Catherinne
, maminke veľa sily a vám tiež
Stěžovací vlákno
Moc na všechny myslím a přeju hodně sil!
Jdu si taky postěžovat, velmi krátce a věcně: Covid v 7 měsíci těhotenství
Mám za sebou tři dávky očkování, teploty nemám, ale kašlu, potím se a přišla jsem o čich. Zakázala jsem si na internetu hledat heslo covid v těhotenství a jen se lituju. Grrr.
GChK soucítím, velmi. Máš Clexane??
Catherinne to me moc mrzí, doufám, že maminka bude v pořádku! ![]()
Catherinne Držím palce, ať je maminka brzy v pořádku
marieu Nemám, volala jsem dneska do poradny a zatím mi ho psát nechtějí. Budu se prostě hodně hlídat a fňukat si. A děkuju
.
GChK aha, tak tedy držím palce, ať je to jen lepší.
GChK To bude dobrý, držím pěsti! ![]()
GChK Klidně tady fňukej do aleluja, lepší než googlit!!
Catherinne Ježiši... ale jestli je při vědomí, bude to dobrý!!
(jedna moje kamarádka přesně takhle spadla ze schodů v A Studiu Rubín, ležela na JIP v Motole dlouho, ale nakonec jí zůstala jen jizva po tracheostomii. Takže to jistě dopadne (hahaha) dobře!)
Catherinne
drzim pěsti,tyhle nenadálé úrazy mě děsí, ve vteřině ti to otočí život. ![]()
GChK Dobře děláš. Negoogli a všechno dobře dopadne!
Mama ide vo svtrtok na odstranenie vajecnikov a dnes ma skolila k jej dispozicnym pravam a majetku - kde co ma. Ja chapem, ze je to spravne, treba byt pripraveny na vsetko ale aj tak ma to dostalo ![]()
Mrakoplas Bude to dobrý! ![]()
Mrakoplas bude to v pohodě. Opatrujte sa.
Mrakoplas to bude dobrý
Kamarádka mě před svojí operací instruovala, jak se postarat o její děti. Říkala, že bude klidnější.
Sweet Potato continuity Lamicka dakujem, ja som to tak doteraz brala ale ona ma tym trochu vystrasila. No uz nie je najmladsia, tak sa toho zjavne zacala obavat.
Catherinne ctu az ted, sileny... drzim vsecky palce a snad to bude jen lepsi a lepsi...![]()
Mrakoplas bude to dobry a neni blby to udelat ale, zvlast pokud to mamu uklidni.
Lamicka tyjo. Tohle bych mela taky udelat (kam dceru), muzu vlitnout pod tramvaj, zeano. A ne, otec se fakt nepostara a pokud bych tu nebyla, tak ani nechci, aby to zkousel. Vlastne me k tomu inspiroval drahy (varoval me
), co ma takto "slibeneho" klucika od sve kamaradky. Jenze musim s moji kamoskou overit, zda by ten muj darecek chtela. (Vim, ze by nevahala by ani vterinu
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.