Pak mi přijde smutný, kolik lidí si ty sluchátka nevyndá třeba u kasy, to mi přijde teda i pěkně neslušný vůči tý prodavačce.
To je děsný, souhlasím. Já teď byla v Bille a tam to ovšem dělala pokladní, markovala a u toho mluvila. Taky nic moc.
Pak mi přijde smutný, kolik lidí si ty sluchátka nevyndá třeba u kasy, to mi přijde teda i pěkně neslušný vůči tý prodavačce.
To je děsný, souhlasím. Já teď byla v Bille a tam to ovšem dělala pokladní, markovala a u toho mluvila. Taky nic moc.
Emerald to je mi moc líto ![]()
Emerald drž se![]()
Emerald to je mi líto. ![]()
Pinot Noir tohle dělají někdy v Lidlu. Tam ty sluchátka mají povinně, tak si jimi pokladní někdy povídají ![]()
Emerald
, to je hrůza, hodně sil přeju.
Emerald ach jo ![]()
Evaeva no ja uz som pokladnicke zoparkrat odpovedala nez som si uvedomila, ze to nehovori na mna ![]()
Emerald na to sa moc napísať ani povedať nedá. Tak len veľa síl a moralnu podporu od nad ![]()
Mrakoplas Evaeva Pinot Noir to se mi jeste nestalo, ale je to stejne blby. Spis se divim (pokud to byl nejaky vetsi obchod), ze to vedeni nevadi.
Emerald Hodně sil. A všechny prognózy doktorů se splnit nemusí
.
Vsem moc dekuju za ucast! Nemuzu se srovnat s tim, ze se vitalni samostana zena za mesic a pul tak moc zmenila. Neji, protoze ji neni dobre, hodne hubne, je unavena. A vubec s tim nekoresponduje jeji oblicej, protoze ten ma porad na 69 let velmi mladistvy. Metastazy jsou uz bohuzel vsude mozne. Nevim, jak to zvladnu. Kazdy rok je v nasi rodine neco, snazim se hodne ovladat kvuli detem, ale mam mam pocit, ze pohar me odolnosti uz pomalu preteka.
Emerald můžeš se jít někam poradit? Třeba alespoň k praktikovi, pokud nesezenes někoho přes duši?
Zápřah je to teď hroznej pro každého, těch katastrof už je moc a ještě když se to vysype v nejbližší rodině. ![]()
Emerald je mi to moc líto a nejsem povolaná nikomu radit, ale stejně - neovládej se prosím
continuity Psala jsem prakticce, chci ji poprosit o nejaka nenavykova antidepresiva, abych byla schopna fungovat. Desim se toho, co prijde.
viktorka_od splavu Ja vim, ze to neni dobry pristup, ale deti si uz taky zazily dost oskliveho, chci, aby ve mne citily oporu.
Emerald
jedno pro tebe a další
promaminku...Taky bych někam šla jak píše continuity je toho přes míru.
Emerald já ti rozumím, ale bojím se že takhle to nefunguje.
Emerald může je psát kromě psychiatra i neurolog.
Chvíli trvá než zaberou, ale pak je to fakt lepší. A to nám pidi dávku kvůli migrénám, stejně to je hodně znát.
Držím palce, paliativní chemoterapie ji může pomoct, že ji bude alespoň na chvíli líp. Snad se to povede.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.