Sweet Potato no právě. A v této situaci, kdy dobrý psychiatr je narychlo téměř nedostupný, připadá mi barbuchou doporučovaný tryptofan jako lepší volba. Minimálně není návykový.
Stěžovací vlákno
Nemôžem zohnať kožného lekára, ktorého celkom súrne potrebujem....Kožná, ku ktorej sme roky chodili, je už pár rokov na dôchodku. V okresnej nemocnici nemáme kožiara ani jedného!!! Všetci odišli do dôchodku alebo neviem kde....Včera som obvolala snáď 10 ambulancií v najbližšom krajskom meste, ale všade majú plno, neberú....![]()
Biely kvet Obrať se na svoji zdravotní pojišťovnu.
Kan Ďakujem, to mi radil aj muž, ale moc som tomu neverila, že by mi pomohli. Ale skúsim, aj tak už neviem, čo robiť.
Isca Solenice
nic tam není, ale ta hráz, ta hráz... a voda... moc se nám tam líbilo.
Sweet Potato Děkuju moc, on je to běh na celej život , člověk musí úplně opustit myšlenku, že ten dotyčný vyjde "spravený", a hlavně taky jako blízký být ochoten přestavět vlastní náhled a reakce ale - ťukťuk- posun tam je, a snad vybudovaná nějaká strategie a základní návyky pro zvládání zátěže.
AprilTwelve Jj, příroda je tu úžasná, a hráz s elektrárnou, a přehrada, a když se člověk vyšplhá z údolí Kamýku na vyhlídku..Jenom ta cesta z Brna trochu na dlouhý lokte, a když jeden sedí v ohromným sále hospody, která byla zjevně stavěná na jinačí šrumec, jako jeden z pěti hostů...
Isca jj přesně... my tím byli úplně uchvaceny, ale jinak dost zmar...
Isca a ve který hospode jsi? my byli v penzionu Kaskáda Solenice a měli tam takový hrozně zvláštní sál, co vypadal jako bazén s discokouli... ale taky prázdný... paní nám říkala, že ty ubytovací kapacity vznikly původně kvůli stavbě přehrady, pak turismus a teď mají víc plno, když se přehrada opravuje... tam fakt nic není kolem...
bram tak to jsem ráda, že se to začíná měnit. Je klidně možné, že to byl i ten tryptofan, někteří psychiatři ho i doporučují, než nasadí antidepresiva. Je to enzym, podporující tvorbu serotoninu.
AprilTwelve Penzion Kaskáda, i tu přespím.
Isca jo tak to je přesně ono...
Taky jsem na to koukala jak na zjevení,včetně té lávky nad sálem, minule jsem bydlela hned nad schody, tak jsem ho nezaregistrovala, ale taď až v 10.. dcera říkala, že prý se tam pořádaly diskotéky kdysi..a na jaře tu bydlelo teda dost chlapů , co dělali na stavbě novýho výtahu pro lodě..
Isca no ten sál je fakt hrozne zvláštní... my měli pokoj právě naproti těm oknům do sálu a vůbec jsme nejdřív nedokazali rozklicovat, co vlastně vidíme... I ta restaurace dole je veliká. ... všechno taková jakoby zašlá sláva
byli jsme tam vloni v září a o té plánované stavbě právě paní mluvila, že to bude po covidu snad vzpruha trochu...
Isca Asi bych s tebou měla dát nějaké soukromé kafe a načerpat nějaké rady v podobné rodinné situaci. Ať to u vás jde co nejlépe
.
Renusatko Klidně, ráda, jen nevím, jestli mám co radit????sama vím, že bych měla začít se svojí terapií, protože ono se to dítě nevylíhlo a nevyrostlo takhle samo od sebe????
SSRI antidepresiva praktik může předepisovat od roku 2005-07, takže tady prosím nestraste Iexaurinem.
Emerald Ach jo :-( Nevím co napsat, ale myslím na tebe a přeju hodně sil. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.