Na úly jsem loni objevila super vychytávku. Nevysypavam cukrem formičky, ale z těsta udělám kuličku, tu vyválím v moučkovém cukru a pak natlačím do formičky. Jde to ven opravdu samo.
Stěžovací vlákno
Kokoska aha, my to děláme naráz, pár dní před svátky. Máma to brání svým tělem
U nás se prostě cukroví do štědrého večera nejí.
continuity tak to děláme leta
ale někdy to jde hůř ven, někdy to jde dobře ![]()
Potrefenáhusa nám se to nepovede při tom rozdělávání, to už v tom máš krém.
no nemáš prave, já to vyndam, necham do druhyho dne zaschnout a pak teprv plnim a davam dno
cukrovi se muže jist furt, na ten stedrej den je pak všeho moc a nikdo to už moc nechce
(ale nejlepší cukroví je sesypany v krabici z jiných domácností na Silvestra)
Potrefenáhusa Já bych možná napsala jen "sesypaný z jiných domácnosti":-D.
Karja dneska už bohužel jo
Kokoska má tam nějaké úlomky, hybnost to omezovat bude, proto jí to chtěli operovat, ale je důležitější mít v pořádku hlavu. Jestli to půjde operovat i později jsem se už nezeptala, zamluvil jsme to něčím jiným, těch informací je vždycky tolik, že na něco zapomenu.
Jsem strašně unavená, ale jedu dál...
Catherinne drz se, je to narocny. Ale ono to postupne pujde, jen to chce trpelivost.
Potrefenáhusa u nás toho jídla moc není a cukroví vyndává se až po večeři. Nikdy se nestalo, že by ho někdo nechtěl:) Do tří králů nezbude skoro nic. My děláme jednu až jednu a půl dávky a je nás na to sedm. Naopak cukroví jiných mě nechává chladnou, já jím akorát od maminky.
Catherinne Drž se, jedna musí postupovat jeden krok za druhým ![]()
Když už se jede cukroví - kde sháníte rybízovou marmeládu? Ne džem s kousky, ale fakt čisté želé?
viktorka_od splavu aha, tak to jsem blbe pochopila, myslela jsem, ze je to jen unik pred vanoci nekam, kde to je nebude nic pripominat.
Ale jsi dobra, ja bych na to nemela jet nekam sama, tohle na lidech obdivuju
dzizisketa Doma
, ale to asi slyšet nechceš.
No jako když nebude zbytí, něco vymamim z mamči, taky jsem se v létě na výrobě podílela, ale zrovna u téhle mamča nerada pouští chlup.
Archivářka Potrefenáhusa Díky!
Potrefenáhusa snad ne!
dzizisketa Ta ,,Linecká směs,, to jsi zkoušela? Já si to teď z hlavy nepamatuju, přišlo mi to jako želé.
dzizisketa koupila jsem vloni na rohliku znacku Darbo a byla dobra, kysela
Na úly jsem loni objevila super vychytávku. Nevysypavam cukrem formičky, ale z těsta udělám kuličku, tu vyválím v moučkovém cukru a pak natlačím do formičky. Jde to ven opravdu samo.
takhle se to u nas doma děla odjaktěživa ![]()
A ja se ted rozhodla,ze si letos Stedry den zrusim.Tady svatek neni,stopro pujdu do prace minimalne do 18hodin,darky pod strom si stejne nedavame pac muz to nezna
,deti nemame a presunu si to na petadvacateho.
Komu by se chtelo delat rizky v sedm vecer.....
Diky,ze se to tu probira,aspon jsem nad tim zacla premyslet vcas.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články