Kokoska Evaeva Myslím, že se tomu říkalo studená :-), ale jistá si nejsem.
Stěžovací vlákno
Postěžuju si tu opět na Zalando. Přišly mi šaty, který tak smrděj po zvratkách, že nemám odvahu je na sebe natáhnout a mrsknout do pračky bez zkoušení si netroufnu. Smůla. A ano byla jsem to já, komu přišly kdysi ty šaty se zakrvácenýma kapesníkama v kapsách. Dělaj si ze mě pr..l...
tina to je teda sila, fuj.
Mne DPD od uterka v mailu tvrdi, ze z kapacitnich duvodu nemuzou dorucit balik, ve sledovani na internetu je napsano, ze k tomu chybi objednavka a je to ulozene v depu. Taky prisla SMS, ze si do toho depa muzu zajet. Tak jiste.
Kokoska ten můj balík byl teda navíc v dost děsným stavu a ještě celej oblepenej páskou Zásilkovny. Hrozný poslední dobou:(
tina můj poslední z COS, doručovatel opět DPD, byl taky olepený, špinavý, potrhaný. Co s tím dopravci dělají, těžko říct. Ale aspoň ty věci nesmrděly.
Teď jsem si vzpomněla, jak jsem nedávno četla nějaký článek, že prodavačka snad z HM nabádá lidi, aby si koupené věci určitě rovnou vyprali. Prý to někdy nosí prodavačky na prodejnách a pak vrací na štendry. A jednou že po ní zákaznice chtěla jiné číslo a zrovna poslední bylo to, co ta prodavačka měla na sobě. Tak ho ve skladu sundala, sama si vzala větší a to nošené dala té paní.
Kokoska ja tedy vzdycky peru cokoliv si koupim.
Kokoska jsem si vzpomněla, že mi říkala sestřenice, co prodávala v Pepcu, že když vybalovali nové zboží, že to taky kolikrát takhle smrdělo. Čím to může být nevím... Mně se skoro zvedl žaludek.
tina já objednávám na zalandu i na lounge a zatím 100% v pohode![]()
Kokoska ja tedy vzdycky peru cokoliv si koupim.
zimní bundu teda ne, ale cokoliv na tělo bych si nepraný nevzala, ani když je to zjevně netknutý tak ta barviva se z toho musí aspoň trochu vymáchat
rasaNori taky tam objednávám hodně a většinou v pohodě, ale tohle jsem sem prostě musela napsat...
Kokoska mně se dvakrát stalo že jsem vracela na prodejně poškozený zboží z internetové objednávky a ta prodavačka na to hned připevnila ten pípák, zjevně s úmyslem to pověsit na štendr - tak jí říkám ale to nejde, tam je díra! a ona: my to tak máme nařízeno. no a samozřejmě jsem si objednala nový to samý, s tušením že mi to děravý zabalí znovu tak dva kusy. a co myslíš? ano dostala jsem ten díravej plus druhej dobrej
(byl to myslím Reserved ale to je asi jedno, bude to všude stejný)
viktorka_od splavu mně dvakrát roztrhli věc v Lindexu, když mi z toho pípák sundávali. Jednou jsem si toho hned nevšimla, tak moje smůla, podruhý se ozvala sama prodavačka a dala mi jiný kus.
A teď se děsím, co vybalím z toho balíku ze zalando lounge, co na mně čeká doma. Vzhledem k tomu, že je velký jak na slona a má obsahovat dvoje dětské boty, tak je možné cokoliv ![]()
Kokoska To se děje i ve značkových obchodech. Kamarádka nosila do tanečních pokaždé jiné luxusní šaty. Maminka tam prodávala. Šaty v hodnotě 10-20tis. ![]()
To jsou teda praktiky!
Tabea vdaka, no po tichej domacnosti som samba poslala na nakup (bo do auta som sa neodvazila) a kupil mi vino. Tak snad dobre :) Poistku nastastie mame ale teda s kricucimi detmi sa uz za volant aj bojim sadnut, zjavne som na tom s pozornostou podobne ako starsi syn ![]()
Mrakoplas lituju a přeju klidný večer alespoň, den blbec už se chýlí ke konci, zítra bude líp!
Malenge dakujem, snad mas pravdu.
A jdu si taky postěžovat, neptejte se jak, ale při běžné chůzi z místnosti do místnosti jsem se zásnubním prstýnkem zahákla za kliku od dveří, jak jsem šla celkem rychle, škublo to se mnou tak, že mě bolí rameno, prsteníček jsem si málem urvala, mám tam moc pěknou podlitinu a prstýnek vypadá, jak kdyby prošel mlejnkem na maso, je to bílé zlato, takže celý zkroucený, topaz mi vypadl a mně se chce brečet. Má někdo tip na šikovného zlatníka, opraváře? ![]()
Malenge
. su dnes skvrny na slnku ci co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.