moora jo prave dnes som bola skoro cely den doma sama, ani pradlo nebolo, nemam to na koho zviest! Okna sa zatial nerosia ale v zime s tym mavame problem. No vadi mi to,bo sa tu vecne mnozia vselijake male potvorky, ktore oblubuju vlhkost :/
Stěžovací vlákno
Sweet Potato jo, přesně to potřebuju, už dvě noci jsem nespala, tak snad doma to konečně zalomím.
Magráta děkuju. Já teď prvně, prakticky rok po hoosteru, takže víceméně jako neočkovaná. Nepřála bych si prožít jakkoliv vážnější průběh, i tohle bylo fakt nahouby. Dneska je první den, co jsem jakž takž. Čeká mě ale krušnej závěr roku v práci, tak mám trochu obavy a ne teda o vánoční pečení. Každej rok, co děti odrůstají, si říkám, že LETOS si ten advent už dakt užiju a ono jen dál a houšť bída... no, hlavně to zdraví. Všem bez výjimky.
Mrakoplas no, vitej v klubu. Bohuzel funguje akorat to zakurit :(
a pak savo proto plisni
![]()
nam už se okna rosi tak měsíc :-(
Potrefenáhusa
My dostali rovnou k pokynům k domu návod, jak bojovat s vlhosti a plísní.
No jo ale vy ste v domoch, my v bytovke.
Garfie je to děsný, my máme v ložnici takovej studenej roh a fakt hrozny
i mne v noci budí, když ta voda z okna kape na zem :-( moc dejchame :-(
Potrefenáhusa To je hustý...já takhle doma dávala na okna ručník. Tady nám mimochodem poradili za slunných dnů hodně větrat, no tak to by mě samotnou nenapadlo, že jo. ![]()
Garfie hlavne když ty slunne dny u vas nastanou.
Ach, mam taky velkou ranu. Na onkologicke onemocneni zemrela dnes v noci nase skvela kamaradka a mlada zena. Byla dlouho a vazne nemocna, ale stejne je to sok. Obcas jsem ji navstevovala, ale posledni dobou byvala hodne unavena, po chemoterapiich ji byvalo zle a moc ty navstevy nevychazely. Ted me to mrzi samozrejme, spoustu jsme si nerekly.
Jos
uprimnou soustrast.
Jos
upřímnou soustrast
Jos
upřímnou soustrast
Jos uprimnu sustrast
Toto je vzdy hrozne, prezivala som presne to iste pred pol rokom :(
Jos to je mi líto ![]()
Jos upřímnou soustrast ![]()
Jos Mrzí mé to. ![]()
Mně Ceresit tedy vůbec nepomohl, měla jsem ho v místnosti v nejstarší části domu, rohová, studená, zdi z části kamenné, tableta se rozpustila během čtrnácti dnů, ale výsledek žádný /opakovala jsem několikrát po sobě/. Takže jen větrám, co to jde, když venku není vysoká vlhkost vzduchu + nemám skříně apod. až u stěn kvůli cirkulaci vzduchu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.