U nás teda práce taky s prominutím dírou ke zdi, už asi všem dočista hráblo a to ještě nezačala ta nejhorsi sezóna. No ale já už mám aktualizovany životopis. Na toto je život fakt příliš krátký, ještě to zvaž. Lepší v krajním případě chůva a dojíždět, než se úplně odepsat.
Stěžovací vlákno
continuity dá se to ještě vydržet, aniž bych byla vystreslá na prášky, ale rozhodně to nebudu zkoušet za každou cenu. V tuto chvíli je pro mě pořád ještě větší odpuzovač ten čas strávený někde na cestách. Až to tak nebude, bude to jednoduché..
marieu to je asi rozumné, davej na sebe pozor ![]()
continuity děkuju! ![]()
marieu
Ja mam taky "svuj svet", kde je to v poradku a to je nejvic. Drzim palce, at je to lepsi aspon v te praci.![]()
marieu drzim palce, at se to nejak vylepsi. Blby dotaz - soukroma ordinace by zaridit nesla?
Kokoska místně bohužel nejspíš ne z mnoha na sobě nezávislých důvodů, které nechci rozepisovat. A pořád si přece jen pěstuju blahovou naději, že se to třeba zlepší. Pořád mi přijde, že se mám kam posouvat, co učit, ale i co nabídnout.
Luna třeba to nebude tak horký, nakonec. Ale chvílema je to teda blbý dost, navíc se tak nějak rozpadají všechna oddělení. Něco se jakoby děje. Zatím pod pokličkou. Jsem zvědavá, jak to tady u nás dopadne.
Neni to stiznost, ale protoze jsme tu resily ty koleje...misto, kde ted bydlim ma takovou zvlastni tradici - "Flogsta scream"...kazdy vecer v 10h studenti otevrou okna svych pokojiku a rvou jak paviani - aby ulevili frustraci plynouci z jejich studia. To je vcelku roztomily :) Urcite lepsi jak ta technoparty, co tu frcela do 5 do rana ![]()
Malenge je to "záhul" :( opatruj se
... a ten muj kašlajici soused je v zenu: hlidaci babička na vyžádáni, závodni lékar - každého pul roku kompletni vyšetreni, lekar doporučuje omezit koureni...
Marielle tak to vidíš a může tě těšit, že nejsi k lidem lhostejná.
marieu no to si tak nějak popsala příznaky systémové krize. Dlouho se jakoby nic extra neděje, jen tak pod pokličkou, často to lze místo řešení nějak umlátit lopatou, člověk si říká, že to chvilku vydrží. Kolikrát to v tomto stavu může být mnoho let, takže si všichni zvyknou, že to tak bylo vlastně vždy. A pak najednou velké Bum a je z toho velké divení.
Lama_z_Lana to je ale fakt vtipný!
Malenge dekuji :-)
marieu jo. Budu kazdy den vedet, ze 10h ![]()
Lama_z_Lana to by me zinklo, ja to casto balim uz pred desatou![]()
tina jako nastesti to trva tak 2-3 min a je to fakt spis takovy srandovni. Je to tady nejaka velka tradice.
Lama_z_Lana a budeš se k nim přidávat? ![]()
Lama_z_Lana Do kdy tam jseš? Jedu! I s dětma asi, taky to ze sebe potřebují dostat:-D! Líbí se mi to, možná to zavedu u nás na vesnici!
Karja jeste 2 mesice ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.