Evaeva já dělám salát 24. Dopoledne a při přípravě ho cca polovinu sním, takže mám vyřešeny i svůj oběd (muž čeká na to zlaté prasátko) a večer už jsem salátu nabažená a dám ho jen trošku a díky tomu dokážu sníst víc kapra ![]()
Stěžovací vlákno
Sairon my dopoledne nebýváme doma, takže já se maximum snažím udělat den předem. Ale máš dobrou taktiku ![]()
Já teda peču dostatečně dopředu, abych si tu vánoční pohodičku užívala i s tím cukrovím. Navíc teda si nosíme i navzájem do práce a v květinářství si taky pochutnáváme. Pustit se do toho cukroví až na Štědrý den, bych určitě nevydržela.
Já mám taky nejraději cukroví před Vánoci, během svátků už to není ono a už se spíš připravuji v hlavě na nějaké jednohubky.....ty jo, doufám, že toho letos moc nesezeru, ale myslím, že ne;-)
Já mám taky nejraději cukroví před Vánoci, během svátků už to není ono a už se spíš připravuji v hlavě na nějaké jednohubky.....ty jo, doufám, že toho letos moc nesezeru, ale myslím, že ne;-)
![]()
Nejradši mám čerstvé, křupavé cukroví, to odleželé už ne. Cukroví u nás patří k adventu, o svátcích už na to nikdo moc chuť nemáme a na Silvestra už vůbec, to už máme napečeno něco jiného plus je chuť na ty jednohubky, uheráky a chlebíčky.
711990 joo, konečně slyším o někom, kdo je schopný bramborový salát i snídat ![]()
Mermaid takovych je nas vic, snidam ho 24. a pak dokud je. Na chlebičkach,ty mam rada den odlezele i lzici z misky.
U nas sa šalát tiež je až na večeru ale potom na raňajky, poniektori to striedaju s kapustnicou. A vianočné pečivo sa pomaličky ujeda "tajne" zo špajze. Na štedrý deň zdobime stromček a pri tom sa niečo uzobava, neobedujeme, ale hladom netrpime, pred vecerou sa ide von s prskavkami, aby ježiško videl kam s darčekmi. Pokiaľ budu dospele decká a ich rodiny chcieť tráviť tento čas s nami budeme šťastní, ak sa rozhodnú ze už nie, tak to budeme akceptovať.
A ešte teda fakt neznášam silveter. Tak to sme sa zhodli, že malé deti sú u nás a dospelé decká si robia večer podľa seba niekde inde. Skor mam rada novoročný spoločný obed, kedy sa tu stretneme vsetci. Je to také lenivé, niekto sa povaľuje na gauči, niekto dojeda chlebíčky a zákusky, niekoho bolí hlava....![]()
Dekuju moc vsem za mila slova a povzbuzeni. Nestiham reagovat hned, moc me vsechno potesilo a povzbudilo
711990 salát k snídani!!![]()
A u nás se dřív jedlo cukroví taky nejdřív 24.12. večer, akorát jeden rok šla máma připravit to cukroví na tác a zjistila, že tam zbývá přesně 7 vanilkových rohlíčků
táta na ně chodil už od Mikuláše. Byla teda naštvaná příšerně, ale od té doby uvolňovala cukroví pp troškách celý prosinec.
Miluju salát na snídani, ale až 25 (v našem případě den poté, co máme vanoce:D) z cukroví máme jen perníčky, zbytek nafasujeme, a nejlepší je když se sejdeme na těch skalách a každý má tu svou krabici s různými druhy![]()
Mohučanka zase se ten menší tác líp vešel na stůl ![]()
Mohučanka u nás kdysi dávno celou jednu varku cerstve vyskladanou na skleněnej podnos sežral rychlosti blesku pes tak dokonale, ze to babičku zviklalo, jestli tam vůbec něco nandala
Takže zase všechno jinak, ten loket ji nakonec neoperovali. Vzhledem k mozku.
Já už se z těch změn dnes asi poprvé sesypala. Včera večer jsem teda, když jsem nejela, naplnila na dnešek diář a jedu zítra. V pátek ji pustí domů.
Ty zvraty jsou nejhorší. Človek se ze všech sil snaží věřit, že rozhodli správně, a pak je najednou zas všechno naopak. Drž se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články