Catherine dočítám a teda!!! Moc držím palce ![]()
Stěžovací vlákno
Pavlena vis co, ona se v ten moment potrebovala uklidnit, ze bude vsechno dobry, kdyby se neco stalo. Ja bych si k sobe vzala dite me kamaradky, svagrove, segry... kdyby nemelo kam a ke komu jit. Doma to vi, mam to v genech :))
marieu měla jsem covid minulý týden, podruhé, poprvé v dubnu 2021
Každý den jiný problém-pondělí bolest kloubů a zimnice, v úterý kašel, ve středu bolest hlavy, ve čtvrtek zažívací potíže... nejhorší byla středa, to bylo fakt příšerný
Při prvním covidu jsem měla ty samé příznaky, akorát se to nestridalo tak rychle
Přeji, ať je ti už jen lépe ![]()
Marodi, ať je brzy líp.
Díky moc všem
Mrakoplas narkóza je vždycky stres pro všechny zúčastněné
Maminka je díky tomu klidnější. Bude určitě v pořádku.
Pavlena Tohle mě napadlo poprvé letos, když jsme jeli s manželem bez kluků na dovolenou. Vždycky jsem byla "domluvená" s bráchou, že se v případě potřeby postaráme, on o moje děti já o jeho. Teď jsem celkem ráda, že už stašímu je 20 a vím jistě, že starost mého bratra už by určitě nechtěli.
Pavlena Evaeva dik, uz som sa trocha vzchopila :)
A este sa chcem postazovat na tu nasu vlhkost v byte. Aj napriek vetraniu, ktore je teraz k nicomu lebo prsi, mam takmer vsade 70%. Ked nechcem zbytocne kurit (co tento rok fakt nechcem), co s tym robit? Kupit odvlhcovac? To uz radsej mozem zakurit a aspon bude teplo ![]()
Mrakoplas no, vitej v klubu. Bohuzel funguje akorat to zakurit :(
a pak savo proto plisni
moora nastastie plesne zatial nemame (dufam!). Ono sme taku vlhkost mali asi cele dva roky ale az tento rok sme kupili merace. Kurit sa mi este moc nechce, je tu tak 21-22 stupnov. Prestanem varit a prat, aj tak ma to neba
.
moora a ked sa mozem spytat byvas v dome ci byte? Nechavas kurenie temperovat cez zimu cely den aj ked ste mimo? Co sa ti osvedcilo najviac? Konec doternych otazok :)
Makara nad tym som uz rozmyslala, ale treba neustale dokupovat naplne a jeden je len na jednu miestnost. Tak neviem ci by sa to nepredrazilo. Ale jeden asi na skusku kupim.
Mrakoplas v dome, je to starej barak, takze zadny zatepleni, stavenej na salavy teplo. kdyz jsme zvedli termostat na 22, tak se to vyznamne vylepsilo. Ted jsme stahli na 20 a uz se rosej okna. Hodne je taky znat, kolik tu dejcha zivocichu. Kdyz se odstehovala pulka domacnosti, to bylo znat. Odvlhcovac nijak zvlast nepomahal, ale nemeli jsme teda zadnej profi pristroj, uplnou sunku zas ale taky ne. V pracovni dny pres den a v noci mame nastavenej utlum na 17.
edit: ten pohlcovac vlhkosti jsme taky meli, nic moc teda. Proste fakt topit, no... ale jestli nebojujete s plisni, tak ta vlhkost asi nevadi?
Moc děkuji všem ![]()
Dnes to bylo zase o kapičku lepší, ale i tak se mi neodjíždělo dobře. Snažila jsem se jim v bytě udělat spoustu práce, vyprala jsem tři pračky, s tím by si její muž neporadil, nachystala jsem postupné tašky do nemocnice, zařídila na zítra br. kaši, na středu vývar, za ty dva dny mám v mobilu 49 volaných hovorů...
Zítra si musím jít zaběhat...
marieu přeju úlevu a brzké uzdravení
Ellen to je dobře, že vyšetření dopadlo dobře
Catherinne Půjde to pomalu, ale půjde! ![]()
Vyčisti si zítra hlavu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.