continuity u nas zase Lidl plati za ten privetivejsi pro zamestnance.
Nastupni plat je tam vyssi nez jinde okolo. Odesla tam napr.i pani, co prodavala v lekarne.
continuity u nas zase Lidl plati za ten privetivejsi pro zamestnance.
Nastupni plat je tam vyssi nez jinde okolo. Odesla tam napr.i pani, co prodavala v lekarne.
viktorka_od splavu v tom Lidlu u rodičů vidím minimálně jednu prodavacku už roky. Upoutala mě krátkým trickem, ze kterého jí zespodu visí břicho.
Ostatní nevím, jsem tam tak 2x za rok...
V DE platí Lidl taky dobře. Podle článku z 2020 tam byl brutto roční plat 41.780€, v Kauflandu 26.776€. Prodavače/prodavačky tam vidím roky stejný.
Tabea u nás je jich taky spousta dlouho, řekla bych, že ti, co neodpadnou na začátku, už vydží.
Tak ten nástupní plat v Lidlu byl větší než můj po několika letech u NPÚ, když jsem odcházela na mateřskou. Teď už to asi bude plus mínus stejně.
continuity Psala jsem prakticce, chci ji poprosit o nejaka nenavykova antidepresiva, abych byla schopna fungovat. Desim se toho, co prijde.
Nechceš zkusit nejdřív něco jakože neškodnýho? https://www.magistra.cz/cs/produkt/premium-l-tryptofan-60-kapsli?sid=2908
Tyhle situace s rodičema jsou blbý, ale člověk si je stejně jednou musí odžít, za normálních okolností se tomu prostě nikdo nevyhne. I když pokaždý je to dřív než by čekal, že jo. Ale klidně si ulev, i před dětma, ty chránit nemusíš - protože jistě chápou, že máš ty (nakonec i ony) na smutek nárok... a pomůže to tobě i jim líp než nějaký hraní si na "bezcitnou" hrdinku, jestli to tak můžu říct.
Tabea jo takhle. Ja myslela, ze si telefonujou soukrome.
Ta "moje" teda nic pracovního neřešila, nemluvila česky a připadalo mi, že se to snaží dost skrývat. Je to nově otevřená Billa, lidi si ještě nezvykli tam chodit, navíc spousta samoobslužných pokladen, takže paní namarkuje jednoho zákazníka a pak pět minut nic, což musí být hrozná nuda. Na druhou stranu, když už se ten zákazník vzácně objeví, mohla by ten hovor típnout.
Pinot Noir no to jasny, to je debilni.
notna Lama_z_Lana
a v nočním vlaku to je jako vrchol!!!
barbucha Promiň, ale na antidepresivech z rukou psychiatra není noc škodlivého. Lepší než samodomo zkoušení něčeho "jakože neškodnýho"
Sweet Potato presne tak. Dneska je tech antidepresiv cela rada, takze vhodne zvoleny druh AD, spravne natitrovana davka, pozvolny zacatek i konec uzivani a riziko zavislosti, nezadoucich a vedlejsich ucinku minimalni. Cim driv zacit, tim lip - ten efekt neni instantni. Nekdo tu prechodnou dobu resi anxiolytiky jako Neurol, Lexaurin a u tech je prave to rizko zavislosti vyssi (hlavne pokud jsou uzivana dlouho a bez odbornyho dozoru), ale je fakt na individualni pospuzeni a dohode lekar-pacient.
ja jsem teda vsema deseti pro leky, kdyz ma clovek depresi, ale nejak nevim proc je brat, kdyz ji nema. lentilky to prece jen nejsou
Lama_z_Lana Děkuju, žes to tak srozumitelně popsala.
Myslím, že angidepresiva jsou démonizována i pfogo, že bývají s těmi anxiolytiky zaměňována. Na ty vzniká závoslost velmi snadno, přihom neurol či lexaurin nosí v kabelce kde kdo. Podobně i prášky na spaní.
Na ta antidepresiva bez diagnozy klinické deprese bych si dala velký pozor. Mohou depresi vyvolat. Na těžké období v životě je asi lepší ten lexaurin v kabelce, i když i z toho bych měla velký respekt.
ionicera v tezkem zivotnim obdobi mi nejuzitecnejsi prisla psychoterapie, ze se clovek mohl jednou za tyden v klidu vypovidat a vybrecet
Ale tak dyť barbucha nedoporučovala Lexaurin ani Neurol ![]()
ja jsem teda vsema deseti pro leky, kdyz ma clovek depresi, ale nejak nevim proc je brat, kdyz ji nema. lentilky to prece jen nejsou
Tak jistě. Ty snad víš, že @emerald depresi nemá?
Dámy, tematicky právě sedím v hospodě v p...li světa (místní prominou) v Solenicích pod hrází Orlické přehrady, kde se zítra zúčastním rodinného dne v terapeutické komunitě pro lidi s poruchami osobnosti, a ze zkušenosti svého rodinného příslušníka jsem načerpala, že je dobrý souběh psychoterapie, a pokud je třeba, tak kontrolovaná medikace od psychiatra - praktik může něco předepsat, ale nedokáže to tak pohlídat.
Lama_z_Lana s antidepresivy je to skutecně tak. Bohužel ale psychiatrů je málo, mají dlouhé objednací doby a často fungují jako předepisovači léků ,,ode dveří". Tato situace způsobuje, že s akutním problémem lidi chodí k praktikovi, který jim ,,něco" napíše. Zpravidla ten Neurol nebo Lexaurin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.