Isca Vyziva uz nepomuze, ona proste nema hlad, telo odchazi, vsichni lekari mi naopak rikali, ze v tehle fazi by byla chyba ji do jidla nutit, ze ten organismus pracuje v terminalnim stadiu uplne jinak nez obvykle.
Stěžovací vlákno
Dekuju za virtualni podporu! Dnes uz se sama nezvedne. Jeste vcera zvladla jit do koupelny, dnes uz vubec. Na patek mam uz domluvenou sanitku na odvoz do hospicu. Zitra a ve ctvrtek prijde lekarka a sestra z Cesty domu, aby mi poradily, co a jak dal.
EmeraldPosilam povzbuzeni
Ona nakonec jina cesta, nez blizkeho doprovodit a nakonec pustit, neni. Tezke je to moc. Delas pro maminku to nejlepsi, co v tuhle chvili muzes. A moc bych ti uz prala nejakou stastnejsi etapu v zivote, verim tomu, ze prijde.
Prosim vas, mozna to zaznelo tady, lze nekde na kolonoskopii pacienta prispat?
pokud jste se s tim nektera setkaly, poradte kde.
U nas dnes zle zpravy.
Emerald určitě mamince pomůžou ulevit. ![]()
![]()
![]()
Emerald
veľa síl
Emerald
Ach bože, je to ťažké
Antje mama chodí pravidelne a vždy je prispata, nevie o ničom
Antje já si myslím, že dávají na výběr, v Havl. Brodě určitě
tina Dekuji, tak tam ho nedostaneme.
Makara diky, no je to hruza. On uz od lonska hodne zhubl, ted mi doslo ze pokazde kdyz jsme u nasich, pulku navstevy obsadi jedno WC.
Mama rika ze uz delsi dobu ( rok? ) skoro neji, na tu kolonoskopii ho odesila obvodni.
nasli mu krev ve stolici ( asi uz driv, mama nevi).
Jeho slova " pujde na to vysetreni, az najde nejakeho doktora".
Emerald Moc mě mrzí, že ve dvou tématech řešite to stejné trápení. I tobě přeji moc sil, budeš je potřebovat.
U nás dávají nějakej oblbovák určitě, když tam byl zeť před x lety tak musel ještě někde vedle dospávat... ale údajně to funguje tak, že si to spíš člověk pak nepamatuje než že nic necítí. Ale na uklidnění je to asi fajn. Já sama nevím, anžto jsem posera a ještě jsem nebyla!
Antje jo, s těmi chlapy je to dost těžký, jak se "bojí" doktorů. Ale někdy nepomůže ani hypochondří přístup. Můj táta má průběžně kalendář na půl roku zaplněný různými doktory, kontroly nezanedbává, prášky užívá a stejně teď leží na interně, sešroubovanou nohu po zlomenině a za týden biopsii. Já jsem bytostný optimista, takže ty zvýšené hodnoty indikující tu biopsii jsou jistě! k těm dvěma "lepším" diagnózám. Jako je to na houby - prostě v osmdesáti už je zdravý málokdo... A jo - nevím, jak to budu dávat. Doteď si ty doktory objezdil autem sám. Máma už řídit nechce. Ještě jsem nevypravila nejmladší dítě z domu, takže mě čeká klasický sendvič...
Emerald
máš slušně naloženo :-(
Antje podle mě už je to na vyžádání předem obvyklé. Nechala jsem se taky (mám blbou anamnézu a chodím pro klid duše). Člověk se převlékne do toho oblečku, překulí se na bok a dostane injekci. Po zákroku ho probudí a odchází po svých, jen není vhodné řízení vozu. Necítím vůbec nic
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje