Jos uprimnou soustrast ![]()
Stěžovací vlákno
Catherinne Ja mam taky rodice v Koprivnici a neco jsem se k nim vlakem najezdila. Drzim palce, at najdes nejakej slusnej spoj.
Zcela přízemně si stěžuju, že jsme chtěli jet o víkendu do Drážďan, ale nějak jsme zaspali (spíš jsem teda čekala, jaké bude počasí) a v pondělí už byly obsazené všechny vlaky i vhodná ubytování ![]()
Vari díky, já teda do K. ani nepojedu, pojedu Leo Expresem přes Suchdol do NJ.
Když nebude mít nic zpoždění budu tam 12.23 a 14.38 mi to jede zpátky. To je 2.15 hod času. Kdybych počítala půl hodinu nahoru k nemocnici a půl hodinu zpátky, půl hodinu na Jipce u maminky, zbývá mi 3/4 hodinky k dobru.
Kdyby mi něco ujelo, budu muset zpátky Regiojetem, ale tam je ještě jeden přestup v Hranicích a to se mi moc nechce. Ale budu muset ![]()
Catherinne Držím palce. A myslím i na další své kamarádky (3), které momentálně řeší svoje rodiče ve vážném stavu na JIP. Nějak se to sešlo, tak všem přeji dobrý konec a návrat ke zdraví. ![]()
clothilde Au, to bolí jen z popisu. Ať to co nejdřív přejde a nejsi moc modrá a žlutá.
clothilde Štěstí v neštěstí, držím palce, ať je to co nejdřív v pořádku.
clothilde tak ať to rychle zmizí
clothilde tak ať to rychle zmizí
Chjo, rodiče 80+ už potřetí Covid, a tentokrát je to pěkně bere. Naštěstí jsme z praktičky vyprosili antivirotika (proběhl pokus pouze o poučení o izolaci), tak se modlím, ať zaberou![]()
Isca soucítím
u nás mají covid naši i babička (88), všichni nenaočkovaní, mamka při prvním covidu skončila v nemocnici
tentokrát má mamka aspoň ta antivirotika. Babička nemá nic, protože zvrací a praktická řekla že je zbytečné jí to psát, že to stejně neudrží a napsala jí isoprinosine![]()
Sairon Ježišmarja, není aspoň u babičky čas ji odlifrovat do špitálu, ať rychlou nebo po vlastní ose? Jako nechápu občas přístup praktiků. Když zvrací, nenapíšu léky..vždyť je to už na kapačku, už kvůli výživě. Chápu, že někdy starší lidi ten špitál moc nemusí, a chápu z máminých zkušeností, proč, ale praktická to měla aspoň navrhnout.
Jinak , naši měli už tři dávky očkování, během roku 2021, a stejně je to dohnalo.
Isca No já bych ji tam.nejradši poslala, i kvůli dehydrataci, ale ona nechce, asi se bojí že už se od tama nevrátí
naši to řeší, tak snad to nějak dopadne
Sairon
držím palce, ať to dopadne co nejlíp.
Na miestach na krku, kde som sa najčastejšie parfumovala, sa mi objavil zlatý stafylokok. Nenápadný červený fliačik sa mi už riadne zväčšil. Vyzerá to tak, že na ATB je rezistentný a framykoin masť tiež nezaberá. Kožný doktor sa u nás nedá zohnať, našla som jedného sùkromníka v Žiline, ale najbližší termín má v decembri, asi som v telefóne znela zúfalo, sestrička mi nakoniec povedala, že mám zavolať ešte v pondelok.
Dávam si aj obklady z hypermangánu, tie mi občas na chvíľku zaberú a potom sa fľak objaví znovu, ale väčší. Objednala som si rakytníkový olej, ktorý by na to údajne mal zabrať, ale čítala som že niekedy sa stafylokok nevylieči ani za 20 rokov. Okrem toho môže preniknúť pod kožu, napadnúť vnútorné orgány a vyvolať životu ohrozujúce choroby. ( Dočítala som sa na internete. )
Takže momentálne som smutná, nešťastná a zúfalá.
Poradíte niečo? Máte niekto podobné skúsenosti?
Biely kveta mela jsi atb i k vnitrnimu uziti nebo jen lokalne? Protoze masticky mohou byt malo i na nerezistentniho stafylokoka. Mela jsem ho v zivote 2x a vzdy jsem se ho zbavila, ale mela jsem vzdy nejaka "celkova" atb. Drzim palce!
Gatita Ďakujem, áno mám aj ATB tabletky.
Dnes a denne sa môžem posťažovať na moju mamu, nikdy nebude rešpektovať, že žijem a robím veci inak ako ona, pretože "takto ma ona neviedla", neoplatí sa s ňou vôbec hádať, ale niekedy mi to nedá a musím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.