Kammila moc dekuji, predam dal.
Stěžovací vlákno
Sambo má růži na hlavě, ucho, část tváře a krku má úplně opuchlé a horké ![]()
Takže tchýně upadla, když si šla lehnout, a je z toho zlomenina stydké kosti. ![]()
Je to sice ve stížnostech, ale vlastně se mi ulevilo, protože jsme se báli zlomeniny krčku - nemohla došlápnout na nohu. I tak to bude, počítám, hrůza.
JankaM Ježíš,tlapkám.
continuity No, vy si to teda vybíráte. A jak to dopadlo s tchánem? Je doma a v poho? Držím palce.
brrr jj, tchán je v této chvíli v pohodě, takže už celý týden byl klid.
continuity vítej v klubu ošetřovatelek ![]()
Můj nakopnutý prst, běhat se s ním naštěstí dá ![]()
Nechala jsem je po snídani a s uvařeným kafem chvíli samotný a šla si vyvětrat hlavu.
continuity to musí být asi pěkně nepříjemné zranění. No pěkně si to vybíráte:(
Emerald
Soucítím a posílám podporu, jdu tím údolím stínů taky. Musím moc pochválit Cestu domů, u nás to od prvního telefonátu po návštěvu lékařky trvalo cca 6 hodin, a všechno následující konání proběhlo stejně bleskurychle a konečně jsem měla pocit, že maminku někdo bere jako partnera, ne jako pacienta, pokud je to srozumitelné a hrozně mi to pomohlo.
Catherinne no zatím na to radši nemyslím. Muž zatím není doma, jsem zvědavá, co s bratrem vymyslí.
Jimik mě ten projekt z neznámého důvodu hodně oslovil, i když se mě osobně /zatím/ nijak nedotýká. tak jsem moc ráda že jsou opravdu tak dobří
continuity že by karma?
viktorka_od splavu leda tak moje. ![]()
Jimik Je to strasne tezke... A zkusenosti jsou neprenositelne. Cesta domu je skvela. Dnes u nas byla sestra dvakrat. Rano mi lekarka jen potvrdila, ze to uz muze prijit kdykoliv. A ze je taky mozne, ze prevoz do hospicu nebude kvuli stavu maminky mozny. Pokud by uz byl jen krucek ke konci, nabizeji i moznost mit doma k ruce dobrovolnika, ktery je pro blizke pri tom odchazeni oporou. Pokud by na to doslo, urcite toho vyuziju. Na jednu stranu si moc preju, aby to uz vzalo rychly konec a mama se netrapila. Jesteze nema bolesti. A my - ja a ty - to proste nakonec nejak zvladneme, protoze nam nic jineho nezbyva.
Emerald ten dobrovolník k ruce by mohl být hodně nápomocný, pro celou rodinu. Budu na vás myslet ![]()
Cestě domů jsem loni pár korun přispěla, letos to bude určitě víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje