Jimik upřímnou soustrast. Myslím, že je to hodně velký dar, že maminka mohla umřít v kruhu svých blízkých. ![]()
Jimik upřímnou soustrast. Myslím, že je to hodně velký dar, že maminka mohla umřít v kruhu svých blízkých. ![]()
Jimik Kdysi ležela moje teta v hospicu kousek od nás, ale dlouhou dobu, asi 4 měsíce. Její syn byl mimo republiku a já jsem za ní chodila každý den. Na zavolání bych tam byla do 5ti minut. Teta si vybrala přesně čas, kdy jsem odjela na víkend z Brna, stejně tak moji rodiče a ještě jeden bratranec. Její syn měl přijet, volala jsem mu, cestoval z velké dálky a oni jí to říkali, že za hodinu přijede. Ale dodnes si myslím, že takhle si to vybrala, aby u toho nikdo jiný nebyl, a on dojel pozdě. To byl přesně její život, myslet na ostatní a nikoho nezatěžovat.
Jimik
Upřímnou soustrast. Ten její odchod, jak ho popisuješ, byl moc hezký, takový rituální a to je důležité. Přeji hodně sil do dalších dní. Je hezké, že se s ní i tak potkal malý, myslím, že jednou za to bude velmi vděčný. ![]()
Jimik uprimnou soustrast ![]()
Jimik upřímnou soustrast ![]()
Emerald přeji ti hodně sil ![]()
Jimik Úprimnú sústrasť.![]()
Jimik hlboku a uprimnu sustrast, tie povinnosti cloveka aj trochu podrzia v tych najtazsich casoch.
Jimik u nas je uz viac ako rok a mala sa este dokaze aj teraz na neho spytat kde tolko je
.
Jimik upřímnou soustrast![]()
Jimik upřímnou soustrast
Jimik Uprimnou soustrast.
Janulik03 u nas taky, ale pta se ten ctyrlety. Sedmilety to uz nejak chape, ale malej se pta, kde deda je a jestli jeste nekdy prijde. A to si ho pamatuje jen z nekolika malo poslednich navstev, predtim byl hodne malicky.
Emerald taky se opatruj a hodně sil. ![]()
Nakonec to dopadne, jak má.
Jimik upřímnou soustrast![]()
Kokoskaano mala 3,5 rocna. Maly bude mat 11, a stale sa vyhyba zmienke, a este ani raz nevosiel do jeho domu. Ten to niesol velmi veľmi ťažko, boli spolu stale, plakal iba raz, aj to len predo mnou a dcerou ![]()
Zařídili jste se, jak to - v daný situaci - nejlíp šlo. Drž se!
Jimik upřímnou soustrast ![]()
Já bych měla konkrétní stížnost, ale nemůžu veřejně. Částečně souvisí s dezinformátory. Ať se smaží v pekle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.