Jimik achjo, uprimnou soustrast![]()
Stěžovací vlákno
Jimik je mi to moc lito, užili jste si svoje ![]()
ale pro babičku i juniora to byly určitě strašně moc důležitý chvíle, i když hodně smutny
Jimik upřimnou soustrast.
Potrefenáhusa Jako já jsem hrozně vděčná, že se ti dva potkali, byť tak krátce, protože máma byla báječná babička. A myslím, že vnouček byl hlavní důvod proč tak dlouho bojovala a nevzdávala se. Jen mi mohlo srdce utrhnout teď ke konci, když si junior vzal knížku, že si jde s babičkou číst a ona už na to neměla sílu a tak se k ní jen tulil.
Jimik
uprimnou soustrast a hodne sil!
Jimik upřímnou soustrast
Jimik úprimnú sústrasť ![]()
Jimik moc me to mrzi
Jimik Uprimnou soustrast
Taky tu zpravu cekam kazdym dnem. Od ctvrtka se mamin stav den ode dne vyrazne horsi. Vikend jsem stravila hospicu, prespala jsem tam, byla to dost zvlastni zkusenost... Sestricky tam jsou uzasne, moc mi pomohlo si s nimi popovidat. Mama uz jen spi, tezko rict, jestli neco kolem vnima. V sobotu odpoledne byla dost neklidna, ale k veceru to uz bylo dobre. I v noci klidne spala. Jestli jeste bude prilezitost, chtela bych tam byt zase z utery na stredu. Ale uz jsem se s ni rozloucila s tim, ze to tu bez ni zvladnu, aby nemela pocit, ze tady jeste musi byt.
Jimik upřímnou soustrast
myslela jsem na tebe.
O malého se neboj, děti to berou jinak a bude to pro něj cenná zkušenost (chce se mi říct pozitivní, v tom marastu).
Jimik Upřímnou soustrast a mnoho síly v následujícím období
. Udělala jsi vše, co se dalo a je moc dobře, že si nechala i juniora, aby ten čas spolu trávili.
Jimik uprimnu sustrast ![]()
Jimik to je mi moc líto, upřímnou soustrast ![]()
Jimik Upřímnou soustrast ![]()
Všem moc děkuji
Je to moc čerstvé a bolavé. Sestřička z Cesty domů moc pěkně promluvila s tátou, který pořád doufal, že se máma zázrakem uzdraví. A mě řekla jednu důležitou věc, že ať se stane co se stane, má to tak být, že si maminka sama vybere kdy chce odejít a nemáme si případně vyčítat, že jsme u toho nebyli přímo. Maminka zemřela, když jsem uspávala malého, řekla jsem jí, že ho jdu uložit, junior jí udělal pá pá a než jsem se vrátila maminka už nedýchala. Takže tam byl jen táta a maminčina sestra, která se přijela rozloučit. Ono to asi nevyzní takhle napsané, ale myslím že máma juniora do poslední chvíle vnímala a chranila, protože i když už nereagovala na nás, stačil jen náznak nespokojenosti z jeho strany a bylo vidět reakci.
Jimik Upřímnou soustrast.
Jimik to je mi líto, upřímnou soustrast.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje