Myrtila u jednoho dítěte je výhoda, že máš půlku zdrojů nákazy a není to komu předat (vyjma rodičů teda)
Stěžovací vlákno
Plus ja si tie choroby nosím zo školy, toto, čo mám teraz, mám určite odtiaľ. Už asi naveky budem učiť v respiratore ![]()
Som druhýkrát na PN od septembra, lebo je mi naozaj zle.
letfenixa skore uzdravenie zelam
Mrakoplas Aj tebe ![]()
letfenixa A to jsi bývala tak často bemocná i před Lukáškem, nebo až teď?
Přeju rychlé uzdravení.
brrr vieš čo, ja som bývala strašne veľa chorá, roky som brala Imunor, postupne sa to zlepšilo, by som povedal A, že teraz po covide sa to zhoršilo.
A ďakujem.
letfenixa Aha, dík za odpověď a drž se!
My jsme notoricky zdraví, ale dnes jsem se strašně vyděsila, upozornila mě jedna matka od syna ze třídy, že během víkendu lehlo v jeho třídě pět dětí (což je třetina třídy), další holčičku poslala domů zdravotnice v polovině dne. U dcery ve třídě jsou taky nějací marodi a k tomu lehlo pár učitelů, někteří z nich jsou prý totálně vyřízení. Všichni jsme v pátek byli na školním koncertě, navíc tady pomalu roste covid...za týden a něco letíme domů, jestli neodletíme, tak mě asi šlehne a děti to nepřežijí. Zatím si teda nemám na co stěžovat, ale držte pěsti!!!
Garfie To už není vtipný. Fakt roste? Tak nezbývá, než držet.
Kan Jo, Tokyo má momentálně kolem pěti tisíc případů denně. V celém Japonsku je teď týdenní průměr cca 107 tisíc případů, ale v polovině října to bylo jen 26 tisíc. :-/
Garfie drzim vsechny palce
moora Děkuju, já vím, že to není závratně moc, ale vědí to taky Japonci? :-) Uvidíme, ale trochu panikařím!
Garfie držím palce moc. ![]()
continuity Děkuju! ![]()
Garfie držím palce, ať se dostanete zdraví a bez problémů sem i zpátky!
Protekla nám z balkonu stropem voda do obýváku, sice ne moc, je jen flek na stropě (zatím), ale jsem zvědavá, kdy se nám podaří sem nalákat našeho dvorního opraváře.
Garfie držím palce, nech Vám zdravie ďalej dobre slúži a odletíte v pohode domov.
pecka Ako si dopadla u doktorky?
Děti měly pět dní rýmu a my zas z toho nějaký humus. Sambo nemá aktualne lékaře, a já vlastně skoro taky ne, minule jsem tam čekala 4 hodiny s vysokou teplotou na vyšetření, kde mi dali ATB a pro další jsem tam musela jít třikrát!!!. Tak snad to zvládneme domácí léčbou.
Ale potěšilo mě, naše zubařka jde na MD a teď mi volala, že počas její mateřské domluvila preventivní prohlídky dětí u jiné zubařky. Tak to je v současné situaci nedostatku lékařů fakt milé.
letfenixa crp bolo v poriadku, tak som dostala Erdomed tabletky (a mali ich hneď v 1.lekárni) a sirup Trifed. Ak mi bude v piatok stále nanič, mám sa hlásiť. Kúpila som ešte Imuniglukan a snáď sa už z toho konečne dostanem.
Susedia musia mať "hlboký " zážitok, keď počujú moje záchvaty kašľu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje