Ve sprchaci to začalo bublat..
Honem dolů do sklepa, kam vedou zhora stropem všechny roury.
Z odpadové odkapkavala pomalu voda.. A veselé tekla po díře kolem rour.. ![]()
Jsem úplně na mrtvici..
Nad místem, kde se setkávají pod podlahou všechny trubky je zabudovaný ten kompostovací záchod. Pevně připevněny k pevné zabudované trubce na odvod pachů..
To, že jsem ráno předtím zjistila, že jedu po prázdné gume už je jen brnkačka. Naštěstí to bylo jen pichle, už počtvrté stejně kolo v posledním ani ne roce..
Kolo už je ok, s odpady vůbec nevím co dělat. Soused, co to dělal je v šoku, nechápe..
Akorát chyba, že do těch rozvodů nikdy nepustil vodu.
To udělali až teď. ![]()
Asi padnu na kolena před šéfem tě Insta firmy, aby mi s tím něco udělali..
Nebo si to hodím.. ![]()
Dadoo ježiš, no to teda nepotěší, tlapkám ![]()
Letos nebudu na KOMA. Jako docela me to mrzi, dalo to zabrat, udelat velkej format pri praci, studou, detech...
Stane se, ze to neprojde vyberem...Ale chvalim se, ze jsem to dotahla a je to fakt krasny. Jsem i tak dobra.![]()
btw...Jednu kresbu z komiksu mi olajkoval Igor Orozovic.![]()
Takze to uplne spatny nebude.
Luna Jsi.
Sweet Potato ty jsi rychla, jeste jsem editovala!
Dekuju!
Luna jsi moc dobra![]()
viktorka_od splavu Diky, ja si tady tak lehce s vami, mymi milymi virtualnimi zenami porochnim,
protoze se priznam, ze jako lito mi to fakt bylo.![]()
Luna Bodejť by nebylo.
Luna pravdu mají děvčata... Jsi moc a moc dobrá.
Ty jo, co to je za lidi na tom vaclavaku?
Strašidelný, co? Kéž by tam byli všichni, to by pak zas tak strašidelný nebylo...
Dadoo to je příšerná polízanice, já ti moc, moc přeju, aby to řešení co nejmíň bolelo- po všech stránkách.
Luna moc, upřímně moc se mi líbí, co děláš a chápu tu lítost, když na něčem dřeš a jsi po právu přesvědčená, že to dobré.
.
.
.
já si jen odložím ( protože to jen musím říct, nebo napsat a nemám komu/kde), že k výčtu všech vopruzů, které mě jen tak neopustí (práce je v klidu skoro na výpověď pro nastupující poměry, kdybych měla kam jít- nevymlouvat, v současnosti nemůžeme s mužem dojíždět oba), opět vybublaly naprosto pošahaný vztahy s rodičma, u kterých už skoro nemám ambici něco řešit, v podstatě už jen čekám, kdy to dopadne úplně blbě nesmyslným, zlým, neupřímným rozkolem... nejspíš možná ne hned teď, ale do budoucna stopro. Držím se těch nejdrobnějších radostí - mraky na nebi, slunce, ticho v lese, sezónní rajčata na dobrým chlebu s máslem, studený dětský nohy po ránu v posteli a podobně, a za každou z nich jsem nekonečně vděčná, protože vím, že tady je můj svět ještě v pořádku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.