Jimik uprimnou soustrast ![]()
Stěžovací vlákno
Jimik uprimnou soustrast
, na to chybi slova
Upřímnou soustrast.
Myslím, jak to vyjádřila už spousta přede mnou, že maminka měla díky vám, i díky tobě a synovi, ten odchod moc pěkný.
Objednala jsem kamarádce k narozeninám dvě balení magnetických řas. A přišly mi.....dva kapesní nože![]()
A jdu sem s takovou banalitou... V práci jsem ve středu tahala hodně těžkých krabic, pak v pátek shrabala zahradu a vynosila sud s vodou a od soboty mám bloklou bederní páteř. Včera jsem musela zůstat na chalupě, protože jsem prostě nemohla řídit (a ráno to šlo taktak)
Jak jsem stará, tak jsem blbá, neumím si v práci říct o pomoc a takhle to pak dopadá.
Fakirka kapesni nuz je taky peknej darek ![]()
clothilde no...jsou dost hnusné
Fakirka a teď si představuju toho chlapa, jak nevěřícně obrací krabičku s řasama ![]()
SunEclipse hnedka mě to štve méně![]()
Uf, teď jsem tady nebyla, protože došlo k úmrtí v rodině a vzápětí jsem si "urazila" palec... prostě (nejen) hlava vypla. A teď koukám, že tady jsou taky takový smutky, jen letmo jsem to proletěla, budu to až později dočítat.
Všem ztrápeným přeji hodně sil a naděje.
![]()
Ellen upřímnou soustrast taky tobe. Je teď nějaké horší období, u nás zatím neumírá, ale dobrý to taky není.
Fakirka nebylo to z Mall? Taky mi poslali neco uplne jineho.
Ellen no spíš to odnáší muž. Teď na ně vysypal, jak hezky se k sobě dědeček s babičkou chovají a kolik toho svorně za vikend vypili, po mě to nejak steče.
Jak řekla psychiatrička: tohle vyléčí až smrt. ![]()
Jimik uprimnou soustrast.
continuity ja tu tvoji tchyni nechapu. Stezuje si, ze deda pije a zaroven ho v tom podporuje. Dobre jsi udelala, ze se neangazujes. Hodne sil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje