Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. října 2022 08:31

Jos  uprimnou soustrast

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 26. října 2022 08:41

Catherinne Ja mam taky rodice v Koprivnici a neco jsem se k nim vlakem najezdila. Drzim palce, at najdes nejakej slusnej spoj. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2022 11:36

Zcela přízemně si stěžuju, že jsme chtěli jet o víkendu do Drážďan, ale nějak jsme zaspali (spíš jsem teda čekala, jaké bude počasí) a v pondělí už byly obsazené všechny vlaky i vhodná ubytování

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 26. října 2022 14:09

Vari díky, já teda do K. ani nepojedu, pojedu Leo Expresem přes Suchdol do NJ. 

Když nebude mít nic zpoždění budu tam 12.23 a 14.38 mi to jede zpátky. To je 2.15 hod času. Kdybych počítala půl hodinu nahoru k nemocnici a půl hodinu zpátky, půl hodinu na Jipce u maminky, zbývá mi 3/4 hodinky k dobru. 

Kdyby mi něco ujelo, budu muset zpátky Regiojetem, ale tam je ještě jeden přestup v Hranicích a to se mi moc nechce. Ale budu muset

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. října 2022 15:36

Catherinne Držím palce. A myslím i na další své kamarádky (3), které momentálně řeší svoje rodiče ve vážném stavu na JIP. Nějak se to sešlo, tak všem přeji dobrý konec a návrat ke zdraví.

clothilde Au, to bolí jen z popisu. Ať to co nejdřív přejde a nejsi moc modrá a žlutá.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 26. října 2022 17:11

clothilde Štěstí v neštěstí, držím palce, ať je to co nejdřív v pořádku.  

Offline clothilde
2055 příspěvků moje polička 26. října 2022 21:02

Renusatko Isca 

dekuju za ucast. Uz se zacinam vybarvovat

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 26. října 2022 22:05
Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 27. října 2022 10:27

clothilde tak ať to rychle zmizí 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 27. října 2022 10:27

clothilde tak ať to rychle zmizí 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. října 2022 13:53

Chjo, rodiče 80+ už potřetí Covid, a tentokrát je to pěkně bere.  Naštěstí jsme z praktičky vyprosili antivirotika (proběhl pokus pouze o poučení o izolaci), tak se modlím, ať zaberou

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. října 2022 15:20

Isca soucítím u nás mají covid naši i babička (88), všichni nenaočkovaní, mamka při prvním covidu skončila v nemocnici tentokrát má mamka aspoň ta antivirotika. Babička nemá nic, protože zvrací a praktická řekla že je zbytečné jí to psát, že to stejně neudrží a napsala jí isoprinosine

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. října 2022 15:35

Sairon Ježišmarja, není aspoň u babičky čas ji odlifrovat do špitálu, ať rychlou nebo po vlastní ose? Jako nechápu občas přístup praktiků. Když zvrací, nenapíšu léky..vždyť je to už na kapačku, už kvůli výživě. Chápu, že někdy starší lidi ten špitál moc nemusí, a chápu z máminých  zkušeností, proč, ale praktická to měla aspoň navrhnout. 

Jinak , naši měli už tři dávky očkování, během roku 2021,  a stejně je to dohnalo. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 27. října 2022 15:49

Isca No já bych ji tam.nejradši poslala,  i kvůli dehydrataci, ale ona nechce, asi se bojí že už se od tama nevrátí naši to řeší, tak snad to nějak dopadne 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 27. října 2022 16:47

Sairon držím palce, ať to dopadne co nejlíp.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. října 2022 17:30

Isca Sairon To bude dobrý, mamka měla taky zvracecí průběh, neočkovaná a isoprinosine jí pomohl. Teď to měla podruhé a očkovaná a bylo jí daleko hůř, ani ležet nemohla, protože má v noze pořád tu sraženinu. Prostě pořád něco.

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 28. října 2022 09:51

Na miestach na krku, kde som sa najčastejšie parfumovala, sa mi objavil zlatý stafylokok. Nenápadný červený fliačik sa mi už riadne zväčšil. Vyzerá to tak, že na ATB je rezistentný a framykoin masť tiež nezaberá. Kožný doktor sa u nás nedá zohnať, našla som jedného sùkromníka v Žiline,  ale najbližší termín má v decembri, asi som v telefóne znela zúfalo, sestrička mi nakoniec povedala, že mám zavolať ešte v pondelok. 

Dávam si aj obklady z hypermangánu, tie mi občas na chvíľku zaberú a potom sa fľak objaví znovu, ale väčší. Objednala som si rakytníkový olej, ktorý by na to údajne mal zabrať, ale čítala som že niekedy sa stafylokok nevylieči ani za 20 rokov. Okrem toho môže preniknúť pod kožu,   napadnúť vnútorné orgány a vyvolať životu ohrozujúce choroby. ( Dočítala som sa na internete. ) 

Takže momentálne som smutná, nešťastná a zúfalá.

Poradíte niečo? Máte niekto podobné skúsenosti?

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 28. října 2022 11:08

Biely kveta mela jsi atb i k vnitrnimu uziti nebo jen lokalne? Protoze masticky mohou byt malo i na nerezistentniho stafylokoka. Mela jsem ho v zivote 2x a vzdy jsem se ho zbavila, ale mela jsem vzdy nejaka "celkova" atb. Drzim palce!

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 28. října 2022 11:33

Gatita Ďakujem,  áno mám aj ATB tabletky.

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 28. října 2022 11:43

Dnes a denne sa môžem posťažovať na moju mamu, nikdy nebude rešpektovať,  že žijem a robím veci inak ako ona, pretože "takto ma ona neviedla", neoplatí sa s ňou vôbec hádať,  ale niekedy mi to nedá a musím