Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 09:07
Reakce na Mermaid:

711990 joo, konečně slyším o někom, kdo je schopný bramborový salát i snídat

​ Nedávalas pozor!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 09:09

Salát jsem snídala, dokud jsme nepekli vánočku. Od té doby si dám radši tu.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 09:15

Potrefenáhusa

Táta takhle váhal o šunce, zda si ji dal na chleba...než si všiml, jak se kočka v rohu olizuje

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 09:32

Mohučanka v rodině mého manžela je podobná historka. Tchán "nerikalas že je ten chleba se salámem a ředkvičkou?", Tchýně volá "no vždyť jo" akorát že tu ředkvičku sežral kocour. Salámu si ani nevšiml

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 09:44
Reakce na rasaNori:

nejlepší je když se sejdeme na těch skalách a každý má tu svou krabici s různými druhy

​to je u nás taky, ale na Silvestra. Z některých oblíbených druhů už peču speciálně dávku navic. 

U nás se cukroví ji až do nového roku. Začínáme teda s pečením někdy kolem Mikuláše, ale první rohlíčky se málokdy dočkají Lucie. 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 09:44

Potrefenáhusa jednou jsme nechali tác s perníčky na parapetu okna, a šli na zábavu. Po příchodu říkám muži,  že když už ty perníčky shodil při otevírání okna, tak by je taky mohl posbírat. A on se hrozne dusoval, že o ničem neví. A náš pes mezitím funěl v koutě :D 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 09:49

Sweet Potato děkuju

Offline stes
9240 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 10:20
Reakce na Janulik03:

A ešte teda fakt neznášam silveter. Tak to sme sa zhodli, že malé deti sú u nás a dospelé decká si robia večer podľa seba niekde inde. Skor mam rada novoročný spoločný obed, kedy sa tu stretneme vsetci. Je to také lenivé, niekto sa povaľuje na gauči, niekto dojeda chlebíčky a zákusky, niekoho bolí hlava....

​Tak nápodobně. Tak jako Vánoce musí  být každý šťastný a mít slunce v duši, tak na Silvestra musí každý slavit a kalit. My chodíme s přáteli po pár hospodách na skleničky a navečer jsme doma. A klidně jdu spát před půlnocí se špuntama v uších a práškem na spaní. Bujarých oslav mám z mládí vybráno do konce života, jezdívali jsme s velkou partou na hory. Bylo to fajn, ale všechno se přejí. 

Online Tabea
8096 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 10:48

rasaNori moje babička takhle vyndavala maso z udírny a pes jedno ukradl. Tak za nim behala po dvoře v pantoflích, ať to kouká vrátit.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 11:10

Janulik03 Jako "na Vánoce se všichni máme rádi" a "na Silvestra jsme všichni veselí" ? Taky mě Silvestr nějak nebere, ani slavnostní novoroční oběd, je mi sympatické to, co popisuješ u vás. I když ten oběd teda vařím, sama bych se spokojila chlebíčkama od večera

Offline Mrs.Robinson
598 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 11:17
Reakce na continuity:

Na úly jsem loni objevila super vychytávku. Nevysypavam cukrem formičky, ale z těsta udělám kuličku, tu vyválím v moučkovém cukru a pak natlačím do formičky. Jde to ven opravdu samo.

​Takhle to dělám už roky, ale loni mi někdo poradil místo v cukru obalit tu kuličku v rozemletých sušenkách/piškotech ( prostě namlít víc, když připravuji tu hlavní úlkovou hmotu) a to šlo ještě líp. A nebyly pak obalené tím cukrem.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 11:18

Pinot Noir Ja taky odlezele cukrovi nejim. Ja mam najradsi uplne z trouby, rohlicky. Mnam. A perníky,  co krupou. A Nemam rada nic s kremem.

Stedry den doma s deckama, Silvestr je taky nejlepsi doma s deckama. Za chvilku s nama nebudou chtit byt, tak si to jeste uziju.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 11:24

rysamona u nás taky podobně - tchyně připravila tchánovi na stolek v obýváku oloupanou a pokrájenou půlku grepu a volá na něj do jiné místnosti, aby si to šel sníst. Než tam došel, tak se postaral labrador (a jak se olizoval)

Offline baltik
4975 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 12:20

clanek k tematu, jak jsme se tu bavily, ze sacky oznacene, ze jsou kompostovatelne, vetsinou v realite nejsou: 

https://www.newscientist.com/article/2345545-most-home-compostable-plastic-doesnt-break-down-in-garden-bins/

Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 12:22

stestiez sme kedysi obrazali kdejake oslavy a nolo to super. Teraz to uz nechceme. 

Kokoska obed varim ja ale je fakt ze mam pomocnikov. A  je to take papucove, kludne. Ziadne povinne hura polnoc.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 13:10

Potrefenáhusa Nam kdysi vykladala znama, jak svemu synovi cele 4 roky, co byl na gymplu, chystala snidani na stul a pak odesla do prace, nez on vstaval. A pak nekdy po jeho maturite vyplynulo, ze on si myslel, ze s gymplem mu maminka prestala delat snidani, ze uz je dost velky, protoze tam rano nic nenasel. Celou tu dobu to zral jejich pes

Offline Malenge
4839 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 13:20

Myrtila tak to je krutá historka

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 13:24

Myrtila To je hustý!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 13:25

Myrtila to je boží historka

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 10. listopadu 2022 13:46

Malenge Karja Evaeva No, aneb bacha na novofundlandaky