Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:31
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Promiň, ale na antidepresivech z rukou psychiatra není noc škodlivého. Lepší než samodomo zkoušení něčeho "jakože neškodnýho"

​Klidně prominu, ale k tomu tedy ještě podotknu že a) i mezi psychiatry se vyskytují ti lepší i ti horší, b) za "jakože neškodný" se doplněk stravy bez nutnosti předpisu lékařem dá klidně považovat, nebo snad je špatnej i třeba meduňkovej čaj, kozlíkový kapky a podobně? No a c) na normální, zcela opodstatněnej a logickej smutek a momentální rozhozenost brát antidepresiva (to jest léky na duševní nemoc) škodlivý bude stejně, jako polykat na rýmu antibiotika, a spíš ještě víc.

Offline Sweet Potato
40334 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:36

barbucha To jakože neškodný jsi napsala první ty.

Jistě i psychiatři jsou dobří a špatní, ale přece jen je pravděpodobnější, že snad spíš posoudí on, než internetové diskutující. To, čemu ty říkáš logickej smutek, může totiž být více či méně závažná forma reaktivní deprese. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:43

Emerald prajem veľa síl. 

Offline barbucha blogger
35828 příspěvků moje polička 22. října 2022 22:47

Sweet Potato 

Může a nemusí. Já nikoho nediagnostikuju, dala jsem s dovolením jen tip (na to jakože neškodný, ano) - nechápu, že tě to tak bere.

Pokecat s psychiatrem nebo psychologem je prospěšný v každým případě, ale sypat hned antidepresiva?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. října 2022 23:23

Hele ja myslim, ze tady slo proste o to trochu nestastny spojeni "nenavykova antidepresiva", protoze (a ted nechci nikoho podcenovat) pod AD velka cast laicke verejnosti predstavuje i ty rizikovejsi benzodiazepiny. Samozrejme ze brani AD bez diagnozy nema opostatneni, ale stejne jako neni jen jeden typ deprese nebo uzkosti, nejsou jenom jedna antidepresiva. 

Myslim, ze tu nikdo nikoho nadalku fakt nediagnostikuje, ale pocatky ruznych uzkosti a depresi umi byt velmi plizive a pokud ma clovek pocit, ze "neco neni v poradku" je to indikace k tomu poradit se na patricnych mistech. Resenim nemusi byt nutne ta AD, ale pokud je ta indikace opravnena, tak to vcasny zahajani terapie je dulezity. Kdyz je ten pruser na svym vrcholu, muze bejt uz pozde. To si myslim byl point tech prispevku

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. října 2022 17:24

Chtěla jsem si přijít postěžovat, jak jsem neustále přichcíplá tím covidem, jak zvládnu celý den jen polehávat, i když už nemám teploty a jak si neumím představit, že se vracím do práce (jdu jen ve čtvrtek), ale nějak tady na výše napsané neumím navázat. Mám dojem, že jsou tu snad všichni uznalý a orientovaní, přesto nechápu tu míru nedorozumění. Že existuje reaktivní deprese, na tom se shodneme? Myslím, že Emerald můžem maximálně tak poradit, aby si nechala vhodnou léčbu nasadit odborníkem, pokud sama píše, že potřebuje něco, aby mohla fungovat. Spousta praktiků nešetří benzodiazepiny, ti poučenější umí třeba i Citalec. Emerald jen přeju spoustu sil.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 23. října 2022 17:42

Lama_z_Lana diky!!!!

Offline Dadoo
11685 příspěvků moje polička 23. října 2022 18:11

marieu přesně! Citalec jsem teď dostala já.

A protože trvá až tři týdny, než zabere, dostala jsem i neurol, než nastoupí účinky. Ten se snažím moc nebrat, max 1 denně. A po měsíci to bude moje dr. řešit dál. 

Offline SunEclipse
3484 příspěvků moje polička 23. října 2022 18:29

marieu každá stížnost je relevantní, ať je ti brzy lépe

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 23. října 2022 18:36

SunEclipse v tom počasí, co je venku, je to dvojnásob vopruz. Díky.

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 23. října 2022 20:06

marieu Ať je brzy lépe! Já jsem po tom prvním kovidu měla nepředstavitelnou únavu, trvalo to měsíc než se to nahodilou do fakt takového toho běžného stavu. Takže ono to půjde, a snad i rychleji. 

Offline Catherinne
10842 příspěvků moje polička 23. října 2022 20:45

Včera probíhala oslava kulatých narozenin a těsně před odchodem maminka spadla ze čtvrtého schodu dozadu na hlavu. Vůbec nikdo neví, jak se to bohužel stalo. Má naprasklou lebku, měla krvácení do mozku, otok mozku a má dvakrát zlomenou ruku

Moc prosím o hromadnou sílu ať se z toho dostane

Offline AprilTwelve
1024 příspěvků moje polička 23. října 2022 20:46

Catherinne ❤❤❤ moc držím palce a věřím v dobrý konec.... drž se

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 23. října 2022 20:48

Catherinne moc držím palce

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. října 2022 20:54

Catherinne Bože to jsou šoky! Myslím na Vás.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. října 2022 20:55

Catherinne drzim palce moc

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 23. října 2022 20:56

Catherinne Držím palce!

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. října 2022 20:56

Catherinne Ach ne. Drzim palce

Offline Kokoska
34919 příspěvků moje polička 23. října 2022 21:06

Catherinne drzim palce fest! 

Offline Pinot Noir
29867 příspěvků moje polička 23. října 2022 21:07

Catherinne ach ne! Posílám sílu a držím palce.