Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 13:12

Lama_z_Lana Škoda, že to není nějaká soutěž, my bychom to tvému pokoji rozhodně vyhrály;-)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 13:37
Reakce na Lama_z_Lana:

Tulipe skoda, ze to neni rano! To bych to dala na "Cermaka"

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 15:08

Junior má kašel, rýmu a zvýšenou teplotu. Byl dva dny ve školce

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 15:42

tzaziki u nás to po těch dvou dnech taky vypadalo, že malá lehne, ale zdá se, že jak rychle to přišlo, tak zase odešlo. Držím pěsti i vám.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 19:42

tzaziki U nás 100% lehne syn po adapťáku. V noci, na vysočině, chodili řekou. V mokrých botech a věcech. Bylo prý 7 stupňů. No tak snad učitelé ví, co dělají.

Offline Kora
příspěvků moje polička 04. zaří 2022 20:03

Renusatkoto mi připomíná nejakej brannej kurz nebo co to bylo, na střední, nahnali nás na noční pochod,  všichni jsme promokli na kost,  venku deset stupňů a spali jsme ve stanech.  Jak já si přála,  abych onemocněla a mohla odtamtud vypadnout.  Nic, ani rymicka. 

Tak třeba bude v pohodě. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 21:11

Kora Já bych ráda, aby byl v pohodě, jen mám obavu, že on se do té školy tak těší, že onemocní . Jeli hned prvního, rovnou ze školy, vrátili se dnes, tak ten příští týden by se vůbec nehodil. 

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 22:01

V pátek opravena pneu! 

Dnes jsem odjížděla z návštěvy a při rozjezdu udělalo auto tjadydýdá.. Pokles tlaku v pneu!

Takže zítra pojedu kam...?

Je tohleto ještě vůbec možný?  proč pořád já ?!? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2022 22:05

Dadoo to je po výměně normální, ne? Nám to předchozí auto vždycky dělalo po výměně na zimní a opačně. Vždycky to muž zkontroloval na pumpě a bylo to v pořádku.

Offline AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 22:17

Dadoo nějak se to da zresetovat... nám to hlásilo i u správně nafoukle pneu po tom, co se dofukovala... zkus pohledat.. auto co to dělalo, už nemáme  a ja si postup nepamatuju. 

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 04. zaří 2022 22:36

Evaeva AprilTwelve zzresetuju to vždycky po opravě. Jinak mi to nikdy nedělalo. Jen vždycky, když jsem pichla.

Auto zahraje a rozsvítí se oranžová kontrolka na palubní desce. A ukáže se hlášení.

Ráno zas budu omačkávat gumy, jestli vůbec někam dojedu. aa který kolo to je.. Zatím vždycky pravé zadní. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 07:24

Luna marieu Dadoo  Myslím na vás všechny, někdy se to prostě sere (dámy prominou). :-(

Lama_z_Lana To je roztomilý!

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 10:27

Ten úplně svobodný víkend s manželem bez dětí jsme opravdu strašně moc potřebovali. Doma máme už celkem velké děti, malé bydlení, soukromí nic moc.

Takže kdo byl ráno v den odjezdu zcela zaskočen, když to dostal zcela mimo obvyklý časový rámec, který i tak počítá s velkou odchylkou?

Sorry za trapný vylev, za chvili to asi smažu, ale nemám to komu říct, pořád jsem to nerozdýchala a víkend tím byl samozřejmě velmi poznamenán.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 10:28

Garfie děkuju, i všem ostatním za reakce. Je to teď opravdu blbý, no. Ale tak s dětma předpokládam, že se zase zajedem, malá už je taky druhým rokem ve školce, tak až si zvyknou na režim, bude to lepší. A s velkou (opatrně, abych to nezakřikla) je to od konce mimulého týdne trochu lepší. Tak jen přežít tu práci a bydlení (což je bohužel provázaný) a nějak to zase půjde

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 10:40

Lav Velmi soucítím!!!!! To je neskutečný pech. Já to při své bývalé nepravidelnosti a velké intenzitě také párkrát zažila, až mě to dokopalo k rozhodnutí, nechat si dát tělísko. Skvělé rozhodnutí, rozhodně nelituji.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2022 10:50

Lav soucítím! 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 11:25

Lav ach jo. Ale ono to bude docela časté. Já na to naštěstí moc netrpim ale pamatuji mamku, kdykoli byla dovolená u vody tak to řešila. A bylo jedno kdy to mělo být. Klidně i týden po. Myslím že v tom budou nervy, těšení a tak 

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 11:51

Lav lituju tě moc. Člověk všechno připraví, čeká ze který strany to bouchne. A nakonec odtud, odkud to je absolutně nečekaně.
Preju, ať brzy vyjde další víkend. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 11:58

Lav murphy a jeho zákony funguji vždy a všude spolehlive

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 05. zaří 2022 12:06

dupali Evaeva rysamona Tabea Malenge 

Děkuji všem za soustrastné komentáře, fakt pomohlo se aspoň trošku vypsat. Stydím se, že řeším takovou blbost, přitom lidi kolem vážné věci. Akorát že když to půjde dobře, tak podobný víkend bude za rok. :-(