Stěžovací vlákno
Jos to je mi lito...![]()
Jos To je moc smutné. Upřímnou soustrast. ![]()
Jos upřímnou soustrast ![]()
Jos to je mi líto
euridike dakujem za skusenost, aspon usetrim.
Mrakoplas my máme starý dom a naši kurili len na prizemi a jedna izba dole tiez bola odstavená od tepla a ked sme prišli na noc tak tam zapli. Mama sa stale sťažovala na plesne. Az ked sme zateplili poschodie a zacali kúriť vsade, zrazu je pokoj. A to stačí pritom niekde len temperovat. Ale teda zas to nie je lacné ked pouzivame plyn. Mozme teda striedať zdroj kotol na drevo aj plynový kotol a navyše male krbovky v obývačke. A napriklad zrovna teraz mam teplo zo zimnej záhrady, kde slnko svieti, tak preco ho nepustiť ďalej?

Jos uprimnu sústrasť ![]()
Janulik03 tu zimní zahradu ti moc závidím ![]()
moora diik teraz je tam uplne najlepšie, uz nie tak horko a pritom svetlo a teplo. Kiežby sa dali takto vyriešiť okna v obývačke a jedalni, to by bolo niečo. No nič, budeme tu už musieť vydržať aj tak.
Niekedy premýšľam ze je dom na nás priveľký a že by sme mohli mať niečo malé svetlé s malickou záhradou.
Janulik03 mas to fakt krasne, uplne z toho tryska pohoda. Slnko mi to na juznej strane zrazilo na 60 %, tiez vetram ale nemam taky pekny vyhlad :)
Po 5 letech odcházím ze zaměstnání za zajímavou (tedy především nečekanou) nabídkou a dosavadní kolegyně - podřízené se začaly chovat ... no ... nestandardně.
Moj najnovsi projekt je opraviť skleník. Su tu nazory miesto skla dat lexan, sklenik zbúrať a moj ho natrieť, opravit popraskane skla, na zem dat štrkovy chodník a mam kde na jar vysiat vsetko co potrebujeme. Lenze je to fak veľký skleník, muz ma práce nad hlavu, tak ukecavam syna na spoluprácu. Ked tu mám byť, potrebujem aby to aj vyzeralo a je toho moc. Takze sa sťažujem, že to asi najviac odmakam ja. No tak mi treba. Len ešte neviem či biely alebo čierny rám?

Je mi to líto. ![]()
Jos strašně smutný. přijmi, prosím, upřímnou soustrast.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.