Lama_z_Lana Škoda, že to není nějaká soutěž, my bychom to tvému pokoji rozhodně vyhrály;-)
Stěžovací vlákno
Junior má kašel, rýmu a zvýšenou teplotu. Byl dva dny ve školce![]()
tzaziki u nás to po těch dvou dnech taky vypadalo, že malá lehne, ale zdá se, že jak rychle to přišlo, tak zase odešlo. Držím pěsti i vám.
tzaziki U nás 100% lehne syn po adapťáku
. V noci, na vysočině, chodili řekou. V mokrých botech a věcech. Bylo prý 7 stupňů. No tak snad učitelé ví, co dělají.
Renusatkoto mi připomíná nejakej brannej kurz nebo co to bylo, na střední, nahnali nás na noční pochod, všichni jsme promokli na kost, venku deset stupňů a spali jsme ve stanech. Jak já si přála, abych onemocněla a mohla odtamtud vypadnout. Nic, ani rymicka.
Tak třeba bude v pohodě.
Kora Já bych ráda, aby byl v pohodě, jen mám obavu, že on se do té školy tak těší, že onemocní
. Jeli hned prvního, rovnou ze školy, vrátili se dnes, tak ten příští týden by se vůbec nehodil.
V pátek opravena pneu!
Dnes jsem odjížděla z návštěvy a při rozjezdu udělalo auto tjadydýdá.. Pokles tlaku v pneu!
Takže zítra pojedu kam...? ![]()
![]()
Je tohleto ještě vůbec možný?  proč pořád já ?!?
Dadoo to je po výměně normální, ne? Nám to předchozí auto vždycky dělalo po výměně na zimní a opačně. Vždycky to muž zkontroloval na pumpě a bylo to v pořádku.
Dadoo nějak se to da zresetovat... nám to hlásilo i u správně nafoukle pneu po tom, co se dofukovala... zkus pohledat.. auto co to dělalo, už nemáme a ja si postup nepamatuju.
Evaeva AprilTwelve zzresetuju to vždycky po opravě. Jinak mi to nikdy nedělalo. Jen vždycky, když jsem pichla.
Auto zahraje a rozsvítí se oranžová kontrolka na palubní desce. A ukáže se hlášení.
Ráno zas budu omačkávat gumy, jestli vůbec někam dojedu.
aa který kolo to je.. Zatím vždycky pravé zadní.
Luna marieu Dadoo
Myslím na vás všechny, někdy se to prostě sere (dámy prominou). :-(
Lama_z_Lana To je roztomilý!
Ten úplně svobodný víkend s manželem bez dětí jsme opravdu strašně moc potřebovali. Doma máme už celkem velké děti, malé bydlení, soukromí nic moc.
Takže kdo byl ráno v den odjezdu zcela zaskočen, když to dostal zcela mimo obvyklý časový rámec, který i tak počítá s velkou odchylkou?
Sorry za trapný vylev, za chvili to asi smažu, ale nemám to komu říct, pořád jsem to nerozdýchala a víkend tím byl samozřejmě velmi poznamenán.
Garfie děkuju, i všem ostatním za reakce. Je to teď opravdu blbý, no. Ale tak s dětma předpokládam, že se zase zajedem, malá už je taky druhým rokem ve školce, tak až si zvyknou na režim, bude to lepší. A s velkou (opatrně, abych to nezakřikla) je to od konce mimulého týdne trochu lepší. Tak jen přežít tu práci a bydlení (což je bohužel provázaný) a nějak to zase půjde
Lav Velmi soucítím!!!!! To je neskutečný pech. Já to při své bývalé nepravidelnosti a velké intenzitě také párkrát zažila, až mě to dokopalo k rozhodnutí, nechat si dát tělísko. Skvělé rozhodnutí, rozhodně nelituji.
Lav soucítím!
Lav ach jo. Ale ono to bude docela časté. Já na to naštěstí moc netrpim ale pamatuji mamku, kdykoli byla dovolená u vody tak to řešila. A bylo jedno kdy to mělo být. Klidně i týden po. Myslím že v tom budou nervy, těšení a tak
Lav lituju tě moc. Člověk všechno připraví, čeká ze který strany to bouchne. A nakonec odtud, odkud to je absolutně nečekaně. ![]()
Preju, ať brzy vyjde další víkend.
Lav murphy a jeho zákony funguji vždy a všude spolehlive ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.