continuity Kdyby ta chemo aspon mohla zacit... Zatim to kvuli jinym problemum mozne neni a cas se krati.
Stěžovací vlákno
Emerald achne, drž se a nech si pomoci ![]()
Emerald Ach ne. Držte se. ![]()
Lama_z_Lana já tohle vykecávání přes sluchátka znám jen z Lidlu ve městě, co bydli moji rodiče. Tady mají sluchátka taky, řeší tam jen, co kolik stojí, nebo ať přijde někdo na kasu. Vlatne vůbec nevídám zaměstnance v supermarketech, že by se spolu bavili.
Tabea ti v lidlu jsou ve strašným zápřahu a přitom velice slušní (narozdíl třeba od pokladních v Albertu který jsou fakt nesnesitelný), takže jim to ráda odpustím.
Tabea jo takhle. Ja myslela, ze si telefonujou soukrome.
viktorka_od splavu podle mě je odposlouchávají, protože vždycky řeknou ty tři věty (máte apku, hezký den apod.), i když už je dotyčný dávno pryč. Ale máš pravdu, jsou ve velkém zápřahu a nemůžu si na ně stěžovat. Mají teda i lepší ohodnocení, co vím.
Evaeva nevím jak je to teď, ale mívaly lepší peníze než paní na přepážce v bance.
continuity kolik maj v Lidlu visí u nás na plakátech, ale nevím, kolik mají v bance
Ale vím, že když u nás otevřeli Lidl, spousta pokladních z alberta tam odešla za lepšími penězi. A pak se většina zase vrátila, protože se tam víc maká.
Emerald
hodne sil!
Evaeva J znám ty výplaty jen z plakátu jaka bude realita těžko říct. Taky tam může být mnohem větší buzerace nejenom dřina:-D
Evaeva no v bance měli méně. když jsem tam dělala, zrovna to Lidl na ty plakáty začal věšet. Dost se řešila ta komunikace k tomu. ![]()
viktorka_od splavu Chodíš do Albertu na Halasáku? ![]()
Karja je tam i větší buzerace. Bude to teda pobočka od pobočky samozřejmě
Lama_z_Lana Jo, soukromě, ale s kolegama po interní lince.
continuity ale na tech plakatech pisou "po dvou letech", tezko rict kdo tam tak dlouho vydrzi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.